rica ederim canım kendini şartlama belirti diye hiç belirti olmadan da hamilelik olabiliyo benim en büyük belirtim her hamileliğimdede uyku şuan bile akşam hemen uyuyorum sabah oğlum kalkmasa hiç kalkasım gelmiyo
Adetim geçtikten sonra diş ağrısı göğüs ağrısı baş ağrısı sürekli uyuma isteği ama hamile olma ihtimalini hiç düşünmüyordum korunuyoduk çünkü adetim 10 gün gecikince test yaptım hamileymisim
Herkeste aynı şeyler olcak diye bir şey yok. Benim ilk defa göğüslerim ağrımamışrı o ay. kasık ağrısı ilk defa o zaman yaşamıştım ve sık idrara çıkma vardı belirtilerim yumurtlamadan sonra hep devam etti bende acaba düşüncesini o oluşturmuştu.
kizlar meraba sizlere bi sorum olacak hamilelik belirtileriniz ne zaman basladi ve nelerdi birde hamile olan arkadaslar belirtiler arasinda akintiniz oldumu genelde akintida artis olurmus ama ne kadr dogru bilmiyorum adetime 1 hafta falan kaldi gogus agrim basladi ama adet onceside olurdu ve o merak ettigim akinti bnde hic yok yani illaki akinti olmasi gerekirmi
arkadaslar bisey daha sorcam daha once bununla ilgili konu acmistim ama cevap alamadim hamilelik belirtinizde vajinada aciklik oldumuydu biraz degisik ama belki yasayan vardir bende birde adet once vajinada aciklik olur ve adet olurum bu sefer sanki yok fazla aciklik hissi siz yasadinizmi hic boyle bisey