- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebelercee
-
Eşim test getirdi. Normal kaset test:) negatif ciktiAa geçmiş olsunn test yaparsanız haberdar edin hayırlısı olsun inşallah :)
Kasık fıtığı bende vardı dayanılmazz bi acı gerçekten diğer her ağrı halt etmiş onun yanındaEşim test getirdi. Normal kaset test:) negatif ciktiregl de olmadim. Klasik regl gecikmesi yaşıyorum sanırım. Ama bu ay neden kasık ağrısı çektim.onu anlamadım gercekten. Acaba kasık fitigim mi var :/
Her ay belli zamanda bu ağrıyı yaşıyorum. Ve öğrendim ki bu yumurtlama ve catlama agrisiymis.bebek istemeyene kadar vücudumu nasılsın kadar tanımadığımı takip etmwdigimi anladım. Hergun yeni bir şey öğreniyorum. Benim regl gecikmesi olduğu için, regl takvimimden hep bir hafta sonrası sanki beklenen adet takvimimmis gibi ilerliyirum:) haftayada regl olmassam doktora gidecegim. Belki kist vardır. Allah korusun...Kasık fıtığı bende vardı dayanılmazz bi acı gerçekten diğer her ağrı halt etmiş onun yanındabikaç gün daha bekle bidaha test yap olmadı doktora bi görün bakalım allah korusun başka bişey olmasın
Şimdi test yaptım. İlk idrarimla. Test böyle oldu. Negatif:)Kasık fıtığı bende vardı dayanılmazz bi acı gerçekten diğer her ağrı halt etmiş onun yanındabikaç gün daha bekle bidaha test yap olmadı doktora bi görün bakalım allah korusun başka bişey olmasın
Canım bu test bozuğa benziyorŞimdi test yaptım. İlk idrarimla. Test böyle oldu. Negatif:)
Valla ben test bozuk olduğu hiç aklıma gelmedi. Dediğin olabilir. En iyisi ben yarın sabah yeniden tekrarlayayim sabah idrarı ile.Canım bu test bozuğa benziyor
Test yaptım. Böyle oldu :)aynı durum bende de var, sat 13aralık ve benim regl öncesi veya regl sürecimde hiç karın ağrım olmaz. ilk olarak 31 aralıkta karnım baya ağrıdı en sonunda parol içmek zorunda kaldım. dün hiçbir şeyim yoktu bugün sabah yine karnım ağrıdı ve yine parol içmek zorunda kaldım çünkü dediğim gibi hiç ağrım olmaz regl döneminde o yüzden bu ağrıya pek alışkın değilim. ve şuan yine çok iyiyim, bende pco var ama ortalama regl tarihim 10 ocak. hiçbir anlam veremediğim regl ağrısı gibi karın ağrısı yaşadım ve sizinle aynı duyguları paylaşıyorum :))
Eczaneye gidebilirsen erken gebelik testleri daha hassas kaset test yerine onu da kullanabilirsin :)Valla ben test bozuk olduğu hiç aklıma gelmedi. Dediğin olabilir. En iyisi ben yarın sabah yeniden tekrarlayayim sabah idrarı ile.
Evet aslında alabilirdim. Ama regl gecikmesi olduğu icin, erken gebelik testi almak istememiştim.:)))Eczaneye gidebilirsen erken gebelik testleri daha hassas kaset test yerine onu da kullanabilirsin :)
Kuzum kaset testlerde adet gecikmesi 7-10 gün olduğunda net çıkıyo demişti eczacı bilmem ne kadar doğru :))Evet aslında alabilirdim. Ama regl gecikmesi olduğu icin, erken gebelik testi almak istememiştim.:)))
Geç döllenme olduysa dediğin gibi olabilir:))) erken gebelik testleride çok pahalı. 70 TL diyorlar. Onun yerine sağlık ocağına gidip test vermek daha iyi. Ama banada sağlık ocağı çok uzak :))))Kuzum kaset testlerde adet gecikmesi 7-10 gün olduğunda net çıkıyo demişti eczacı bilmem ne kadar doğru :))
Ay o hangi testmiş öyle ben max 30 tl verdim predictor markasına, hatta aynı markanın alt ürünü diye biliyorum predoctor var daha ucuz 20-25 tl arasındaydı. Tabi kan vermek daha garanti :))Geç döllenme olduysa dediğin gibi olabilir:))) erken gebelik testleride çok pahalı. 70 TL diyorlar. Onun yerine sağlık ocağına gidip test vermek daha iyi. Ama banada sağlık ocağı çok uzak :))))
Sanki biraz sıvı fazla kalmış erken gebelik testi daha hassas olabilirdi :) bende regl olmadım bekliyorum erken gebelik testi içinTest yaptım. Böyle oldu :)
Testte söylendiği gibi 3 damla idrar koydum sadece:) ama bu şekilde gözüktü. 10 dk dan sonra testin verdiği sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Ben 10 dkdan sonra baktım. Yani bir 20 dk olmustu. O pembelik yok olmuştu. Tek çizgi kalmıştı. Silik bir çizgi de yok:)Sanki biraz sıvı fazla kalmış erken gebelik testi daha hassas olabilirdi :) bende regl olmadım bekliyorum erken gebelik testi için
Valla predictor erken gebelik.testine en son 67 TL dediler. Bende koşarak uzaklaştımAy o hangi testmiş öyle ben max 30 tl verdim predictor markasına, hatta aynı markanın alt ürünü diye biliyorum predoctor var daha ucuz 20-25 tl arasındaydı. Tabi kan vermek daha garanti :))
Umarım güzel sonuçlarımız olur :)Testte söylendiği gibi 3 damla idrar koydum sadece:) ama bu şekilde gözüktü. 10 dk dan sonra testin verdiği sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Ben 10 dkdan sonra baktım. Yani bir 20 dk olmustu. O pembelik yok olmuştu. Tek çizgi kalmıştı. Silik bir çizgi de yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?