Hayır değil ilk 3 ay akıntım hiç yoktu. Hamilelik boyunca göğüslerim acımadı hatta doğru düxgün midem bile bulanmadı hiç kusmadımkizlar meraba sizlere bi sorum olacak hamilelik belirtileriniz ne zaman basladi ve nelerdi birde hamile olan arkadaslar belirtiler arasinda akintiniz oldumu genelde akintida artis olurmus ama ne kadr dogru bilmiyorum adetime 1 hafta falan kaldi gogus agrim basladi ama adet onceside olurdu ve o merak ettigim akinti bnde hic yok yani illaki akinti olmasi gerekirmi
ya oylemi benim her ay oldugu gibi gosus agrim basladi yine peki baska bilirtilerini oldumuHayır değil ilk 3 ay akıntım hiç yoktu. Hamilelik boyunca göğüslerim acımadı hatta doğru düxgün midem bile bulanmadı hiç kusmadım
Bende regl 3 4 gün kala şeffaf su gibi kokusuz akıntı vardı.kizlar meraba sizlere bi sorum olacak hamilelik belirtileriniz ne zaman basladi ve nelerdi birde hamile olan arkadaslar belirtiler arasinda akintiniz oldumu genelde akintida artis olurmus ama ne kadr dogru bilmiyorum adetime 1 hafta falan kaldi gogus agrim basladi ama adet onceside olurdu ve o merak ettigim akinti bnde hic yok yani illaki akinti olmasi gerekirmi
Beklenen reglime 1-2 hafta kala sancılarım göğüs hassasiyetim başladı ama bu sancılar regl sancısı gibi değildi daha şiddetliydi. Onun dışında sürekli uyumak istiyordum. Akıntımda değişiklik olmadı . Başka bir şey yaşamadım. Sancılar 5. haftamda bitti. Mide bulantısı vs. olmadı. Uyku hali hala devam ediyor.kizlar meraba sizlere bi sorum olacak hamilelik belirtileriniz ne zaman basladi ve nelerdi birde hamile olan arkadaslar belirtiler arasinda akintiniz oldumu genelde akintida artis olurmus ama ne kadr dogru bilmiyorum adetime 1 hafta falan kaldi gogus agrim basladi ama adet onceside olurdu ve o merak ettigim akinti bnde hic yok yani illaki akinti olmasi gerekirmi
Hayır yoktu ama benim regl zamanıda belirtim olmaz hafif karnım ağrırdı yine öyle olmuştu hafif.Bunlar tamamen kişiden kişiye değişen şeyler belirti aramamak lazım bence ya da illa bir belirtiye odaklanmamak lazımya oylemi benim her ay oldugu gibi gosus agrim basladi yine peki baska bilirtilerini oldumu
peki tesi ne zmn yapmistinizBeklenen reglime 1-2 hafta kala sancılarım göğüs hassasiyetim başladı ama bu sancılar regl sancısı gibi değildi daha şiddetliydi. Onun dışında sürekli uyumak istiyordum. Akıntımda değişiklik olmadı . Başka bir şey yaşamadım. Sancılar 5. haftamda bitti. Mide bulantısı vs. olmadı. Uyku hali hala devam ediyor.
testi ne zmn yapmistinizBende regl 3 4 gün kala şeffaf su gibi kokusuz akıntı vardı.
Mide bulantısı veya baş dönmesi olmadı.
Göğüs ucuna dokununca hafif sızlama ve kasıklarımda batma vardı.
Akıntı olmadı ama adetimden 4 gün önce öğrenmiştim göğüs hassasiyeti ve mide bulantısından şüphelenipkizlar meraba sizlere bi sorum olacak hamilelik belirtileriniz ne zaman basladi ve nelerdi birde hamile olan arkadaslar belirtiler arasinda akintiniz oldumu genelde akintida artis olurmus ama ne kadr dogru bilmiyorum adetime 1 hafta falan kaldi gogus agrim basladi ama adet onceside olurdu ve o merak ettigim akinti bnde hic yok yani illaki akinti olmasi gerekirmi
genelde akinti olur diyolar bnde de suan hic akinti yok yumurtlama gunumde olmustu sadece saolun cevabiniz icin❤Akıntı olmadı ama adetimden 4 gün önce öğrenmiştim göğüs hassasiyeti ve mide bulantısından şüphelenip
peki gogus agrimiz adet onceside olurmuyduAdetim geçtikten sonra diş ağrısı göğüs ağrısı baş ağrısı sürekli uyuma isteği ama hamile olma ihtimalini hiç düşünmüyordum korunuyoduk çünkü adetim 10 gün gecikince test yaptım hamileymisim
İyi bişey değil ama erken gebelik testinde öğrenmiştim inşallah hamilelik vardır bi deneyin belki şüpheleriniz doğru çıkarya
genelde akinti olur diyolar bnde de suan hic akinti yok yumurtlama gunumde olmustu sadece saolun cevabiniz icin❤
erken gebelik testine cikarmiki 1hafta varken birde erken adet goruyom bn 24 25 gunde oluyoİyi bişey değil ama erken gebelik testinde öğrenmiştim inşallah hamilelik vardır bi deneyin belki şüpheleriniz doğru çıkar
anladim cnm erken gebelik testi yapsam cikarmi peki aslinda yapamamda yapsam cikarmiReglim geçtikten 4 gün sonra kaset test yaptım. Ama daha öncesinde doktor kontrolüm vardı vajinal ultrasonda ufak bir kese gördüm olabilir demişti.
Çıkacağını düşünüyorum. Çok silik çıkabilir ama geç döllenme ihtimalini de unutmayın . Çizgi çıkmazsa hemen umutsuzluğa kapılmayınanladim cnm erken gebelik testi yapsam cikarmi peki aslinda yapamamda yapsam cikarmi
Adet olmama 4 gün vardı bu testi yaptığımdaerken gebelik testine cikarmiki 1hafta varken birde erken adet goruyom bn 24 25 gunde oluyo
bence bir hafta bekle öyle yap canımerken gebelik testine cikarmiki 1hafta varken birde erken adet goruyom bn 24 25 gunde oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?