- 13 Ocak 2020
- 44.388
- 166.628
- 33
Allah razı olsun.Sağlıkla al kucağına canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun.Sağlıkla al kucağına canım
Öncelikle tebrik ederim canım, umudunu kaybetmemişsin, yine de denemişsin pes etmemişsin... ilk bebeğe hemen hamile kalınca malesef 2.yi de öyle sanıyoruz. Hayat değişiyor, hormonlar yediklerimiz herşey bizleri etkiliyor.. 2 yıllık denemenin ardından mucize haber gelmiş canım, sağlıkla al kucağına, sevgilerNm88326 canım teşekkür ederim öncelikle sana. Kızlar 33 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var 2 yıldır bebek için uğraştık. Ama oğluma hamile kaldığımda 2 ay da olmuş 2.yide öyle sandık ama öyle olmuyormuş denedik olmuyor ovulasyon testini merak ediyordum ama kararsızım neyse 2021 yılı Ocak ayında ovulasyon testine başladım ilk ay yumurtladım ama tutmadı 2 ay yumurtlama olmadı artık Şubat ayında bende hastaneye gittim tüm hormonlar temiz hsg çekelim dedi doktor eyvallah dedik onu da çektirdim ana ne siz sorun nede ben anlatayım hayatımda böle acı çekmedim ben 2 gün kanamam oldu 3. Akşam yumurtladım hemen değerlendirdik o 3 günü kasıklarımda ağrı batma hissi başladı bayağı o ay ağrımda olduğu için dedim kesin hamileyim tabi bide hsg sonra hemen kalınıyormuş ya oohh dedim kesin adetim de 2 gecikince hemen akşam test verdim hop negatif yıkıldım. Neyse ertesi sabah regl geldi.Hsg sonucum temiz çıktı hocam dedim bu ay çok ağrım oldu kasıklarımda bildiniz hamilelik belirtisi yaşadım dedim ağzımın tadı bile değişmişti doktorda malesef hsg ağrı sızı yapar ondandır dedi. Eşinde sprem versin aşılama yapalım dedi eşim hastaney gitti covit testi yaptırması için alamayız demişler aman boşver bidaki ay gidersin dedim bende karar aldım artık kendini dinlemek yok olurna bırak günün 3 gün gecerse test yap. Ama kararlıyım ki bu ay nasıl. Neyse adetin 2.günü bal çörek otu tarçına başladım eşimede ceviz incir bitter çikolata fındık dayadım. Çakşır aldım ama içimedik tadı iğrenç diye. Adet başlangıcı ile birlikte 11 gün yumurtladım yumurtlamadan 2 gün önce yapmıştık sonra ben rahatsızlandım yumurtlama gününü değerlendiremedik ertesi günde kandildi yine yapamadık 28.martda çatlayınca sabah akşam değerlendirdik daha önceki aylar da dogg ve yüzüstü olarak değerlendirdik busefer ayaklarımı diktim havaya 15 dk duvara dayadım son ay hep öyle denedim bunuda deneyin kızlar değerlendirin böyle sonra kendimi hiç dinlemedim millet yazıyor gögüsüme dokunamıyorum acıyor diye sıkıyorum yok Kasım'da batma belde ağrı yok bende bişey artık adete 2 gün kala hafif adet sancısı başladı aman zaten olurum diyorum umudum yok çünkü Nisan topiğindeki arkadaşlar yumurtlama testi yapmış bende yapım merak ettim nasıl çıkacak diye baktım koyu kızlar test yap dediler ben yapmadım inat ettim neyse adet 1 kala akşam 6 birdaha yaptım bildiğiniz pik olmuş kızlar yine test yap dediler bu sefer öyle görünce bende test yaptım pozitif anında çıktı hemen kan verdm 121 çıktı şimdi 10 gün sonra tekrar kan vereceğim nasip olursa. Benim hikayem böle İnşallah saglıklada alırım kucağıma yavrumu. kızlar stres yapmayın desemde oluyor ama kendinizi asla dinlemeyin oluruna bırakın kızlar.
Rabbim beni selamete eriştirdi çok şükür sizlerinde selamete eriştirsin tez zamanda inş gönlünüzden ne geçiyorsa kabul etsin rabbim. Kızlar tek ricam sizde çift çizgiyi görünce lütfen hemen hastaneye koşun kan verin içiniz rahatlasın hepinize sevgiler
Allah razı olsun canım bazen pes de etsek yinede dayanımıyor insan Rabbime çok şükür hep Rabbime sığındım olmuyorsa vardır bir bildiği dedm demekki zamanı vakti varmış ol dedi ol su çok şükür hamd olsun rabbim dileyen isteyen herkese şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine nasip eylesin inşallahÖncelikle tebrik ederim canım, umudunu kaybetmemişsin, yine de denemişsin pes etmemişsin... ilk bebeğe hemen hamile kalınca malesef 2.yi de öyle sanıyoruz. Hayat değişiyor, hormonlar yediklerimiz herşey bizleri etkiliyor.. 2 yıllık denemenin ardından mucize haber gelmiş canım, sağlıkla al kucağına, sevgiler
Hayırla mutluluka sağa salim inşallah kucağına alırısn canım bu ay bende bu dediklerini yapmayı düşünüyorum hayır olsun inşAllah dualrında bizi de unutmaaNm88326 canım teşekkür ederim öncelikle sana. Kızlar 33 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var 2 yıldır bebek için uğraştık. Ama oğluma hamile kaldığımda 2 ay da olmuş 2.yide öyle sandık ama öyle olmuyormuş denedik olmuyor ovulasyon testini merak ediyordum ama kararsızım neyse 2021 yılı Ocak ayında ovulasyon testine başladım ilk ay yumurtladım ama tutmadı 2 ay yumurtlama olmadı artık Şubat ayında bende hastaneye gittim tüm hormonlar temiz hsg çekelim dedi doktor eyvallah dedik onu da çektirdim ana ne siz sorun nede ben anlatayım hayatımda böle acı çekmedim ben 2 gün kanamam oldu 3. Akşam yumurtladım hemen değerlendirdik o 3 günü kasıklarımda ağrı batma hissi başladı bayağı o ay ağrımda olduğu için dedim kesin hamileyim tabi bide hsg sonra hemen kalınıyormuş ya oohh dedim kesin adetim de 2 gecikince hemen akşam test verdim hop negatif yıkıldım. Neyse ertesi sabah regl geldi.Hsg sonucum temiz çıktı hocam dedim bu ay çok ağrım oldu kasıklarımda bildiniz hamilelik belirtisi yaşadım dedim ağzımın tadı bile değişmişti doktorda malesef hsg ağrı sızı yapar ondandır dedi. Eşinde sprem versin aşılama yapalım dedi eşim hastaney gitti covit testi yaptırması için alamayız demişler aman boşver bidaki ay gidersin dedim bende karar aldım artık kendini dinlemek yok olurna bırak günün 3 gün gecerse test yap. Ama kararlıyım ki bu ay nasıl. Neyse adetin 2.günü bal çörek otu tarçına başladım eşimede ceviz incir bitter çikolata fındık dayadım. Çakşır aldım ama içimedik tadı iğrenç diye. Adet başlangıcı ile birlikte 11 gün yumurtladım yumurtlamadan 2 gün önce yapmıştık sonra ben rahatsızlandım yumurtlama gününü değerlendiremedik ertesi günde kandildi yine yapamadık 28.martda çatlayınca sabah akşam değerlendirdik daha önceki aylar da dogg ve yüzüstü olarak değerlendirdik busefer ayaklarımı diktim havaya 15 dk duvara dayadım son ay hep öyle denedim bunuda deneyin kızlar değerlendirin böyle sonra kendimi hiç dinlemedim millet yazıyor gögüsüme dokunamıyorum acıyor diye sıkıyorum yok Kasım'da batma belde ağrı yok bende bişey artık adete 2 gün kala hafif adet sancısı başladı aman zaten olurum diyorum umudum yok çünkü Nisan topiğindeki arkadaşlar yumurtlama testi yapmış bende yapım merak ettim nasıl çıkacak diye baktım koyu kızlar test yap dediler ben yapmadım inat ettim neyse adet 1 kala akşam 6 birdaha yaptım bildiğiniz pik olmuş kızlar yine test yap dediler bu sefer öyle görünce bende test yaptım pozitif anında çıktı hemen kan verdm 121 çıktı şimdi 10 gün sonra tekrar kan vereceğim nasip olursa. Benim hikayem böle İnşallah saglıklada alırım kucağıma yavrumu. kızlar stres yapmayın desemde oluyor ama kendinizi asla dinlemeyin oluruna bırakın kızlar.
Rabbim beni selamete eriştirdi çok şükür sizlerinde selamete eriştirsin tez zamanda inş gönlünüzden ne geçiyorsa kabul etsin rabbim. Kızlar tek ricam sizde çift çizgiyi görünce lütfen hemen hastaneye koşun kan verin içiniz rahatlasın hepinize sevgiler
Hayırlı olsun yavrunuz :)2019 ocak ayından beri istiyorum ben. 2019 kasımda klomen kullanmaya basladım 4 ay kullandım negatif oldu. Sonra araya pandemi girdi ilk zamanlar bekledik biraz. 2020 Yazı hsg cekildi. Amh 0.82 çıktı. Tüp bebek merkezine koştum. Orda 0.64 çıktı. Aşılamasız tüpe karar verildi. Yine pandemi nedeniyle aksamalar oldu. Tedabiye baslamak kasıma kaldı. O ay regl çok lekelenmeli başladı. Diger aya sarktı. Devlete gidiyordum. Aralıkta da devlet tüp bebek merkezlerini kapattı dediler. Rapor da çıkmıştı. Özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Doktorumdan çok memnundum ve ekibinden. Aralıkta iğnelere basladığım gün rahimde anormali olduğu söylendi tepede çıkıntı var. Bu yuzde elli düşüğe sebep olurmuş. Doktorum 2 düşük yaşarsan histereskopi şart olur dedi. Daha önce kimse bana bunu söylememişti. Biz de Allah korusun diyip başladık tedaviye. Bu arada benim genetik testim istenmişti önceki merkezden. Pıhtılaşmam var. Neyse 1. Tedavi negatif oldu. Her şeyin bir sebebi var işte. Biz de ocak ayında histereskopi planladık. Şubatta histereskopi oldum reglden sonra. 1 regl olup sonraki reglle 2. Tüp tedavisine başlayacaktık bu ay. Bu esnada da esktra bir büyüme hormon iğnesi olan saizen kullandım. Reglle de gonal f filan diğer iğnelere başlayacaktık. Reglim lekelenmeli başlar yumurtlamadan 12. Gün sonra filan ufaktan başlar sonra yoğunlaşır. Gelmek bilmedi bu sefer. Kist olduysa söktürücü filan alırım düşüncesiyle 15. Gün test yaptım. Pozitif. Hemen kana koştum. Değerler güzel arttı şükür. Inşallah cuma günü kese randevumuz var.
Kürlere çok inanmıyorum. Prowomen kullanıyorum Ekimden beri yumurta kalitesi için. Eşimin degerler hep cilloptu şükür ama o da 1 kutu promenk kullanmıştı destek olsun tedaviye diye. Hatta 2. Kutunun da yarısindaydı biz pozitifi aldık. Ben şimdi 32. Haftaya kadar kan sulandırıcı kulalnacağım. Rabbim tüm hasret çekenlere en hayırlı en doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim. Ben buna inanıyorum.Hayırlı olsun yavrunuz :)
Prowomen yumurta kalitesini yükseltti mi? Bende iki aydır kullanıyorum.
Promen k eşinde de değer yükseltti mi?Teşekkür ederim. Ben buna inanıyorum.
Tadı çok guzel ayol eşim de kullandı 1 kutu ama eşimin değerler güzeldi zaten. 2. Kutunun yarısındaydı esim gebelik haberi aldığımızda. Ben 6 aydır dilan kullanıyorum.Promen k eşinde de değer yükseltti mi?
Eşimle beraber kullandık iki ay bunları.
Geçen ay içtiğimde ilk yumurtalık zamanında derin ağrılar olmuştu yumurtalık bölgemde sende de olmuş muydu?
Tadıda midem bulanarak içiyorum.
teşekkür ederim canım, inş biz de bir gün mucizelerimize kavuşuruz ve buraya diğer insanlara da umut olması adına yazarız :))Iyi yapmışsınız içeriği güzel bi topik.
İnş canım, kaç aydır deniyorsun, benim yedi ay oldu.teşekkür ederim canım, inş biz de bir gün mucizelerimize kavuşuruz ve buraya diğer insanlara da umut olması adına yazarız :))
Canım tebrik ediyorum seni, rabbim mucizeni vermiş sana, hem de hiçbir takviye almadan, doktorlar da yumurtan büyümemiş demesinde rağmen... Hayat işte, Allah ol derse olur. Çok şükür canım. Sağlıkla ilerlesinMerhaba arkadaşlar size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. Yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum polikistik over hastasıyım 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama sonuç hep olumsuz.. bu ay 8 gün Klomen kullanmama rağmen yeterli büyüme sağlanamadı ve bu sebeple iğne vurulmadi. Çok üzüldüm ağladım. Artık hamile kalamam dedim doktorum yine de dene belki dedi bende gönülsuz olsada kafamiza göre günleri değerlendirdik bugün adetimden 2 gün geçti beta 187 çıktı çok şükür hamileyimUmudunuzu asla kaybetmeyin.Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur ve dua edin bol bol gerçekten gönülden isteyin o zaman Allah'ın izniyle kabul olacaktir. Tüm bebiş isteyenler dualarım her zaman sizinle olacak
Benim yaklaşık 1 yıl olacak canım, 3 başarısız klomen denemem var malesefİnş canım, kaç aydır deniyorsun, benim yedi ay oldu.
Dr ne uygulycakmış klomen sonrası?Benim yaklaşık 1 yıl olacak canım, 3 başarısız klomen denemem var malesef
Tüp bebek canım, Mayısta başlayacağız :)Dr ne uygulycakmış klomen sonrası?
İnş sağlıkla tutar, kucağına alırsın.Tüp bebek canım, Mayısta başlayacağız :)
Kuzum sağ tüpüm tıkalı çıktı benim, Amh da düşük zaten, tüp bebek olsun dedik.İnş sağlıkla tutar, kucağına alırsın.
Sıkıntı ne dedi Dr?
İnş güzel haberlerini bekliyoruz:)Kuzum sağ tüpüm tıkalı çıktı benim, Amh da düşük zaten, tüp bebek olsun dedik.