Yumurtlama günümü ovalüasyon testinde gördüğümde üst üste iki gün korunmasız ilişkim oldu. Sonrasındaki ilişkilerde korundum. Ama günlerdir midem bulanıyor akşamları bir yorgunluk halsizlik oluyor diye şüphelendim. Son üç gündür her gün idrar testi yaptım 3 ü de negatif çıktı. Dün artık ovalüasyon testi yaptım biri net diğeri silik çıktı. 13 günde bir yumurtlmıyorumdur inşallah. bir forumda okumuştum ovalüasyon ya yumurtlayınca ya hamiliyken pozitif çıkar diye. İyice gaza geldim ve sabah kan testi yaptırdım sonucu telefonla öğrensim negatif değerimi söylemedi doktor. Midem hala iyi değil. Yarın regl olmam gereken gün. Hala hamile olma şansım var mıdır ki? yoksa midem neden bulanıyor. Takıntı yaptım sanırım. Kimyasal gebelik ve üzerine polip aldırmadan sonra direk hamile kalınır diye çok inandırmıştım kendimi. Kan testinin yanılmış olma ihtimali var mı? regl olana kadar ümitlerimi sörüdürmeli miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi Simay d
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamiellik hamile adayları hamile anneler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İdrarın 7 saat beklemesi derken kapta mı yedi saat bekletmeliyiz anlamadımMerhaba ben günüm geçmeden yaptım pozitif çıktı idrarın 7saat beklemesi gerek net sonuç icin
Merhaba geçen ay aynı hissettiklerini bende yaşadım kendimi iyice hamile sanıyordum dediğiniz gibi mide bulantısı halsizlik yorgunluk baş ağrısı ama tamamen piskolejik normalde tam günümde olurdum kafaya nasıl taktiysam adetim bile gecikti 3 gün sitresten kan testi bile yaptirdim negatif ciktiYumurtlama günümü ovalüasyon testinde gördüğümde üst üste iki gün korunmasız ilişkim oldu. Sonrasındaki ilişkilerde korundum. Ama günlerdir midem bulanıyor akşamları bir yorgunluk halsizlik oluyor diye şüphelendim. Son üç gündür her gün idrar testi yaptım 3 ü de negatif çıktı. Dün artık ovalüasyon testi yaptım biri net diğeri silik çıktı. 13 günde bir yumurtlmıyorumdur inşallah. bir forumda okumuştum ovalüasyon ya yumurtlayınca ya hamiliyken pozitif çıkar diye. İyice gaza geldim ve sabah kan testi yaptırdım sonucu telefonla öğrensim negatif değerimi söylemedi doktor. Midem hala iyi değil. Yarın regl olmam gereken gün. Hala hamile olma şansım var mıdır ki? yoksa midem neden bulanıyor. Takıntı yaptım sanırım. Kimyasal gebelik ve üzerine polip aldırmadan sonra direk hamile kalınır diye çok inandırmıştım kendimi. Kan testinin yanılmış olma ihtimali var mı? regl olana kadar ümitlerimi sörüdürmeli miyim?
Günün 15Yarım saat sonra bende kan testi sonucumu alacağım inşallah vardır 15 gün geçti sadece bel ağrım var arada baş dönmesi ve kasıkda ağrı nolur olsun Allahım
amin canım da 15gun geçtiyse günün ozaman varYarım saat sonra bende kan testi sonucumu alacağım inşallah vardır 15 gün geçti sadece bel ağrım var arada baş dönmesi ve kasıkda ağrı nolur olsun Allahım
Kan testi yaptırdım sonuç negatifGünün 15
amin canım da 15gun geçtiyse günün ozaman var
üzülme kafaya takipta stres yapma çalışmalara devam hayırlısı olsun hakkındaKan testi yaptırdım sonuç negatif
Amin canm benm inşallahüzülme kafaya takipta stres yapma çalışmalara devam hayırlısı olsun hakkında
Yok kapta degil canım yapmadan once beklemek lazm sabah ilk idrarla daha iyi sonuc alinabilirmişİdrarın 7 saat beklemesi derken kapta mı yedi saat bekletmeliyiz anlamadım
üzülme kafaya takipta stres yapma çalışmalara devam hayırlısı olsun hakkında
Bugün adet olmam gereken gündü ama olmadım. Yine idrar testi aldım megatif. Midem bulanıyor hala artık dahiliye gidecem sorcam.
Slm canım kanda testte yaptırdıktan sonra kesinleşmiş tır artik hamile olmadığın çünkü ondan çok erken belli oluyor gebelikBugün adet olmam gereken gündü ama olmadım. Yine idrar testi aldım megatif. Midem bulanıyor hala artık dahiliye gidecem sorcam.
Sen aynı benim geçen ay yasadiklarimi yaşıyorsun geceleri idrara kalkmazdim hiç ama kendimi hamile sanıyorum ya 4sefer kalkiyordum midem bulaniyordu basım dönüyordu ben hamileyim diyordum iyice kendime sonra günüm 3 gün gecikti bu sefer daha çok inandım sonra ogun hasta oldum cooook üzülmüştum ama hasta olmamda ise yaramadı üstüne gördüm her halde dedim hala kendimi hamile sanıyorum cooook taktım kafama artık eşimi bile inandirdim hamile olduğuma baktım böyle olmuyor test yaptırdım maalesef çıkmadı negatif cooook üzülmüştum veee hala da geçen ay hamile kaldigimi düşünüyorum nasıl bir piskoleji ise anlamadim
masallah ben 33 yasindayim esim 35 zaten 6 aylik evliyiz sifir cocuk/Bu arda bu heycanima bakıp ilk gebeliğim sanmayin 2 çocuk annesiyim 3.ye hamile kaldım 8 sene sonra
Sen aynı benim geçen ay yasadiklarimi yaşıyorsun geceleri idrara kalkmazdim hiç ama kendimi hamile sanıyorum ya 4sefer kalkiyordum midem bulaniyordu basım dönüyordu ben hamileyim diyordum iyice kendime sonra günüm 3 gün gecikti bu sefer daha çok inandım sonra ogun hasta oldum cooook üzülmüştum ama hasta olmamda ise yaramadı üstüne gördüm her halde dedim hala kendimi hamile sanıyorum cooook taktım kafama artık eşimi bile inandirdim hamile olduğuma baktım böyle olmuyor test yaptırdım maalesef çıkmadı negatif cooook üzülmüştum veee hala da geçen ay hamile kaldigimi düşünüyorum nasıl bir piskoleji ise anlamadim
hala hasta olmasim sabah ki test de negatif esim hamile olduguma benden cok inaniyor zaten dusuk yaptiginda da boyle olmustun diyo
Bazen idrardan çok geç çıka biliyor diyer gebelikler
Ama sen kandan test yaptirdin demi kanda cikmadiysa yoktur canım ama inşallah tez zamanda duyarız hamile oldugunu zamanı gelince o sana gelecek sitres yapmahala hasta olmasim sabah ki test de negatif esim hamile olduguma benden cok inaniyor zaten dusuk yaptiginda da boyle olmustun diyo
adet olmam gereken gunden onceki gun kan testi yaptim deger kac cikti bilmiyorum telefonda sordum negatif dedi doktor sonucu almaya gitmedim.Bazen idrardan çok geç çıka biliyor diyer gebelikler
Ama sen kandan test yaptirdin demi kanda cikmadiysa yoktur canım ama inşallah tez zamanda duyarız hamile oldugunu zamanı gelince o sana gelecek sitres yapma
Hayal ben de 3 gun sonra adet oldum ama 2 gun surdu ben de su an ustune mi gordum yoksa menapoza mmi giriyorum diye strese girdim sana da mi boyle olmustuhala hasta olmasim sabah ki test de negatif esim hamile olduguma benden cok inaniyor zaten dusuk yaptiginda da boyle olmustun diyo