Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğumu nasıl öğrendim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar.. başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik, tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim,sanırım gittiğimiz kınada oldum. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorum

Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle, en kısa zamanda sağ sağlim evladınıza kavuşucaksınız inşallah, rabbim bu süreçte güç kuvvet versin tüm ailenize de size de

Bebeğiniz sağlıkla evinize dönsün inşallah
Siz de bir an önce iyi olun, üzüldüm ama geçecektir

Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle, en kısa zamanda sağ sağlim evladınıza kavuşucaksınız inşallah, rabbim bu süreçte güç kuvvet versin tüm ailenize de size de

Bebeğiniz sağlıkla evinize dönsün inşallah
Siz de bir an önce iyi olun, üzüldüm ama geçecektir
çok teşekkür ederim dualarınız için, Allah razı olsun. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın

canım senin adına cok cok mutlu oldum, uzun süre çaba gösteren , artık ümitlerin tükendiği anda gebe kalan arkadaşlara daha bi
çok seviniyorum. inşallah hayırlısı ile kucağına al bebeğini

canım çok cok geçmiş
olsun , inşallah bir an önce atlatır bebeğini sağ salim kucağına alırsın . güçlüdür bebeğin büyüyodur sen ona hiç takılma , kendini toparla ki bebeğin geldiğinde onla ilgilenebilesin.

Ahh canım benim.. çok mutlu oldum adına. geç cevap yazdım çünkü ben doğum yaptım hastanedeydim sen yazdığında... sağlıkla gelsin bebeğin.. Allahım çok şükür sana da yaşattı bu duyguyu

Çok şükür diiyelim canım. Az önce hastaneden aradılar, kortizon tedavisi başarılı oluyormuş, ciğerleri gelişiyor.. Rabbim sağlıkla küvozden cıkarır inş... İyi ki varsın canım, Allah razı olsun senden

süper bi haber bu benim de pcr yzun süre ğoz çıkmıştı ama 10 günlük süreçten sonra bulaştırıcılık gidiyor dediler bana .
maşallah miniğe güzel güzel gelişsiin bakalım dualarımz onla allah senden de razı olsun

Hayırlısı uğurlu olsun çok sevindim adınıza bende kasimda tüp bebeğe baslayacagim.rabbim banada bir mucize verse keşke dualarınıza talibim.
Hayırlısı olsun adınıza, ne zaman tam olarak başlayacaksınız, tarih belli mi? Yolunuz açık olsun.

Ahh canım okurken çok duygulandım, tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin miniğin :)))
İnancınızı asla kaybetmeyin, Allah yazdıysa olurmuş...

Reactions: Jou
Ahh canım okurken çok duygulandım, tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin miniğin :)))
İnancınızı asla kaybetmeyin, Allah yazdıysa olurmuş...
Gerçektende olurmuş ben aklımda çocuk vardı ama genede olacağını bile ummazdım yanii olumsuz gibi birşey diyordum hep buyüzden kimse umudunu kaybetmesin diye yazıyim dedim

Hayırlısı olsun adınıza, ne zaman tam olarak başlayacaksınız, tarih belli mi? Yolunuz açık olsun.
Bugün adet günüm, adet olunca 3.gunu başlayacağım inşallah tedaviye cok teşekkür ederim sizede çok dua ediyorum gördüm yazınızı Allah bir önce önce kavuştursun yavrunuza inşallah

Senin kaç gün pozitif çıktı canım? Ben eve gidemiyorum. eşim korona değil, bebeğin yanına gidiyor riske atmak istemedim.

Gerçektende olurmuş ben aklımda çocuk vardı ama genede olacağını bile ummazdım yanii olumsuz gibi birşey diyordum hep buyüzden kimse umudunu kaybetmesin diye yazıyim dedim
Çok iyi yapmışsın canım, burada birçok kişiye umut olmuşsundur. Okurken çok duygulandım :)))

Reactions: Jou
Bugün adet günüm, adet olunca 3.gunu başlayacağım inşallah tedaviye cok teşekkür ederim sizede çok dua ediyorum gördüm yazınızı Allah bir önce önce kavuştursun yavrunuza inşallah
Çok az kalmış :)) Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin ve buraya da yazarsın inşallah kuzum :))

Çok iyi yapmışsın canım, burada birçok kişiye umut olmuşsundur. Okurken çok duygulandım :)))
Canım benimm bende yazarken ağladımm halada ağlarımm yani macera gibi resmen herseyin hayırlısı allahımm herkese uğraştırmadan hayırlı zamanda nasip etsin inşaallaahhhh

Senin kaç gün pozitif çıktı canım? Ben eve gidemiyorum. eşim korona değil, bebeğin yanına gidiyor riske atmak istemedim.
canım ben zaten karantinaya girdiğim için o an test yaptırmadım eşim olmuştu o zaman aşılanma da yoktu henüz bize. sonra ben onunla 10 gün karantinada kaldım bitince test yaptrdım tekrar pos çıktım. tahminmce 15-20 gündür süre bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…