- 15 Mayıs 2022
- 3.502
- 2.866
- 63
- 28
Evet bende nisan ayında yaşamıştım. Ama yerleşme kanaması olma ihtimalide var umarım öyledirTamam kardeşim de kimyasal yaşamıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende nisan ayında yaşamıştım. Ama yerleşme kanaması olma ihtimalide var umarım öyledirTamam kardeşim de kimyasal yaşamıştı
Tamam teşekkür ederim peki sizin nasıl olmuştu kanamaEvet bende nisan ayında yaşamıştım. Ama yerleşme kanaması olma ihtimalide var umarım öyledirbence özele boşuna para vermeyin devlette testim pozitif çıktı ama kanamam başladı diyin beta isterler
Tamam birazdan gideceğim inşallah öyledir. Testin yanlış olma ihtimali de var tabihic o sekilde kan vermedim cnm bilgim yok ama alirlar bnce git sen yinede haberdar et mutlaka insallah gebesindir
yok bnceTamam birazdan gideceğim inşallah öyledir. Testin yanlış olma ihtimali de var tabi
Kan testi vereyim de netleşsinyok bnce![]()
yok dediysem testte yanlislik yoktur dedim cnm hamilesin bnceKan testi vereyim de netleşsin
Onun için dediğini anladım canım ama pek inanamadım teste o yüzden öyle dedimyok dediysem testte yanlislik yoktur dedim cnm hamilesin bnce
Benim normal adet gibi kanamaydı 28 çıkmıştı değerim . O yüzden sizin yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorumTamam teşekkür ederim peki sizin nasıl olmuştu kanama
Verdiniz miKan testi vereyim de netleşsin
Yok gitmedim henüzVerdiniz mi
GittimVerdiniz mi
Hamilesiniz gozunuz aydinGittim
Teşekkür ederimHamilesiniz gozunuz aydin
Teşekkür ederimama şu kahverengi akıntı aklımı kurcalıyor doktora gidince kesinleşir
Kimyasal değildir inşallahHamilesiniz gozunuz aydin
YErlesme kanamasi da olabilir hemen korkma yat uzan ve mutlaka doktora gorun... hatta imkanin varsa yarin git...Teşekkür ederimama şu kahverengi akıntı aklımı kurcalıyor doktora gidince kesinleşir
Tamam öyle yapacağım. Yarın eşim evde değil zor gibi görünüyor ama gitmeye çalışacağımYErlesme kanamasi da olabilir hemen korkma yat uzan ve mutlaka doktora gorun... hatta imkanin varsa yarin git...
bak hamileymisin gordunmu saglikla ilerler insallahTamam öyle yapacağım. Yarın eşim evde değil zor gibi görünüyor ama gitmeye çalışacağım
İnşallah. Ptesi giderim doktara hcg değerine bakarlar tekrar.bak hamileymisin gordunmu saglikla ilerler insallah
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaİnşallah. Ptesi giderim doktara hcg değerine bakarlar tekrar.
Teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza![]()