• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğumu 3. ayda öğrendim!

Benimde bir arkadasim adet oluyordu her ay 4. Ay adet olamayinca dr agitti 4 aylik hamile oldugunu ve kizi olacagini ogrenmisti oda ilac kullaniyordu suan kizi 7 yasina girecek ve cok saglikli cok sanslisin gercekten ilk 3 ayi anlamadan atlatmissin sana saglikli hayirli.dogumlar diliyorum

Benimde bir arkadasim adet oluyordu her ay 4. Ay adet olamayinca dr agitti 4 aylik hamile oldugunu ve kizi olacagini ogrenmisti oda ilac kullaniyordu suan kizi 7 yasina girecek ve cok saglikli cok sanslisin gercekten ilk 3 ayi anlamadan atlatmissin sana saglikli hayirli.dogumlar diliyorum

Çok çok teşekkür ederim... :) Canım aslında bütün belirtiler tam anlamıyla vardı, ama ağır grip geçirmiştim o kusmaları ve diğer bütün belirtileri grip ve zehirli guatr rahatsızlığımdan kaynaklanıyor sanmıştık :KK23: Öyle geçmiş işte 3 ay... İnşallah sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi, doğumda aklım şimdiden... Çok teşekkür ederim tekrar :KK52::KK200:

Ne tatlı şeyler yaşamışsınız
İnşallah sağlıklı sorunsuz bir gebelik olur :)Öğrenebildiniz mi cinsiyeti?

Ne tatlı şeyler yaşamışsınız
İnşallah sağlıklı sorunsuz bir gebelik olur :)Öğrenebildiniz mi cinsiyeti?

Amin, çok teşekkür ederim... :) Önümüzdeki günlerde öğrenicez, 2 hafta sonra tam yılbaşı günü Dr. randevum var, hem size de yılbaşı sürprizi olur dedi doktorum :anneadayı::KK48::nazar:

Back