- 13 Mart 2023
- 2.676
- 1.412
- 53
- 25
akintinin olmadigini duyunca rahatliyom valla saolun❤canım herkesin vücudu farklı belirtileride farklı benim çok uykum geliyodu göğüslerim şişti akıntı falan bendede olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akintinin olmadigini duyunca rahatliyom valla saolun❤canım herkesin vücudu farklı belirtileride farklı benim çok uykum geliyodu göğüslerim şişti akıntı falan bendede olmadı
hmm net bi sekilde cikmis cnm Allah bagislasinAdet olmama 4 gün vardı bu testi yaptığımda
rica ederim canım kendini şartlama belirti diye hiç belirti olmadan da hamilelik olabiliyo benim en büyük belirtim her hamileliğimdede uyku şuan bile akşam hemen uyuyorum sabah oğlum kalkmasa hiç kalkasım gelmiyoakintinin olmadigini duyunca rahatliyom valla saolun❤
birde gogus ucu kararmasi oldumu cnm birde o oluyomus galibaAdetim geçtikten sonra diş ağrısı göğüs ağrısı baş ağrısı sürekli uyuma isteği ama hamile olma ihtimalini hiç düşünmüyordum korunuyoduk çünkü adetim 10 gün gecikince test yaptım hamileymisim
kizlar meraba sizlere bi sorum olacak hamilelik belirtileriniz ne zaman basladi ve nelerdi birde hamile olan arkadaslar belirtiler arasinda akintiniz oldumu genelde akintida artis olurmus ama ne kadr dogru bilmiyorum adetime 1 hafta falan kaldi gogus agrim basladi ama adet onceside olurdu ve o merak ettigim akinti bnde hic yok yani illaki akinti olmasi gerekirmi![]()
Ben 8 haftalık hamileyim daha tık yok. Bende en çok bunu merak ediyorum ne zaman değişir acaba diyeb
birde gogus ucu kararmasi oldumu cnm birde o oluyomus galiba
amin cnm saol❤Teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin inşallah![]()
bazilari diyo oyle oldu diye erkenden nasil oluyo bnde anlamiyomHayır olmazdi hiç 2 çocuğum daha var onlarda da yaşamadım
yanlis yazdim cnm pardon benimde her ay olur gogus agrisi yine basladiHayır olmazdi hiç 2 çocuğum daha var onlarda da yaşamadım
evet bazilari diyo gogus ucu kararmasi oldu diye erkemden nasil oluyo anlamiyomBen 8 haftalık hamileyim daha tık yok. Bende en çok bunu merak ediyorum ne zaman değişir acaba diye
İçime doğdu o ay ama inat edip 5 günlük gecikmeyi beklemiştim tek test yapmak istemiştim.testi ne zmn yapmistiniz
Anladim cnm Allah anali babali buyutsun saol cevabin icinİçime doğdu o ay ama inat edip 5 günlük gecikmeyi beklemiştim tek test yapmak istemiştim.
5. Gün gecikmede saniyesinde pozitif gördüm