- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.676
- 548
- Konu Sahibi Sevcanyldz
-
Şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti tam olarak?Bilmiyorm ben aksam ustu yaptım o yönden biraz tedirgin oldum yarın sabah günün ilk idrariyla yapmayı düşünüyorum büyük kutuda artı olması lazim
27 gün oluyoŞüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti tam olarak?
Hamile olsaniz kesin çıkardı. Belirtiniz de olurdu. Meme hassasiyeti, koku hassasiyeti, uykuya düşkünlük, yerleşme kanaması, kremsi akıntı gibi gibi.27 gün oluyo
Göğüslerim agriyo ve sarı kremsi bi akintim var sürekli olmuyor ama günde 2 defa çokta uyuyorum bundan dolayı yazma gereği duydum zatenHamile olsaniz kesin çıkardı. Belirtiniz de olurdu. Meme hassasiyeti, koku hassasiyeti, uykuya düşkünlük, yerleşme kanaması, kremsi akıntı gibi gibi.
Adetinizden sonra 1 kere mi korunmasız ilişki yaşadınız. O da adetinizden sonra ki ilk gün mü? Üzmek istemem ama düşük hamile kalma şansınız27 gün oluyo
Adetim 5. günü bitti ilişkiye girdik kanamam kesilmisti benim şüpheli gördüğüm ilişki o 14.gunde tekrar ilişkimiz oldu 2 gun üst üste çocuk istediğimiz için yumurtlama günlerimi değerlendirmeye calistik ama bilmiyorumAdetinizden sonra 1 kere mi korunmasız ilişki yaşadınız. O adetinizden sonra ki ilk gün mü? Üzmek istemem ama düşük hamile kalma şansınız
Adet belirtisi olarak da agriyabilir. Iciniz rahat etsin diye yarin test yapin ama umutlanmamak daha yararli olur. 27 günde idrara çoktan geçerdi.Göğüslerim agriyo ve sarı kremsi bi akintim var sürekli olmuyor ama günde 2 defa çokta uyuyorum bundan dolayı yazma gereği duydum zaten
Bilmiyorum belki daha sonra olan ilişkilerde olmuş olabilirAdet belirtisi olarak da agriyabilir. Iciniz rahat etsin diye yarin test yapin ama umutlanmamak daha yararli olur. 27 günde idrara çoktan geçerdi.
Yoksa adetim gecikmezdiBilmiyorum belki daha sonra olan ilişkilerde olmuş olabilir
14. Günü uygulamayı baz alarak mı yaptınız yoksa ovülasyon testleri ile mi takip ettiniz. Uygulama çok güvenilir değil bence hatta bizce baz almayın ya da denk geldi velev ki yumurtlama tarihine denk geldiyse de adetinizin gecikmesininden 3. Ya da 4. Gün test yapabilir ya da doktora gidecek kan testi vererek öğrene bilirsiniz.Adetim 5. günü bitti ilişkiye girdik kanamam kesilmisti benim şüpheli gördüğüm ilişki o 14.gunde tekrar ilişkimiz oldu 2 gun üst üste çocuk istediğimiz için yumurtlama günlerimi değerlendirmeye calistik ama bilmiyorum
Evet uygulama ile14. Günü uygulamayı baz alarak mı yaptınız yoksa ovülasyon testleri ile mi takip ettiniz. Uygulama çok güvenilir değil bence hatta bizce baz almayın ya da denk geldi velev ki yumurtlama tarihine denk geldiyse de adetinizin gecikmesininden 3. Ya da 4. Gün test yapabilir ya da doktora gidecek kan testi vererek öğrene bilirsiniz.
İnşallah hamilesinizdirEvet uygulama ile
O testin ne kadsr hassas oldugunu bilemiyorum ama yine cikabilirdi.Bilmiyorum belki daha sonra olan ilişkilerde olmuş olabilir
İnşallah çok teşekkür ederim sizinde Allah gönlünüze göre versinİnşallah hamilesinizdirBi kaç gün daha bekleyin sonra doktora gidin. Umarım 2022 hamilelerinden olursun amin
Şart değil bence ya duymadım ben öyle bişiBirazdan gidip test almayı düşünüyorum fakat sabah ilk idrarla yapılması şart mi
Hamileyseniz normalArkadaşlar bu sabah hafif pembe bi lekelenmem oldu normal mi
Değilim d'un hasta oldumHamileyseniz normal
şüpheli ilişkinin 13.gününde verilen hcgde kesin sonuç alabilir miyim? Bir bilginiz varmı?Şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?