• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Merhaba burda bir komşum var oda üstüne kalmış sordum kanaman nasıldı dedim oda normal adet olur gibi lekem geldi dedi 6gun sürmüş bu yüzden hamile olduğunu anlamamis canım üstüne görmede kimi iki gün lekesi geliyor kimi 4 gün ama şuda bir gerçek sen iki gün olduysan anormallik var sen direk kadın doguma doktora git pes etmek yok bu süpe insanı gerçekten yıpratıyor git rahatla

Ben de kendime üstüne mı gördüm diye şüphe ettim gittim kan testi yaptırdım kendimi yedim bitirdim acabami diye hamile değildim sonraki ay hamile kaldım doktora git komşum midesi bulanmaya başlayınca hamile olduğuna supelenmis hemen evde test yapmış çıkmış pozitif komşum hamile olduğunu öğrendiğinde iki buçuk aylikti inşallah hamilesindir doktora git sitresten kurtul

Rabbim inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin

Merhaba burda bir komşum var oda üstüne kalmış sordum kanaman nasıldı dedim oda normal adet olur gibi lekem geldi dedi 6gun sürmüş bu yüzden hamile olduğunu anlamamis canım üstüne görmede kimi iki gün lekesi geliyor kimi 4 gün ama şuda bir gerçek sen iki gün olduysan anormallik var sen direk kadın doguma doktora git pes etmek yok bu süpe insanı gerçekten yıpratıyor git rahatla
gittim canim negatif cikti 33 yasindayim fshim ve amhim cok iyi erken menapoz zor doktora gittim kan testi yine negatif cikti..zaten 4 gundur diyete basladim hasta olduktan sonra mide bulantim da kesildi gecti

Back
X