• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?

Adetinizden sonra 1 kere mi korunmasız ilişki yaşadınız. O adetinizden sonra ki ilk gün mü? Üzmek istemem ama düşük hamile kalma şansınız
Adetim 5. günü bitti ilişkiye girdik kanamam kesilmisti benim şüpheli gördüğüm ilişki o 14.gunde tekrar ilişkimiz oldu 2 gun üst üste çocuk istediğimiz için yumurtlama günlerimi değerlendirmeye calistik ama bilmiyorum

Göğüslerim agriyo ve sarı kremsi bi akintim var sürekli olmuyor ama günde 2 defa çokta uyuyorum bundan dolayı yazma gereği duydum zaten
Adet belirtisi olarak da agriyabilir. Iciniz rahat etsin diye yarin test yapin ama umutlanmamak daha yararli olur. 27 günde idrara çoktan geçerdi.

Adetim 5. günü bitti ilişkiye girdik kanamam kesilmisti benim şüpheli gördüğüm ilişki o 14.gunde tekrar ilişkimiz oldu 2 gun üst üste çocuk istediğimiz için yumurtlama günlerimi değerlendirmeye calistik ama bilmiyorum
14. Günü uygulamayı baz alarak mı yaptınız yoksa ovülasyon testleri ile mi takip ettiniz. Uygulama çok güvenilir değil bence hatta bizce baz almayın ya da denk geldi velev ki yumurtlama tarihine denk geldiyse de adetinizin gecikmesininden 3. Ya da 4. Gün test yapabilir ya da doktora gidecek kan testi vererek öğrene bilirsiniz.

14. Günü uygulamayı baz alarak mı yaptınız yoksa ovülasyon testleri ile mi takip ettiniz. Uygulama çok güvenilir değil bence hatta bizce baz almayın ya da denk geldi velev ki yumurtlama tarihine denk geldiyse de adetinizin gecikmesininden 3. Ya da 4. Gün test yapabilir ya da doktora gidecek kan testi vererek öğrene bilirsiniz.
Evet uygulama ile

Back