Hamile olan arkadaslar size bir sorun var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım herkesin vücudu farklı belirtileride farklı benim çok uykum geliyodu göğüslerim şişti akıntı falan bendede olmadı
akintinin olmadigini duyunca rahatliyom valla saolun❤

akintinin olmadigini duyunca rahatliyom valla saolun❤
rica ederim canım kendini şartlama belirti diye hiç belirti olmadan da hamilelik olabiliyo benim en büyük belirtim her hamileliğimdede uyku şuan bile akşam hemen uyuyorum sabah oğlum kalkmasa hiç kalkasım gelmiyo

b
birde gogus ucu kararmasi oldumu cnm birde o oluyomus galiba

Herkeste aynı şeyler olcak diye bir şey yok. Benim ilk defa göğüslerim ağrımamışrı o ay. kasık ağrısı ilk defa o zaman yaşamıştım ve sık idrara çıkma vardı belirtilerim yumurtlamadan sonra hep devam etti bende acaba düşüncesini o oluşturmuştu.

arkadaslar bisey daha sorcam daha once bununla ilgili konu acmistim ama cevap alamadim hamilelik belirtinizde vajinada aciklik oldumuydu biraz degisik ama belki yasayan vardir bende birde adet once vajinada aciklik olur ve adet olurum bu sefer sanki yok fazla aciklik hissi siz yasadinizmi hic boyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…