Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu bugün öğrendim. Benim ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyor. Bir de bacaklarımda ağrılarım var. Bunları yaşayan var mı aranızda?
Selam kızlar.. Adetime 2 gün var. Sağ kasığımda sancı gibi ara sıra giren bi batma var, gögüslerim şiş ama ağrı hassasiyet yada sancı yok, kokusuz bembeyaz akıntım var, aşırı gazım var alt karnım şiş hamile olabilir miyim bunlar hamilelik belirtisi mi? Yardımcı olursanız sevinirim.. Bi de ne kadar gecikirsem test yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu bugün öğrendim. Benim ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyor. Bir de bacaklarımda ağrılarım var. Bunları yaşayan var mı aranızda?
Canım benim öncelikle hayırlı olsun guzel bir hamilelik geçir inşallah :) ben de hamile olduğumu ilk öğrendiğimde tıpkı adet olacak gibi belim kasiklarim ağrıyordu hatta inanamiyordum hamile olduğuma o ağrılar yüzünden ama bebek yerleştiği için oliyor o ağrılar bir süre kadar çok şiddetli olursa doktora bir görün ben BJ ara soddetlenince gitmiştim yerleşme ağrısı demişti hatta bu dönemde ufak kanamalar dahi olabiliyormuş
Merhaba ben 8 aylık evliyim daha önce tüm hamilelik belirtileri oldu sonuç olumsuzdu ama geçen ay adetim 3 gün geçikti test yaptım kan testi doktor dediki sınırda 1 hafta sonra tekrar yap bende umursamadım sınırda diye bişey mi olur yA vardır ya yoktur bu ay adetim 7 gün geçikti Hale'n olmadım normalde 28 günde bir oluyorum sol kasıklarım çok ağrıyor bu seferde boşa ümitlenmek istemiyorum stresten olabilir mi
Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin :) ama 3. Ve 5. Gün test yaptım negatif bugün 8. Gün hala adet olmadım. Yumurtlamam adetime 1 hafta kala olmuştu geç döllenme olabilir mi acaba ve geç döllenmeyse ne zaman çıkar ki
Merhaba,8 ayır korunmuyoruz henüz maalesef müjdeli haber alamadık ama bu ay anormal bi durumla karşılaştım bunu yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi doktorlar bi sorunumuzun olmadığını söylediler öncelikle bu ay adet olduğımda gidicektim tedaviye ama 44 gün oldu hala adet olmadım sürekli sol kasık ağrım oluyo adet olacak giibi oluyorum olamıyorum dünden beri göğüslerimde acıyo ama 35.gün test yaptım negatif cıktı ama sol kasığımdaki ağrı devam ediyo ve hiç akıntım yok bu durumu yaşayan baskalarıda var mı ???? Tekrar test yapmalımıyım uoksa kist falan mıdır korkuyorum