• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLANLAR, HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ NELERDİRR ? ( Kasıkta ağrı ve pıt pıt hissi )

Aa geçmiş olsunn test yaparsanız haberdar edin hayırlısı olsun inşallah :)
Eşim test getirdi. Normal kaset test:) negatif cikti 😁😁 regl de olmadim. Klasik regl gecikmesi yaşıyorum sanırım. Ama bu ay neden kasık ağrısı çektim.onu anlamadım gercekten. Acaba kasık fitigim mi var :/

Eşim test getirdi. Normal kaset test:) negatif cikti 😁😁 regl de olmadim. Klasik regl gecikmesi yaşıyorum sanırım. Ama bu ay neden kasık ağrısı çektim.onu anlamadım gercekten. Acaba kasık fitigim mi var :/
Kasık fıtığı bende vardı dayanılmazz bi acı gerçekten diğer her ağrı halt etmiş onun yanında :( bikaç gün daha bekle bidaha test yap olmadı doktora bi görün bakalım allah korusun başka bişey olmasın

Kasık fıtığı bende vardı dayanılmazz bi acı gerçekten diğer her ağrı halt etmiş onun yanında :KK43: bikaç gün daha bekle bidaha test yap olmadı doktora bi görün bakalım allah korusun başka bişey olmasın
Her ay belli zamanda bu ağrıyı yaşıyorum. Ve öğrendim ki bu yumurtlama ve catlama agrisiymis.bebek istemeyene kadar vücudumu nasılsın kadar tanımadığımı takip etmwdigimi anladım. Hergun yeni bir şey öğreniyorum. Benim regl gecikmesi olduğu için, regl takvimimden hep bir hafta sonrası sanki beklenen adet takvimimmis gibi ilerliyirum:) haftayada regl olmassam doktora gidecegim. Belki kist vardır. Allah korusun...

Kasık fıtığı bende vardı dayanılmazz bi acı gerçekten diğer her ağrı halt etmiş onun yanında :KK43: bikaç gün daha bekle bidaha test yap olmadı doktora bi görün bakalım allah korusun başka bişey olmasın
Şimdi test yaptım. İlk idrarimla. Test böyle oldu. Negatif:)

Eklentiler

• 20220106_064227.jpg
    20220106_064227.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 139
  • 20220106_064219.jpg
    20220106_064219.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 124
  • 20220106_064210.jpg
    20220106_064210.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 129
aynı durum bende de var, sat 13aralık ve benim regl öncesi veya regl sürecimde hiç karın ağrım olmaz. ilk olarak 31 aralıkta karnım baya ağrıdı en sonunda parol içmek zorunda kaldım. dün hiçbir şeyim yoktu bugün sabah yine karnım ağrıdı ve yine parol içmek zorunda kaldım çünkü dediğim gibi hiç ağrım olmaz regl döneminde o yüzden bu ağrıya pek alışkın değilim. ve şuan yine çok iyiyim, bende pco var ama ortalama regl tarihim 10 ocak. hiçbir anlam veremediğim regl ağrısı gibi karın ağrısı yaşadım ve sizinle aynı duyguları paylaşıyorum :))
Test yaptım. Böyle oldu :)

Eklentiler

• 20220106_064200.jpg
    20220106_064200.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 138
Valla ben test bozuk olduğu hiç aklıma gelmedi. Dediğin olabilir. En iyisi ben yarın sabah yeniden tekrarlayayim sabah idrarı ile.
Eczaneye gidebilirsen erken gebelik testleri daha hassas kaset test yerine onu da kullanabilirsin :)

Evet aslında alabilirdim. Ama regl gecikmesi olduğu icin, erken gebelik testi almak istememiştim.:)))
Kuzum kaset testlerde adet gecikmesi 7-10 gün olduğunda net çıkıyo demişti eczacı bilmem ne kadar doğru :))

Kuzum kaset testlerde adet gecikmesi 7-10 gün olduğunda net çıkıyo demişti eczacı bilmem ne kadar doğru :))
Geç döllenme olduysa dediğin gibi olabilir:))) erken gebelik testleride çok pahalı. 70 TL diyorlar. Onun yerine sağlık ocağına gidip test vermek daha iyi. Ama banada sağlık ocağı çok uzak :))))

Geç döllenme olduysa dediğin gibi olabilir:))) erken gebelik testleride çok pahalı. 70 TL diyorlar. Onun yerine sağlık ocağına gidip test vermek daha iyi. Ama banada sağlık ocağı çok uzak :))))
Ay o hangi testmiş öyle ben max 30 tl verdim predictor markasına, hatta aynı markanın alt ürünü diye biliyorum predoctor var daha ucuz 20-25 tl arasındaydı. Tabi kan vermek daha garanti :))

Sanki biraz sıvı fazla kalmış erken gebelik testi daha hassas olabilirdi :) bende regl olmadım bekliyorum erken gebelik testi için 🙈
Testte söylendiği gibi 3 damla idrar koydum sadece:) ama bu şekilde gözüktü. 10 dk dan sonra testin verdiği sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Ben 10 dkdan sonra baktım. Yani bir 20 dk olmustu. O pembelik yok olmuştu. Tek çizgi kalmıştı. Silik bir çizgi de yok:)

Testte söylendiği gibi 3 damla idrar koydum sadece:) ama bu şekilde gözüktü. 10 dk dan sonra testin verdiği sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Ben 10 dkdan sonra baktım. Yani bir 20 dk olmustu. O pembelik yok olmuştu. Tek çizgi kalmıştı. Silik bir çizgi de yok:)
Umarım güzel sonuçlarımız olur :)

Kızlar ben test yaptım adetime 14 gün var göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve sol kasık ağrısı var test yaptım 5-20 dk bekleyin diyordu ben ilk bir kac dk baktım tek çizgiydi sonra bir saat sonra böyle olmuştu. İkinci çizginin olduğu yer böyle .
doğruluk ihtimali var mı sizce ??
IMG_20220106_181445.jpg

Kızlar bende birşey sorabilir miyim
Ben 2 ay önce histereskopi amelyti oldum perde alndi. 1 ay adet gördüm 2. Adetim gecikti 2 gün ama 1. Adetten 2. Adete kdr çok az lekelenmem oldu sürekli . Ama şuanda pek yok adette yok ay i zamanda . Bu durumla karşılaşan benzerdurumu yasayan bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?

Back