- Konu Sahibi bebelercee
-
Hâlâ test yapmadım adette olmadımOzaman hamile olabilirsin bi test yap yarin sabah ama bana da haberin verin merakla bekliyorum
Canım bu konuda pek deneyimim yok ama bence hamile olabilirsin. Bir hafta sonra yine test yap bence :)Kızlar ben test yaptım adetime 14 gün var göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve sol kasık ağrısı var test yaptım 5-20 dk bekleyin diyordu ben ilk bir kac dk baktım tek çizgiydi sonra bir saat sonra böyle olmuştu. İkinci çizginin olduğu yer böyle .
doğruluk ihtimali var mı sizce ??
Eki Görüntüle 2983106
Umarım güzel sonuçlarımız olur :)
Canım kan testi yaptım bugün hamile değilim. Tesekkur ederim yine de yorumun içinCanım bu konuda pek deneyimim yok ama bence hamile olabilirsin. Bir hafta sonra yine test yap bence :)
Rica ederim. inşallah istiyorsan en kısa zamanda bur evladınız olsun :))) demekki test bozukmuş.Canım kan testi yaptım bugün hamile değilim. Tesekkur ederim yine de yorumun için
Ah bende olsun o kadar istiyorum ki reglime 2 gün kaldı hiç belirtim yok sadece bugün hafif kahverengi leke geldi ya umarım regl başlangıcı değildirinsallah. Ben bu ay umutsuzum ya. Regl olmadim ama zaten geciktigi için...
Aynen test bozukmuş . Tesekkur ederim canım hayırlısı olsun inşallahRica ederim. inşallah istiyorsan en kısa zamanda bur evladınız olsun :))) demekki test bozukmuş.
Yapsana bende adetım gelmedı bugün gelmesi lazımdıHâlâ test yapmadım adette olmadım
Bugün 9. Gün hala adet olmadım elimde erken gebelik testi vardı sabah yaptım negatifYapsana bende adetım gelmedı bugün gelmesi lazımdı
Test yaptın mı senYapsana bende adetım gelmedı bugün gelmesi lazımdı
merhaba test yaptınız mı?Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı
Yaptım negatif cikti. Ama hala regl olmadim pazartesi doktora gidecegim. Bakalım.ne diyecek :)))merhaba test yaptınız mı?
Ben adetım 3 gun gectı gelmedı kahverengi akıntı ıkı damla kan geldı sonra hıc gelmedı neden acabaBugün 9. Gün hala adet olmadım elimde erken gebelik testi vardı sabah yaptım negatif
Cok bekledigi icin cizgi olusmus, dikkatli bakarsaniz daginik bir cizgi. Pozitif demek degil.Kızlar ben test yaptım adetime 14 gün var göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve sol kasık ağrısı var test yaptım 5-20 dk bekleyin diyordu ben ilk bir kac dk baktım tek çizgiydi sonra bir saat sonra böyle olmuştu. İkinci çizginin olduğu yer böyle .
doğruluk ihtimali var mı sizce ??
Eki Görüntüle 2983106
Neymiş sebebi?Canı merhaba aynı belirti bende de var vajina girişinde pıt pıt bişey atıyor sanki hamile misin acaba.kondomla ilişki yaşadık aslında ama belki vajina üstüne zevk suyu gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?