MerhabaMerhaba 15.günden önce kan testi yaptırdınız mi yatırdıysanız kaç çıktı acaba ?
Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir konuda yardımcı olabilir misiniz.
arı sütünü transfer öncesi mi sonrası mı kullandınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaMerhaba 15.günden önce kan testi yaptırdınız mi yatırdıysanız kaç çıktı acaba ?
Sizin de aslında her şey yolunda görünüyor ne mutlu evlatlarınız var artıkSadece speemiogram bakildi normal dendi ilk tedaviden 4 embryomuz olustu ilki tuttu sonra kardes denemesi 2. Negatif 3. Tuttu sukur baska kalmadi zaten. Amh 3 küsürdu
Rabbim size de nasip etsin insallahSizin de aslında her şey yolunda görünüyor ne mutlu evlatlarınız var artık
İnşallah teşekkür ederimRabbim size de nasip etsin insallah
Geç yumurtlama görmüş olabilirsiniz belki, ovulasyon testi kullanmismiydiniz.Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak.
Daha önce hiç gecikme yaşamamıştım. Ben 23 Eylül günü HSG çekildim. 14 ekim de adet olmam gereken tarih. Ama henüz olmadım 7 gün gecikti bugün 8. Günüm. En son Gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Neden olabilir?
Hayır kullanmamıştım. Ama daha önce hiç bu gecikmemiştimGeç yumurtlama görmüş olabilirsiniz belki, ovulasyon testi kullanmismiydiniz.
Bazen gecikebiliyor hiç gecikmedim diyen insan bile mevsim gecisleri stres vs herşey etkileyebilir.test negatif ise şu an için tek ihtimal o.ama bu şu an hamile olmadığınız anlamına da gelmiyor.gec yumurtlama gorduyseniz ve testte görünmesi için erkende olabilir yumurtlama gününüzü göre değişir.3 dört gün daha bekleyip tekrar test yapın bence.Hayır kullanmamıştım. Ama daha önce hiç bu gecikmemiştim
Benim adetten 10 gün önce falan göğüsler çok acırdı dokunamazdım. Şimdi hiç birşey yok aksine yumuşacık. Hayırlısı diyelim beklemekten başka çare yok.Bazen gecikebiliyor hiç gecikmedim diyen insan bile mevsim gecisleri stres vs herşey etkileyebilir.test negatif ise şu an için tek ihtimal o.ama bu şu an hamile olmadığınız anlamına da gelmiyor.gec yumurtlama gorduyseniz ve testte görünmesi için erkende olabilir yumurtlama gününüzü göre değişir.3 dört gün daha bekleyip tekrar test yapın bence.
Dediğim gibi geç yumurtladiysan ve tuttuysa inşallah gelmez diyelim hayirli haberlerle inşallahBenim adetten 10 gün önce falan göğüsler çok acırdı dokunamazdım. Şimdi hiç birşey yok aksine yumuşacık. Hayırlısı diyelim beklemekten başka çare yok.
İnşallah benim de tek temennim buDediğim gibi geç yumurtladiysan ve tuttuysa inşallah gelmez diyelim hayirli haberlerle inşallah
Yaaa hayırlı olsunMerhaba kızlar, konuyu tekrar hareketlendirmeye geldim, güzel haberim var çok şükür hiç beklemediğim anda hiç beklemediğim şekilde gebelik haberimi aldım, bunu yazdığıma da hala inanamıyorum, hatta o kadar alışmışım ki 2 senedir negatif haber almaya duruma hala inanamadım, idrak edemedim tam anlamıyla sevinemedim bile, çok değişik bir şeymiş
konularda yorumlarımı görenler biliyordur 2 senedir bebek için uğraşıyordum, 2 negatif aşılamam var, rahim ağzı darlığı dediler prolaktin yüksekliği var dediler bunlar dışında bir sorun yok dediler ama olmadı olmadı
tamam artık 2 sene oldu aşılamalar tutmadı maddi manevi hazırlanıp tüp bebeğ gitmeye karar verdim, kasımda doktora gidip görüşüp aralık ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyordumki adetim geçti, o kadar alışmışım ki negatif sonuç almaya prolaktin yüksekliğinden heralde diye düşündüm, sonra acaba mı deyip kan vermeye gittim ve bu şekilde öğrendim durumu, 4 5 haftalık hamileymişim keseyi gördüm ama içini göremedik henüz, inşallah içi de gözükür yakın zamanda
burda okuyodum hep tüp bebeğe gitmek üzereyken kendiliğinden hamile kalanları, bana da olur mu diyodum bn de yaşarmıyım diye düşünüyodum, zamanını bekliyomuş şükürler olsunki ben de yaşadım mucizeyi
sizlere de haber vermek istedim
Çok sevindim sağlıkla gitsinMerhaba kızlar, konuyu tekrar hareketlendirmeye geldim, güzel haberim var çok şükür hiç beklemediğim anda hiç beklemediğim şekilde gebelik haberimi aldım, bunu yazdığıma da hala inanamıyorum, hatta o kadar alışmışım ki 2 senedir negatif haber almaya duruma hala inanamadım, idrak edemedim tam anlamıyla sevinemedim bile, çok değişik bir şeymiş
konularda yorumlarımı görenler biliyordur 2 senedir bebek için uğraşıyordum, 2 negatif aşılamam var, rahim ağzı darlığı dediler prolaktin yüksekliği var dediler bunlar dışında bir sorun yok dediler ama olmadı olmadı
tamam artık 2 sene oldu aşılamalar tutmadı maddi manevi hazırlanıp tüp bebeğ gitmeye karar verdim, kasımda doktora gidip görüşüp aralık ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyordumki adetim geçti, o kadar alışmışım ki negatif sonuç almaya prolaktin yüksekliğinden heralde diye düşündüm, sonra acaba mı deyip kan vermeye gittim ve bu şekilde öğrendim durumu, 4 5 haftalık hamileymişim keseyi gördüm ama içini göremedik henüz, inşallah içi de gözükür yakın zamanda
burda okuyodum hep tüp bebeğe gitmek üzereyken kendiliğinden hamile kalanları, bana da olur mu diyodum bn de yaşarmıyım diye düşünüyodum, zamanını bekliyomuş şükürler olsunki ben de yaşadım mucizeyi
Hayırlısı uğurlu olsun çok sevindim adınıza bende kasimda tüp bebeğe baslayacagim.rabbim banada bir mucize verse keşke dualarınıza talibim.Merhaba kızlar, konuyu tekrar hareketlendirmeye geldim, güzel haberim var çok şükür hiç beklemediğim anda hiç beklemediğim şekilde gebelik haberimi aldım, bunu yazdığıma da hala inanamıyorum, hatta o kadar alışmışım ki 2 senedir negatif haber almaya duruma hala inanamadım, idrak edemedim tam anlamıyla sevinemedim bile, çok değişik bir şeymiş
çok teşekkür ederimYaaa hayırlı olsun
Amin çok teşekkürlerÇok sevindim sağlıkla gitsin
Hepiniz dualarımdasınız, Allah isteyen kim varsa herkese ve size de hayırlısıyla versin mucizesini inşallahHayırlısı uğurlu olsun çok sevindim adınıza bende kasimda tüp bebeğe baslayacagim.rabbim banada bir mucize verse keşke dualarınıza talibim.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende güzel haberlerimi vermek paylaşmak istiyorum burda ve inanılmaz şoke girdimm ve hala inanamıyorumm
Adetimden 5gün önce regl oldum sandım sulu kan geldi baya ve baya adet oldum akşamleyin kahverengilesti aslada olmazdı nese 2 ci gunüm benek benek leke gelmeye başladı 3 cü gunde aynı alla allaa dedim yok artık dedim çünkü
Nese 4 cü gününde sabah test ettim kii hemej 2 çizgiyi gördümm hamileyimm okadar titredim okadar şoka girdimki inanamadımm eşimde inanamadı oda evdeydi test yaparken nese uyuyamıyorum testten 2 saat sonr agene foşur foşur kırmızı kan geldii aklımm gitti bebeğim düştü sandımm ağlıya ağlıya doktora gittim doktor kese etrafında çok kanaman var dedi düşebilirde düşmeyebilirde dedi igne vuruldum progestan ve 5 gün vuruldumki kanamam çok şükür durdu tekrar gittik kese etrafında çok şükür yok bitmiş dedii dışardan biraz var dedi proluton verdi ona vuruldum 2 gün pazarteside kalp atışını duyarız inşaallahh dedii ve yarın duyacagız insaallahhh lütfenn allah ol der ve olur hiç ummadığım anda oldu hiç beklemiyordum 4 senelik evliyim 3 senedir korunmuyoruz asılamalar desen klomen desen hicbiri tutmadı olumsuz oldu mucizelere inanın gercekten hepimizin bi zamanı varki olacak hatta ekim ayı regl olup tüp bebeğe gitcektim ben allahımm beni masrafıyla bile ugrastırmadan mucizeyi verdi kızlar sizde ummadığınız anda olcak ben inanmazdım aklımın ucunda çok az vardı sadece ama aklım hep nede olsa tüp bebekte derdim buay kesin demistim allahh öyle bianda müjdeyi verirkii hayatınızın mutluluğu yaşarsınız bende paylaşmak istedim benimki resmen macera gibi oldu allahımmm herkes için anne olmak isteyen herkese gönülden nasip et yarabbimmm
Iyikide test yaptım yapmasaydım ben regl oldum sancaktım allahımm sende saglıcakla kucağına alınn inşaallahhhHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah