Merhaba hanimlar, bende paylasayim hikayemi.
Ben 5 sene once endometriosiz hastasi oldugumu ogrendim. 7cm cok aci veren bi kistim alindi.
Ondan sonra bir kac sene hic sikayetim olmadi. Dogum kontrol hapi kullandim. Esimle evlendikten iki sene sonra biraktim hapi. Tam bi sene oluyo, nisan 2020 de biraktim. Mr cekinmistim kontrol icin, orda yumurtaliklarim kucuk oldugu ve yumurta rezervimin cok dusuk oldugu cikti. Uc ay sonra kan tahlilerini yaptim. Degerlerim cok kotu cikti.
Amh 0.3
Fsh 19
Lh 15
E2 17
Gercekten butun degerler kotuydu yani. Doktorum tup bebek dedi hemen. Sigorta islerini falan hallettik, esim de sperm testi verdi onun degerler iyi cikti.
Ocak ayinda ilk tedavimi yaptim. Hic yumurta buyumedi, ikinci tedavide ayni sekilde. Doktorum benim cocuk sahibi olmak icin yumurta nakli olmam gerektigini soyledi. Fransada yasiyorum, iki tedavimide burda oldum.
Bizde sansimizi Turkiyede denemek istedik. 4 yumurta buyudu, iki tanesi dolu cikti, birisi olgunmus, o döllendi, transfer oldum.
Transferden bir hafta bir gun sonra, idrar testi yaptim ve pozitifi gordum. Degerim 40 cikti kan testinde. Sonrasinda guzel artti. Keseyi bu ayin sonunda gorucez insallah
Belirti olarakda, regl olucam sandim, ayni belirtilerdi. Karin agrisi, bel agrisi battan once. Simdide ara ara giriyo karin agrisi.
Insallah sagliklidir bebisim ve bana guzel guzel tutunur, dualariniza talibim her zaman
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah, umudunuzu hic kaybetmeyin, veren Allah veriyo