- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.768
Bütün gelen yorumları okudum verdiği cevaplarıda asla ikna olmuyor sürekli aynı şeyi tekrarlıyor çünkü yanlış/eksik anlatıyor ve illa da olmaz demi diye soruyor.Kesinlikle katılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün gelen yorumları okudum verdiği cevaplarıda asla ikna olmuyor sürekli aynı şeyi tekrarlıyor çünkü yanlış/eksik anlatıyor ve illa da olmaz demi diye soruyor.Kesinlikle katılıyorum
Olsun anonimde olsa bazı insanlar burada konu açmaya, sormaya çekiniyor gelecek tepkilerden yorumlardan dolayı sadece cinsellik için değil bu arada.Ablacım burda zaten anonimim yaşasam ona göre sorarım benimki tamamen bilgi kirliliği yüzünden kafa karışıklılığı
ettim zaten onlar da ısrarla hastaneye götürmeyi söyledi fakat aklımdakini düşünceler yüzünden geçtiğini gitmek istemediğimi söykedimBen de böyle düşünüyorum tamamen yaşamış olmasa çoktan korkup annesine durumdan söz etmişti zaten
Neredeyse 1 haftadır yazıyor sürekli zaten hamile olsa doğuracak nerdeyse hala daha hamile miyim diyorBütün gelen yorumları okudum verdiği cevaplarıda asla ikna olmuyor sürekli aynı şeyi tekrarlıyor çünkü yanlış/eksik anlatıyor ve illa da olmaz demi diye soruyor.
Burda ne konular var bence sürtünmeyle bisey yaşasam anlatmaya cekinemem dediğim gibi kafa karısıklıgı sadveeOlsun anonimde olsa bazı insanlar burada konu açmaya, sormaya çekiniyor gelecek tepkilerden yorumlardan dolayı sadece cinsellik için değil bu arada.
Okey o zaman bişey yaşamadığına eminsen şehir efsanelerini okumayi bırakıp annenle konuş ve doktora git. Kist vb bir durum varsa erken teşhis önemli. Tuvaletten ordan burdan hamile kalınmazettim zaten onlar da ısrarla hastaneye götürmeyi söyledi fakat aklımdakini düşünceler yüzünden geçtiğini gitmek istemediğimi söykedim
Tamam canım öyledir ben fikrimi söyledim yalnız da değilmişimBurda ne konular var bence sürtünmeyle bisey yaşasam anlatmaya cekinemem dediğim gibi kafa karısıklıgı sadvee
Kız millet burda çocuğu olsun diye can veriyor sen gidipte tuvaletten bulaşan spermle hamile kalırsan sana da helal olsun valla sen doğur ben bütün masraflarını karşılarımBurda ne konular var bence sürtünmeyle bisey yaşasam anlatmaya cekinemem dediğim gibi kafa karısıklıgı sadvee
Abla eksik anlatmıyorum, bi dönem diyorum ki tamam olamaz rahatlıyorum ama tekrardan aynı belirtiyi görünce sonraki gün tekrardan stresleniyorum yorumlarda benimle aynı hastalığa sahip biri de var zaten dışardan garip gözüküyor ama bu konu yüzünden daha önce araştırdığım, doğru yanlıs her sey aklımdan geçiyorBütün gelen yorumları okudum verdiği cevaplarıda asla ikna olmuyor sürekli aynı şeyi tekrarlıyor çünkü yanlış/eksik anlatıyor ve illa da olmaz demi diye soruyor.
hamilelik ağrsısı öyle olmazİşte o kanamada Rahim değil Yumurtalık ağrısı oldugu icin acaba o baska bir seyin kanamasıydı da bu hamilelik ağrısı mı diye düşünüyorum
Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinNeredeyse 1 haftadır yazıyor sürekli zaten hamile olsa doğuracak nerdeyse hala daha hamile miyim diyor
Nasıl olur peki ayrıntı verebilir misiniz lütfenhamilelik ağrsısı öyle olmaz
Kız tamam olabilir bende diyorum ki ben fikrimi beyan ettim benle aynı fikirde olanlar da varAbla eksik anlatmıyorum, bi dönem diyorum ki tamam olamaz rahatlıyorum ama tekrardan aynı belirtiyi görünce sonraki gün tekrardan stresleniyorum yorumlarda benimle aynı hastalığa sahip biri de var zaten dışardan garip gözüküyor ama bu konu yüzünden daha önce araştırdığım, doğru yanlıs her sey aklımdan geçiyor
Bak canım ben ilk hamile kaldığımda belim ayrılacak gibi ağrıyordu acayip bir kasık ağrım vardı böyle her tuvalete oturduğumda sanki kanama başlayacak gibiydi yani göğüs etrafı kararması öyle hemencik olmaz üstüne sen zaten adet olmuşsun ya mümkünatı yok hamile kalmanın hz meryem misin sen valla insanları sinirlendiriyorsunuz yaNasıl olur peki ayrıntı verebilir misiniz lütfen
Nasıl olabilir öğrendikten sonra böyle ağrım var psikolojisine gireceksinNasıl olur peki ayrıntı verebilir misiniz lütfen
Bak canım ben ilk hamile kaldığımda belim ayrılacak gibi ağrıyordu acayip bir kasık ağrım vardı böyle her tuvalete oturduğumda sanki kanama başlayacak gibiydi yani göğüs etrafı kararması öyle hemencik olmaz üstüne sen zaten adet olmuşsun ya mümkünatı yok hamile kalmanın hz meryem misin sen valla insanları sinirlendiriyorsunuz ya
bak aynen böyle benim düşükte mesela sağ tarafımda ağrı vardı yürüken bıçak saplanıyor gibiydi gece bel ağrısına uyandım sen kuruntu yapıyorsun tamamen göğüslerin acıması lazımNasıl olur peki ayrıntı verebilir misiniz lütfen
Göğüslerim de ağrıyor zatenbak aynen böyle benim düşükte mesela sağ tarafımda ağrı vardı yürüken bıçak saplanıyor gibiydi gece bel ağrısına uyandım sen kuruntu yapıyorsun tamamen göğüslerin acıması lazım
Dur şimdi göğüslerim kopucak gibi acıyor diyecek yabak aynen böyle benim düşükte mesela sağ tarafımda ağrı vardı yürüken bıçak saplanıyor gibiydi gece bel ağrısına uyandım sen kuruntu yapıyorsun tamamen göğüslerin acıması lazım
Kesin hepsini yaşıyordurBak canım ben ilk hamile kaldığımda belim ayrılacak gibi ağrıyordu acayip bir kasık ağrım vardı böyle her tuvalete oturduğumda sanki kanama başlayacak gibiydi yani göğüs etrafı kararması öyle hemencik olmaz üstüne sen zaten adet olmuşsun ya mümkünatı yok hamile kalmanın hz meryem misin sen valla insanları sinirlendiriyorsunuz ya
demiş zaten ben de kendim hamile miyim reglimi olcam diye düşünüyorum yaptığım halde hayal gücü çok iyiDur şimdi göğüslerim kopucak gibi acıyor diyecek ya