- 9 Mart 2022
- 19
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Sevcanyldz
-
Yap bakalım test 5 gün gecikmiş çıkar sonucMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Geçen ay adetimin 5.gunu kanamam bitmişti temizlendim ve eşimle ilişkiye girdik içime bosaldi ertesi gün hafif pembe kanamam oldu 2 gun devam etti ama yok denilecek kadar azdı. Bu ay ise adetim 5 gun geçikti hafif kaşık ağrım var ve göğüsleri şiş sizce hamile olma şansım varmi? Bizde bebegimiz olsun çok istiyoruz sizce test yapmalıyım??
Birazdan gidip test almayı düşünüyorum fakat sabah ilk idrarla yapılması şart miYap bakalım test 5 gün gecikmiş çıkar sonuc
İlk idrarla yapılması şart değil 3 4 saat tuvalete gidilmemiş olmaması yeterli diye biliyorum benBirazdan gidip test almayı düşünüyorum fakat sabah ilk idrarla yapılması şart mi
Çok teşekkür ederimİlk idrarla yapılması şart değil 3 4 saat tuvalete gidilmemiş olmaması yeterli diye biliyorum ben
Sonucu da yazarsın merak ettim Allah hakkında hayırlısını versinÇok teşekkür ederim
Denicem çok teşekkür ederim3-4 saat sıvı birşey alma , sonra test yap
Elbettesonucun resmini de atabilirmisin buraya?
5 gün gecikmeyle çıkar sonucunda canm test alıp yapmalisinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Geçen ay adetimin 5.gunu kanamam bitmişti temizlendim ve eşimle ilişkiye girdik içime bosaldi ertesi gün hafif pembe kanamam oldu 2 gun devam etti ama yok denilecek kadar azdı. Bu ay ise adetim 5 gun geçikti hafif kaşık ağrım var ve göğüsleri şiş sizce hamile olma şansım varmi? Bizde bebegimiz olsun çok istiyoruz sizce test yapmalıyım??
Korku heycan bastı5 gün gecikmeyle çıkar sonucunda canm test alıp yapmalisin
Yaptın mı testiKorku heycan bastı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKorku heycan bastı
Hayir erken degil 5 gün gecikme olmuş adet biter bitmez korunmasiz iliski olmuş. Nereden baksaniz 20 25 gün geçmis. Bu testlerin pozitif olmasi icin nasil cikmasi gerekiyor?Erken mi yaptım diye düşünüyorum beklemelimiydim acaba
Bilmiyorm ben aksam ustu yaptım o yönden biraz tedirgin oldum yarın sabah günün ilk idrariyla yapmayı düşünüyorum büyük kutuda artı olması lazimHayir erken degil 5 gün gecikme olmuş adet biter bitmez korunmasiz iliski olmuş. Nereden baksaniz 20 25 gün geçmis. Bu testlerin pozitif olmasi icin nasil cikmasi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?