Hayır yaptırmadım kuzum, doktor beklememi istediMerhaba 15.günden önce kan testi yaptırdınız mi yatırdıysanız kaç çıktı acaba ?
Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle, en kısa zamanda sağ sağlim evladınıza kavuşucaksınız inşallah, rabbim bu süreçte güç kuvvet versin tüm ailenize de size deKızlar.. başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik, tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim,sanırım gittiğimiz kınada oldum. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorum
Bebeğiniz sağlıkla evinize dönsün inşallahKızlar.. başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik, tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim,sanırım gittiğimiz kınada oldum. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorum
Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle, en kısa zamanda sağ sağlim evladınıza kavuşucaksınız inşallah, rabbim bu süreçte güç kuvvet versin tüm ailenize de size de
çok teşekkür ederim dualarınız için, Allah razı olsun. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasınBebeğiniz sağlıkla evinize dönsün inşallah
Siz de bir an önce iyi olun, üzüldüm ama geçecektir
canım senin adına cok cok mutlu oldum, uzun süre çaba gösteren , artık ümitlerin tükendiği anda gebe kalan arkadaşlara daha biMerhaba kızlar, konuyu tekrar hareketlendirmeye geldim, güzel haberim var çok şükür hiç beklemediğim anda hiç beklemediğim şekilde gebelik haberimi aldım, bunu yazdığıma da hala inanamıyorum, hatta o kadar alışmışım ki 2 senedir negatif haber almaya duruma hala inanamadım, idrak edemedim tam anlamıyla sevinemedim bile, çok değişik bir şeymiş
konularda yorumlarımı görenler biliyordur 2 senedir bebek için uğraşıyordum, 2 negatif aşılamam var, rahim ağzı darlığı dediler prolaktin yüksekliği var dediler bunlar dışında bir sorun yok dediler ama olmadı olmadı
tamam artık 2 sene oldu aşılamalar tutmadı maddi manevi hazırlanıp tüp bebeğ gitmeye karar verdim, kasımda doktora gidip görüşüp aralık ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyordumki adetim geçti, o kadar alışmışım ki negatif sonuç almaya prolaktin yüksekliğinden heralde diye düşündüm, sonra acaba mı deyip kan vermeye gittim ve bu şekilde öğrendim durumu, 4 5 haftalık hamileymişimkeseyi gördüm ama içini göremedik henüz, inşallah içi de gözükür yakın zamanda
burda okuyodum hep tüp bebeğe gitmek üzereyken kendiliğinden hamile kalanları, bana da olur mu diyodum bn de yaşarmıyım diye düşünüyodum, zamanını bekliyomuş şükürler olsunki ben de yaşadım mucizeyi
sizlere de haber vermek istedim
canım çok cok geçmişKızlar.. başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik, tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim,sanırım gittiğimiz kınada oldum. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorum
Ahh canım benim.. çok mutlu oldum adına. geç cevap yazdım çünkü ben doğum yaptım hastanedeydim sen yazdığında... sağlıkla gelsin bebeğin.. Allahım çok şükür sana da yaşattı bu duyguyuMerhaba kızlar, konuyu tekrar hareketlendirmeye geldim, güzel haberim var çok şükür hiç beklemediğim anda hiç beklemediğim şekilde gebelik haberimi aldım, bunu yazdığıma da hala inanamıyorum, hatta o kadar alışmışım ki 2 senedir negatif haber almaya duruma hala inanamadım, idrak edemedim tam anlamıyla sevinemedim bile, çok değişik bir şeymiş
konularda yorumlarımı görenler biliyordur 2 senedir bebek için uğraşıyordum, 2 negatif aşılamam var, rahim ağzı darlığı dediler prolaktin yüksekliği var dediler bunlar dışında bir sorun yok dediler ama olmadı olmadı
tamam artık 2 sene oldu aşılamalar tutmadı maddi manevi hazırlanıp tüp bebeğ gitmeye karar verdim, kasımda doktora gidip görüşüp aralık ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyordumki adetim geçti, o kadar alışmışım ki negatif sonuç almaya prolaktin yüksekliğinden heralde diye düşündüm, sonra acaba mı deyip kan vermeye gittim ve bu şekilde öğrendim durumu, 4 5 haftalık hamileymişimkeseyi gördüm ama içini göremedik henüz, inşallah içi de gözükür yakın zamanda
burda okuyodum hep tüp bebeğe gitmek üzereyken kendiliğinden hamile kalanları, bana da olur mu diyodum bn de yaşarmıyım diye düşünüyodum, zamanını bekliyomuş şükürler olsunki ben de yaşadım mucizeyi
sizlere de haber vermek istedim
Çok şükür diiyelim canım. Az önce hastaneden aradılar, kortizon tedavisi başarılı oluyormuş, ciğerleri gelişiyor.. Rabbim sağlıkla küvozden cıkarır inş... İyi ki varsın canım, Allah razı olsun sendencanım çok cok geçmiş
olsun , inşallah bir an önce atlatır bebeğini sağ salim kucağına alırsın . güçlüdür bebeğin büyüyodur sen ona hiç takılma , kendini toparla ki bebeğin geldiğinde onla ilgilenebilesin.
süper bi haber buÇok şükür diiyelim canım. Az önce hastaneden aradılar, kortizon tedavisi başarılı oluyormuş, ciğerleri gelişiyor.. Rabbim sağlıkla küvozden cıkarır inş... İyi ki varsın canım, Allah razı olsun senden
Hayırlısı olsun adınıza, ne zaman tam olarak başlayacaksınız, tarih belli mi? Yolunuz açık olsun.Hayırlısı uğurlu olsun çok sevindim adınızabende kasimda tüp bebeğe baslayacagim.rabbim banada bir mucize verse keşke dualarınıza talibim.
Ahh canım okurken çok duygulandım, tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin miniğin :)))Bende güzel haberlerimi vermek paylaşmak istiyorum burda ve inanılmaz şoke girdimm ve hala inanamıyorumm
Adetimden 5gün önce regl oldum sandım sulu kan geldi baya ve baya adet oldum akşamleyin kahverengilesti aslada olmazdı nese 2 ci gunüm benek benek leke gelmeye başladı 3 cü gunde aynı alla allaa dedim yok artık dedim çünkü
Nese 4 cü gününde sabah test ettim kii hemej 2 çizgiyi gördümm hamileyimm okadar titredim okadar şoka girdimki inanamadımm eşimde inanamadı oda evdeydi test yaparken nese uyuyamıyorum testten 2 saat sonr agene foşur foşur kırmızı kan geldii aklımm gitti bebeğim düştü sandımm ağlıya ağlıya doktora gittim doktor kese etrafında çok kanaman var dedi düşebilirde düşmeyebilirde dedi igne vuruldum progestan ve 5 gün vuruldumki kanamam çok şükür durdu tekrar gittik kese etrafında çok şükür yok bitmiş dedii dışardan biraz var dedi proluton verdi ona vuruldum 2 gün pazarteside kalp atışını duyarız inşaallahh dedii ve yarın duyacagız insaallahhhlütfenn allah ol der ve olur hiç ummadığım anda oldu hiç beklemiyordum 4 senelik evliyim 3 senedir korunmuyoruz asılamalar desen klomen desen hicbiri tutmadı olumsuz oldu mucizelere inanın gercekten hepimizin bi zamanı varki olacak hatta ekim ayı regl olup tüp bebeğe gitcektim ben allahımm beni masrafıyla bile ugrastırmadan mucizeyi verdi kızlar sizde ummadığınız anda olcak ben inanmazdım aklımın ucunda çok az vardı sadece ama aklım hep nede olsa tüp bebekte derdim buay kesin demistim allahh öyle bianda müjdeyi verirkii hayatınızın mutluluğu yaşarsınız bende paylaşmak istedim benimki resmen macera gibi oldu allahımmm herkes için anne olmak isteyen herkese gönülden nasip et yarabbimmm
Gerçektende olurmuş ben aklımda çocuk vardı ama genede olacağını bile ummazdım yanii olumsuz gibi birşey diyordum hep buyüzden kimse umudunu kaybetmesin diye yazıyim dedimAhh canım okurken çok duygulandım, tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin miniğin :)))
İnancınızı asla kaybetmeyin, Allah yazdıysa olurmuş...
Bugün adet günüm, adet olunca 3.gunu başlayacağım inşallah tedaviye cok teşekkür ederimHayırlısı olsun adınıza, ne zaman tam olarak başlayacaksınız, tarih belli mi? Yolunuz açık olsun.
Senin kaç gün pozitif çıktı canım? Ben eve gidemiyorum. eşim korona değil, bebeğin yanına gidiyor riske atmak istemedim.süper bi haber bubenim de pcr yzun süre ğoz çıkmıştı ama 10 günlük süreçten sonra bulaştırıcılık gidiyor dediler bana .
maşallah miniğe güzel güzel gelişsiin bakalım dualarımz onlaallah senden de razı olsun
Çok iyi yapmışsın canım, burada birçok kişiye umut olmuşsundur. Okurken çok duygulandım :)))Gerçektende olurmuş ben aklımda çocuk vardı ama genede olacağını bile ummazdım yanii olumsuz gibi birşey diyordum hep buyüzden kimse umudunu kaybetmesin diye yazıyim dedim
Çok az kalmış :)) Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin ve buraya da yazarsın inşallah kuzum :))Bugün adet günüm, adet olunca 3.gunu başlayacağım inşallah tedaviye cok teşekkür ederimsizede çok dua ediyorum gördüm yazınızı Allah bir önce önce kavuştursun yavrunuza inşallah
Evet çok az kaldı çok heyecanlıyımÇok az kalmış :)) Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin ve buraya da yazarsın inşallah kuzum :))
Canım benimm bende yazarken ağladımm halada ağlarımm yani macera gibi resmen herseyin hayırlısı allahımm herkese uğraştırmadan hayırlı zamanda nasip etsin inşaallaahhhhÇok iyi yapmışsın canım, burada birçok kişiye umut olmuşsundur. Okurken çok duygulandım :)))
canım ben zaten karantinaya girdiğim için o an test yaptırmadım eşim olmuştu o zaman aşılanma da yoktu henüz bize. sonra ben onunla 10 gün karantinada kaldım bitince test yaptrdım tekrar pos çıktım. tahminmce 15-20 gündür süre bende deSenin kaç gün pozitif çıktı canım? Ben eve gidemiyorum. eşim korona değil, bebeğin yanına gidiyor riske atmak istemedim.