- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
Cok sagol canimmm, seninkide saglicakla ilerlesin insallahSağlıcakla ilerlesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagol canimmm, seninkide saglicakla ilerlesin insallahSağlıcakla ilerlesin.
Canım benim, senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam, sanki ben hamile kalmışımda sevinmiş gibiyim :) Amh hatırlarsan benim de problemimdi, bayağı bu konu üzerine de konuşmuştuk. Senin nasibin Türkiye'de yaptırmak ve gebe kalmakmış. Yalnız transferden 1 hafta sonra idrarda hangi marka testi yaptın da pozitif gördün, çoğu kişi BAT geçmeden veya 14 gün geçmeden öğrenemiyor. Bana 14 gün sonra kan testi yaptırın dediler.Merhaba hanimlar, bende paylasayim hikayemi.
Ben 5 sene once endometriosiz hastasi oldugumu ogrendim. 7cm cok aci veren bi kistim alindi.
Ondan sonra bir kac sene hic sikayetim olmadi. Dogum kontrol hapi kullandim. Esimle evlendikten iki sene sonra biraktim hapi. Tam bi sene oluyo, nisan 2020 de biraktim. Mr cekinmistim kontrol icin, orda yumurtaliklarim kucuk oldugu ve yumurta rezervimin cok dusuk oldugu cikti. Uc ay sonra kan tahlilerini yaptim. Degerlerim cok kotu cikti.
Amh 0.3
Fsh 19
Lh 15
E2 17
Gercekten butun degerler kotuydu yani. Doktorum tup bebek dedi hemen. Sigorta islerini falan hallettik, esim de sperm testi verdi onun degerler iyi cikti.
Ocak ayinda ilk tedavimi yaptim. Hic yumurta buyumedi, ikinci tedavide ayni sekilde. Doktorum benim cocuk sahibi olmak icin yumurta nakli olmam gerektigini soyledi. Fransada yasiyorum, iki tedavimide burda oldum.
Bizde sansimizi Turkiyede denemek istedik. 4 yumurta buyudu, iki tanesi dolu cikti, birisi olgunmus, o döllendi, transfer oldum.
Transferden bir hafta bir gun sonra, idrar testi yaptim ve pozitifi gordum. Degerim 40 cikti kan testinde. Sonrasinda guzel artti. Keseyi bu ayin sonunda gorucez insallah
Belirti olarakda, regl olucam sandim, ayni belirtilerdi. Karin agrisi, bel agrisi battan once. Simdide ara ara giriyo karin agrisi.
Insallah sagliklidir bebisim ve bana guzel guzel tutunur, dualariniza talibim her zaman
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah, umudunuzu hic kaybetmeyin, veren Allah veriyo
Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin kuzum benim yaMerhaba hanimlar, bende paylasayim hikayemi.
Ben 5 sene once endometriosiz hastasi oldugumu ogrendim. 7cm cok aci veren bi kistim alindi.
Ondan sonra bir kac sene hic sikayetim olmadi. Dogum kontrol hapi kullandim. Esimle evlendikten iki sene sonra biraktim hapi. Tam bi sene oluyo, nisan 2020 de biraktim. Mr cekinmistim kontrol icin, orda yumurtaliklarim kucuk oldugu ve yumurta rezervimin cok dusuk oldugu cikti. Uc ay sonra kan tahlilerini yaptim. Degerlerim cok kotu cikti.
Amh 0.3
Fsh 19
Lh 15
E2 17
Gercekten butun degerler kotuydu yani. Doktorum tup bebek dedi hemen. Sigorta islerini falan hallettik, esim de sperm testi verdi onun degerler iyi cikti.
Ocak ayinda ilk tedavimi yaptim. Hic yumurta buyumedi, ikinci tedavide ayni sekilde. Doktorum benim cocuk sahibi olmak icin yumurta nakli olmam gerektigini soyledi. Fransada yasiyorum, iki tedavimide burda oldum.
Bizde sansimizi Turkiyede denemek istedik. 4 yumurta buyudu, iki tanesi dolu cikti, birisi olgunmus, o döllendi, transfer oldum.
Transferden bir hafta bir gun sonra, idrar testi yaptim ve pozitifi gordum. Degerim 40 cikti kan testinde. Sonrasinda guzel artti. Keseyi bu ayin sonunda gorucez insallah
Belirti olarakda, regl olucam sandim, ayni belirtilerdi. Karin agrisi, bel agrisi battan once. Simdide ara ara giriyo karin agrisi.
Insallah sagliklidir bebisim ve bana guzel guzel tutunur, dualariniza talibim her zaman
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah, umudunuzu hic kaybetmeyin, veren Allah veriyo
Insallah kuzumm ikimizindeRabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin kuzum benim ya
Evet canimm demekki Turkiye gitmemiz lazimmis :)Canım benim, senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam, sanki ben hamile kalmışımda sevinmiş gibiyim :) Amh hatırlarsan benim de problemimdi, bayağı bu konu üzerine de konuşmuştuk. Senin nasibin Türkiye'de yaptırmak ve gebe kalmakmış. Yalnız transferden 1 hafta sonra idrarda hangi marka testi yaptın da pozitif gördün, çoğu kişi BAT geçmeden veya 14 gün geçmeden öğrenemiyor. Bana 14 gün sonra kan testi yaptırın dediler.
benim kaç gün sonra test yapmamı önerirsin canım? suan Yapay HCG iğnesi alıyorum, bir hafta daha devam edicem.Evet canimm demekki Turkiye gitmemiz lazimmis :)
Amazondan almistim fermometer marka. Ovu testlerinin yaninda gelmisti. Ama baya iyi tesler. Her seferinde negatif gosteriyodu. Iki kere pozotif gordum, biri simdi biride ovitrelle ignesinden sonra :))
Canimm darisi basina insallah, karnindakina inan, tutunucak sana insallah
Sen hcg ignesi kullaniyosan nasik olucak kuzum. Nasil anlicaksin hamilelikmi ignenin etkisimi.benim kaç gün sonra test yapmamı önerirsin canım? suan Yapay HCG iğnesi alıyorum, bir hafta daha devam edicem.
Oyy kuzum benim, mucizen seninle artık, sağlıkla gelsin, çok şükür
Hayırlı olsun inşallah. Siz hangi şehirde siniz acaba doktorunuzu merak ettim.Allah razı olsun Çok şükür dediğin gibi doktor doktor gezdim ama şu an ki doktorumdan Allah razı olsun sadece hastalığımla değil pskolojiklede ilgileniyordu böyle bir doktor benim için nimet
Tekirdağ ÇerkezköyHayırlı olsun inşallah. Siz hangi şehirde siniz acaba doktorunuzu merak ettim.
Anladım kuzum, bana 24ünde kan testiyle öğrenebilirsin dediler. En iyisi onları dinleyim :)))Sen hcg ignesi kullaniyosan nasik olucak kuzum. Nasil anlicaksin hamilelikmi ignenin etkisimi.
Ben sadece ovitrellin etkisinin gitmesini beklemistim test icin canim. Oda cogu kiside 10 gunde gidiyor. Ama bu yapay hcg ignesi ne ben bilmiyorum. Sana ne dediler test gunu icin?
Ben dedikleri gunden 4 gun once gordum, ama sende bu igne etkisi oldugu icin bilemicem
canım hayirli olsun tedavin diger gruptada yazmistim sana hatirlarsan profilindeki gibi kızın olsun diye ya sen yapay hcg vurunuyorsun ya bebişte yükseltecek hcg yi daha cok belirtilerin olmaz mi normalde progestan mi ne veriyorlar galiba tam bilgim yok ama aklima geldiAnladım kuzum, bana 24ünde kan testiyle öğrenebilirsin dediler. En iyisi onları dinleyim :)))
Fsh düşürmek için bir şey yaptınız mı bu şekilde mi hamile kaldınızMerhaba, ben de sizlere umut için paylaşmak istiyorum. En kısa zamanda siz de yaşarsınız inşallah bu duyguyu, ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
*Hazırlık süreciniz : Ben 6.ayda hamile kaldım açıkçası herhangi bir hazırlığım olmadı ama 4. ayda bitkisel macun kullanmıştım ve hamile kaldığım ay kaplıcalara gitmiştim şifalı suymuş. O kaplıca tatilinde adet olmuştum son adet tarihim hatta.
*sağlık problemleriniz : Yaklaşık 7 8 yıldır hipotiroidi hastasıyım ama TSH ı hep normal seviyelerde tuttuk, adet düzensizliğim falan yoktu. Bebeğe karar verdiğimiz ay doktora gittim öncelikli bir kontrol için, FSH 9.57 çıktı ve direkt doktor aşılama yapalım bu şekilde hamile kalmakta zorlanabilirsin dedi, tabi ben yıkıldım duyunca çünkü daha 1 aydır korunmuyorken erken bir karardı. 2
* Doktorlar ne dedi? 2 farklı doktora gösterdim sonucu ve yaşımın avantaj olduğunu ve sorun yaşamayacağımı söylediler ama yine de rahatlamama yetmemişti.
* Sizin ve eşinizin dahası yakınlarınızın bu haberi duyduktan sonraki tepkileri: Biz kimseye hamilelik düşündüğümüzü söylemediğimiz için herkese sürpriz olmuştu.
* Hamilelik belirtileriniz : Benim hep adetten bir hafta 10 gün önce göğüslerim acırdı her zamanki gibi o vardı. Ama sanırım tam döllenme günüydü ve ben onu hissettim bir sabah sanki kasıklarıma biri bişey batırıyordu öyle uyandım. Tabi ben bunlara hiç ihtimal vermedim hamile kaldığım ay boşvermişlik vardı bende ve açıkçası çok az sayıda ilişkiye girip tamamen aklımdan çıkartmıştım, salmıştım üzerine bir de kayak yapıp çok şiddetli düşmüştüm. 8 gün gecikince doktordan randevu baktım adet söktürücü versin diye o kadar hamilelik aklıma gelmiyor ki.. Neyse eşim zorla test yaptırdı bana 8 gün sonra öğrendik.
Sorularınız varsa yanıtlayabilirim
Tutabilirsen tut kendini bekle kuzu. Ben bekleyemedim ama seninki farkli bu igneler napio bilmiorummAnladım kuzum, bana 24ünde kan testiyle öğrenebilirsin dediler. En iyisi onları dinleyim :)))
Teşekkür ederim canım, Profil resmimi çok seviyorum, inş nasip olur :))canım hayirli olsun tedavin diger gruptada yazmistim sana hatirlarsan profilindeki gibi kızın olsun diye ya sen yapay hcg vurunuyorsun ya bebişte yükseltecek hcg yi daha cok belirtilerin olmaz mi normalde progestan mi ne veriyorlar galiba tam bilgim yok ama aklima geldi
beklicem canım, mecburum, doktorum ne derse o :)Tutabilirsen tut kendini bekle kuzu. Ben bekleyemedim ama seninki farkli bu igneler napio bilmiorumm
insallah yerlesiyordur ondan oluyordur bunlar Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallahTeşekkür ederim canım, Profil resmimi çok seviyorum, inş nasip olur :))
Kuzum ben 3 ay klomen kullandım, o tedavide progestan vermişti doktorum. Dün vurulduğum Triptofem iğnesi de progestanla eşdeğer diye birşey okudum; bir de rahim kalınlığım iyi çıktı. İğnedeki HCG miktarı çok az kuzum,transferin de 2. günündeyim henüz. Ama dünden daha fazla kasık gerilmeleri, ani kramplar bel ağrısı var. Çok da uyuyorum, hemen yoruluyorum, bazen aldığım nefes yetmiyor gibi...
Bir macun kullanmıştım kullandıktan sonra hamile kaldım ama bu süreçte yeniden FSH ölçtürmedimFsh düşürmek için bir şey yaptınız mı bu şekilde mi hamile kaldınız
Merhaba , ben de Çerkezköy’de yaşıyorum. Siz hangi hastane ve doktora gidip memnun kaldınız acaba ? İrmet mi Optimed mi ?Tekirdağ Çerkezköy
İrmet Sezer arda çok çok iyi birisi gerçekten Allah ondan razı olsunMerhaba , ben de Çerkezköy’de yaşıyorum. Siz hangi hastane ve doktora gidip memnun kaldınız acaba ? İrmet mi Optimed mi ?
Muayene ücreti ne kadar , ya da bir sağlık sigortası tarzında bir paketi var mı acaba ? Tüm muayeneler ve doğum gibi bir paketi var mı ? Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederimİrmet Sezer arda çok çok iyi birisi gerçekten Allah ondan razı olsun