- Konu Sahibi bbrtbbssrr
-
Canim psikolojik olarak belirti yaşama durumu da olabiliyor öyle olabilir. Hamile olsan testte çıkardı. Kan ver içini rahatlat bence.Merhaba
Öncelikle fake değilim yıllardır takip ediyorum.
Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi. 4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
Karnımda bir şişlik kilo artışı var daha önce psikolojik mide bulantısı da hissettim. Sindirim sorunum da var bu ara 2 aydır karın içinde hareket hissediyorum gaz da olabilir.
4 aylık hamilelik kesin farkedilir mi test doğru mudur tecrübelerinize göre cevap verir misiniz
Teşekkür ederim
Bilgi çağındayız. Bilgiye ulaşmak çok kolay. Bir internet, bir kitap işini görür.Velev ki cahilim beceremedim napayım? Turkiyede tabu değildi sokakta dersi vardı da biz mi almadık. Bunları sarfetmektense bilgi verseydiniz keşke
Velev ki cahilim beceremedim napayım? Turkiyede tabu değildi sokakta dersi vardı da biz mi almadık. Bunları sarfetmektense bilgi verseydiniz keşke
Actım okudum yaptığımdan pişman degilim su an bebek düşünmuyorum kaygım bu. Kim size pişmanım dedi ki.Birşey yapıyorsanız yaşıyorsanız lütfen sonrasında psikolojik olarak yok hamile miyim yok pişmanım yok şu yok bu demeyin yahu...böyle yapacaksanız heveslerinizin kurbanı olmayın,azıcık bilinçlenin.kaçıncı yüzyıldayız...aç internetten oku biraz
Siz insanları aşaglamak için mi buradasınız? Isteyerek cevap yazıp zorla sormuşlar gibi ego yapıyorsunuz.
Baktım oraya da emin olamadım şu an doktora da gidemiyorum rahatladınız mı? Size layık olduysam bırakın da başkaları cevap yazsın @dingindeniz
Merhaba
Öncelikle fake değilim yıllardır takip ediyorum.
Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi. 4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
Karnımda bir şişlik kilo artışı var daha önce psikolojik mide bulantısı da hissettim. Sindirim sorunum da var bu ara 2 aydır karın içinde hareket hissediyorum gaz da olabilir.
4 aylık hamilelik kesin farkedilir mi test doğru mudur tecrübelerinize göre cevap verir misiniz
Teşekkür ederim
Çayı püskürttüm yeminle4 aylık hamilelik farkedilmez doğsun okula başlasın ancak.
yer yer korunarak yer yer korunmadan sanırım"Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi." şu ne demek?
Konuya dönersek hamileysen de geçmiş olsun doğacak mecbur
bende bunu anlamadım.4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
3 5 çocukla alakası yok bunun 29 yaşımda ki biri bilebilir farkedilmeyen gebelik 4 ay olmaz dişi çıkınca doğsun bariDaşga geçmenize gerek yok üç çocuk doğurmdım sağlıklı da düşünemiyorum. Çevremde fark edilmeyen gebelik de gördüm. @dingindeniz 29 yaş..Bitter sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?