• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

Merhabalar...
Bugun aksam test yaptim ve ikinci cizgiyi 3 , 5 dk sonra coookk silik gordum ama bisey anlamadim. So ra aradn bi 20 dk gectiginde cizGi cok belirmisti. Ama adetime daha 2 gun var. Goguslerim cok agriyor adet belirtileri de yasiyorum boyle bi durum yasayan var mi. Acaba hamilemiyim...
Hamilesin tbrkler canm

merhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.

merhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.
canım testin resmini atsana ve pozitif testlerde çok yanılma olmuyor inşallah hamilesindir

canım testin resmini atsana ve pozitif testlerde çok yanılma olmuyor inşallah hamilesindir
17778669_685435168311290_1716037523_o.jpg
bu sekilde cnm 2 dk gecmeden cıktı cizgi

tatlım bu pozitif resmen :) hayırlısı olsun hakkında canım bence yarın kan ver garantilemiş olursun kanda da
cok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.
ama cok halsiz ve uykusuz hissediyorum.birde gögüslerim resmen sızlıyor.

cok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.
ama cok halsiz ve uykusuz hissediyorum.birde gögüslerim resmen sızlıyor.
korkma canım inşallah olmaz böyle şeyler.sen yinede dikkat et kendine ve bence imkanın varsa doktora git yarın kanda da baktır değerine.Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin çok sevindim senin adına ve Rebbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin :)

korkma canım inşallah olmaz böyle şeyler.sen yinede dikkat et kendine ve bence imkanın varsa doktora git yarın kanda da baktır değerine.Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin çok sevindim senin adına ve Rebbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin :)
çok saol canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.
ben her ay düzenli adet olurum 30 günde bir . Bu ay adet belirtisi hiç yaşamadım ne göğüslerimde ne de karnımda şişkinlik vardı. 5 gün geçtikten sonra evde idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada da mide ağrısı ekşimesi karın ve göbek çevresi ağrısı bel ağrısı vardı. negatif deyip adetimi gelir diye bekledim 7. günün sonunda hala gelmeyince karın ağrım şiddetlenince doktora gittim. 10 nisanda dün.ultrasonla baktı rahim kalınlaşması var ya da gebelik olablir dedi . Kan testi yaptık. Sonuç 1,2 negatif çıktı. hamile değilmişim. idrarda enfeksiyon görüldü. Antibiyotik verdi. Ve gecikme için de adet söktürücü ancak hala ilaca başlamadım. Kullanmalı mıyım sizce. Önce negatif sonra pozitif sonuç alanları okuyunca tereddğte düştüm ne yapmalıyım sizce bi akıl verinnnn :(((:KK1:

kimse yok mu kızlaaaarrrr var mı bana bir dermannnnn :D :) önerilerinizi bekliyorum

Selam kızlar.. Adetime 2 gün var. Sağ kasığımda sancı gibi ara sıra giren bi batma var, gögüslerim şiş ama ağrı hassasiyet yada sancı yok, kokusuz bembeyaz akıntım var, aşırı gazım var alt karnım şiş hamile olabilir miyim bunlar hamilelik belirtisi mi? Yardımcı olursanız sevinirim.. Bi de ne kadar gecikirsem test yapmalıyım?

Back
X