Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğumu nasıl öğrendim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim, senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam, sanki ben hamile kalmışımda sevinmiş gibiyim :) Amh hatırlarsan benim de problemimdi, bayağı bu konu üzerine de konuşmuştuk. Senin nasibin Türkiye'de yaptırmak ve gebe kalmakmış. Yalnız transferden 1 hafta sonra idrarda hangi marka testi yaptın da pozitif gördün, çoğu kişi BAT geçmeden veya 14 gün geçmeden öğrenemiyor. Bana 14 gün sonra kan testi yaptırın dediler.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin kuzum benim ya

Evet canimm demekki Turkiye gitmemiz lazimmis :)
Amazondan almistim fermometer marka. Ovu testlerinin yaninda gelmisti. Ama baya iyi tesler. Her seferinde negatif gosteriyodu. Iki kere pozotif gordum, biri simdi biride ovitrelle ignesinden sonra :))

Canimm darisi basina insallah, karnindakina inan, tutunucak sana insallah

benim kaç gün sonra test yapmamı önerirsin canım? suan Yapay HCG iğnesi alıyorum, bir hafta daha devam edicem.
Oyy kuzum benim, mucizen seninle artık, sağlıkla gelsin, çok şükür

benim kaç gün sonra test yapmamı önerirsin canım? suan Yapay HCG iğnesi alıyorum, bir hafta daha devam edicem.
Oyy kuzum benim, mucizen seninle artık, sağlıkla gelsin, çok şükür
Sen hcg ignesi kullaniyosan nasik olucak kuzum. Nasil anlicaksin hamilelikmi ignenin etkisimi.
Ben sadece ovitrellin etkisinin gitmesini beklemistim test icin canim. Oda cogu kiside 10 gunde gidiyor. Ama bu yapay hcg ignesi ne ben bilmiyorum. Sana ne dediler test gunu icin?
Ben dedikleri gunden 4 gun once gordum, ama sende bu igne etkisi oldugu icin bilemicem

Anladım kuzum, bana 24ünde kan testiyle öğrenebilirsin dediler. En iyisi onları dinleyim :)))

Anladım kuzum, bana 24ünde kan testiyle öğrenebilirsin dediler. En iyisi onları dinleyim :)))
canım hayirli olsun tedavin diger gruptada yazmistim sana hatirlarsan profilindeki gibi kızın olsun diye ya sen yapay hcg vurunuyorsun ya bebişte yükseltecek hcg yi daha cok belirtilerin olmaz mi normalde progestan mi ne veriyorlar galiba tam bilgim yok ama aklima geldi

Fsh düşürmek için bir şey yaptınız mı bu şekilde mi hamile kaldınız

Teşekkür ederim canım, Profil resmimi çok seviyorum, inş nasip olur :))
Kuzum ben 3 ay klomen kullandım, o tedavide progestan vermişti doktorum. Dün vurulduğum Triptofem iğnesi de progestanla eşdeğer diye birşey okudum; bir de rahim kalınlığım iyi çıktı. İğnedeki HCG miktarı çok az kuzum,transferin de 2. günündeyim henüz. Ama dünden daha fazla kasık gerilmeleri, ani kramplar bel ağrısı var. Çok da uyuyorum, hemen yoruluyorum, bazen aldığım nefes yetmiyor gibi...

insallah yerlesiyordur ondan oluyordur bunlar Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…