İnşAllah canım o mujdeden bende istiyorum tez vakitde Allah naaip etsinSen baktır gülüm. Bnm bünyem lanet. Sen bana teyzelipimi müjdele gülüm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi mrv5335
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gülüm nerdensin ya ua burda ya özelden yaz belki görüşürüz yakınsak. Ne etrafm var ne bişeyİnşAllah canım o mujdeden bende istiyorum tez vakitde Allah naaip etsin
Hamilesin tbrkler canmMerhabalar...
Bugun aksam test yaptim ve ikinci cizgiyi 3 , 5 dk sonra coookk silik gordum ama bisey anlamadim. So ra aradn bi 20 dk gectiginde cizGi cok belirmisti. Ama adetime daha 2 gun var. Goguslerim cok agriyor adet belirtileri de yasiyorum boyle bi durum yasayan var mi. Acaba hamilemiyim...
ayy insallahh yaa adet gunumun gwcmesini beklicemm bakalim cok tesekkurlerHamilesin tbrkler canm
Benm 20dk snra cizgi ckmisti bekleyemedm acile gitmistimayy insallahh yaa adet gunumun gwcmesini beklicemm bakalim cok tesekkurler
Benm 20dk snra cizgi ckmisti bekleyemedm acile gitmistim
Evt 9 haftaligim. Dollenmenin 10.gunude kan testimde cikmisti. Hem idrar hem kandao zaman cikmismiydi canimm
hadi yaa hayirli olsun canimm insallah sag salim kucagina alirsin bebeginii. Ben bi kac gun beklemek istiyorum bakalimEvt 9 haftaligim. Dollenmenin 10.gunude kan testimde cikmisti. Hem idrar hem kanda
merhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.
canım testin resmini atsana ve pozitif testlerde çok yanılma olmuyor inşallah hamilesindirmerhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
tatlım bu pozitif resmen :) hayırlısı olsun hakkında canım bence yarın kan ver garantilemiş olursun kanda da
cok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.tatlım bu pozitif resmen :) hayırlısı olsun hakkında canım bence yarın kan ver garantilemiş olursun kanda da
ama cok halsiz ve uykusuz hissediyorum.birde gögüslerim resmen sızlıyor.
korkma canım inşallah olmaz böyle şeyler.sen yinede dikkat et kendine ve bence imkanın varsa doktora git yarın kanda da baktır değerine.Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin çok sevindim senin adına ve Rebbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin :)cok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.
çok saol canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)korkma canım inşallah olmaz böyle şeyler.sen yinede dikkat et kendine ve bence imkanın varsa doktora git yarın kanda da baktır değerine.Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin çok sevindim senin adına ve Rebbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin :)
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.
ben her ay düzenli adet olurum 30 günde bir . Bu ay adet belirtisi hiç yaşamadım ne göğüslerimde ne de karnımda şişkinlik vardı. 5 gün geçtikten sonra evde idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada da mide ağrısı ekşimesi karın ve göbek çevresi ağrısı bel ağrısı vardı. negatif deyip adetimi gelir diye bekledim 7. günün sonunda hala gelmeyince karın ağrım şiddetlenince doktora gittim. 10 nisanda dün.ultrasonla baktı rahim kalınlaşması var ya da gebelik olablir dedi . Kan testi yaptık. Sonuç 1,2 negatif çıktı. hamile değilmişim. idrarda enfeksiyon görüldü. Antibiyotik verdi. Ve gecikme için de adet söktürücü ancak hala ilaca başlamadım. Kullanmalı mıyım sizce. Önce negatif sonra pozitif sonuç alanları okuyunca tereddğte düştüm ne yapmalıyım sizce bi akıl verinnnn (KK1:
ben her ay düzenli adet olurum 30 günde bir . Bu ay adet belirtisi hiç yaşamadım ne göğüslerimde ne de karnımda şişkinlik vardı. 5 gün geçtikten sonra evde idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada da mide ağrısı ekşimesi karın ve göbek çevresi ağrısı bel ağrısı vardı. negatif deyip adetimi gelir diye bekledim 7. günün sonunda hala gelmeyince karın ağrım şiddetlenince doktora gittim. 10 nisanda dün.ultrasonla baktı rahim kalınlaşması var ya da gebelik olablir dedi . Kan testi yaptık. Sonuç 1,2 negatif çıktı. hamile değilmişim. idrarda enfeksiyon görüldü. Antibiyotik verdi. Ve gecikme için de adet söktürücü ancak hala ilaca başlamadım. Kullanmalı mıyım sizce. Önce negatif sonra pozitif sonuç alanları okuyunca tereddğte düştüm ne yapmalıyım sizce bi akıl verinnnn (KK1:
aynisi bendede oldu erkenden uyuma istegi vs. gögüslerde kasinti sizlama yanma hayirli olsun canimcok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.
Selam kızlar.. Adetime 2 gün var. Sağ kasığımda sancı gibi ara sıra giren bi batma var, gögüslerim şiş ama ağrı hassasiyet yada sancı yok, kokusuz bembeyaz akıntım var, aşırı gazım var alt karnım şiş hamile olabilir miyim bunlar hamilelik belirtisi mi? Yardımcı olursanız sevinirim.. Bi de ne kadar gecikirsem test yapmalıyım?