• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLANLAR, HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ NELERDİRR ? ( Kasıkta ağrı ve pıt pıt hissi )

Kızlar ben test yaptım adetime 14 gün var göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve sol kasık ağrısı var test yaptım 5-20 dk bekleyin diyordu ben ilk bir kac dk baktım tek çizgiydi sonra bir saat sonra böyle olmuştu. İkinci çizginin olduğu yer böyle .
doğruluk ihtimali var mı sizce ??
Eki Görüntüle 2983106
Canım bu konuda pek deneyimim yok ama bence hamile olabilirsin. Bir hafta sonra yine test yap bence :)

Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı
merhaba test yaptınız mı?

Kızlar ben test yaptım adetime 14 gün var göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve sol kasık ağrısı var test yaptım 5-20 dk bekleyin diyordu ben ilk bir kac dk baktım tek çizgiydi sonra bir saat sonra böyle olmuştu. İkinci çizginin olduğu yer böyle .
doğruluk ihtimali var mı sizce ??
Eki Görüntüle 2983106
Cok bekledigi icin cizgi olusmus, dikkatli bakarsaniz daginik bir cizgi. Pozitif demek degil.

Back