Hamile olabilir miyim?

Merhaba

Öncelikle fake değilim yıllardır takip ediyorum.

Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi. 4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
Karnımda bir şişlik kilo artışı var daha önce psikolojik mide bulantısı da hissettim. Sindirim sorunum da var bu ara 2 aydır karın içinde hareket hissediyorum gaz da olabilir.
4 aylık hamilelik kesin farkedilir mi test doğru mudur tecrübelerinize göre cevap verir misiniz
Teşekkür ederim
Canim psikolojik olarak belirti yaşama durumu da olabiliyor öyle olabilir. Hamile olsan testte çıkardı. Kan ver içini rahatlat bence.

Velev ki cahilim beceremedim napayım? Turkiyede tabu değildi sokakta dersi vardı da biz mi almadık. Bunları sarfetmektense bilgi verseydiniz keşke
Bilgi çağındayız. Bilgiye ulaşmak çok kolay. Bir internet, bir kitap işini görür.
Olmadı kadın doğum uzmanından yardım al.. Kan testi yap...
İnan çok zor değil..
Neden hayatı kendine bu kadar çok zorlaştırıyorsun?

4 aylık bebek hareket eder. Hareket tekme hissediyorsaniz hamilesiniz gidip cinsiyetini dahi öğrenebilirsiniz...

Velev ki cahilim beceremedim napayım? Turkiyede tabu değildi sokakta dersi vardı da biz mi almadık. Bunları sarfetmektense bilgi verseydiniz keşke

Ah ah işinize gelmeyince cahilsiniz dimi? Başka şeylerde cahil olamıyorsun ama.
Madem şüphe ediyosun git sağlık ocağına kan testi yaptır. Bunun için süper zekalı olmana gerek yok tatlım.
İnsanları da terslemenin bir manası yok.

Birşey yapıyorsanız yaşıyorsanız lütfen sonrasında psikolojik olarak yok hamile miyim yok pişmanım yok şu yok bu demeyin yahu...böyle yapacaksanız heveslerinizin kurbanı olmayın,azıcık bilinçlenin.kaçıncı yüzyıldayız...aç internetten oku biraz

Birşey yapıyorsanız yaşıyorsanız lütfen sonrasında psikolojik olarak yok hamile miyim yok pişmanım yok şu yok bu demeyin yahu...böyle yapacaksanız heveslerinizin kurbanı olmayın,azıcık bilinçlenin.kaçıncı yüzyıldayız...aç internetten oku biraz
Actım okudum yaptığımdan pişman degilim su an bebek düşünmuyorum kaygım bu. Kim size pişmanım dedi ki.
Şu an doktora gidemiyorum soru sordum hamilelik geçirenlere maşaşlah herkes haydar dumen amma doktor kapısı eskitmiş

Siz insanları aşaglamak için mi buradasınız? Isteyerek cevap yazıp zorla sormuşlar gibi ego yapıyorsunuz.
Baktım oraya da emin olamadım şu an doktora da gidemiyorum rahatladınız mı? Size layık olduysam bırakın da başkaları cevap yazsın @dingindeniz

kan testi yaptırın demiş arkadaş yaptıramıyorsanız bizde de ultrason yetisi olmadığına göre size ne dememizi istiyorsunuz

Merhaba

Öncelikle fake değilim yıllardır takip ediyorum.

Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi. 4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
Karnımda bir şişlik kilo artışı var daha önce psikolojik mide bulantısı da hissettim. Sindirim sorunum da var bu ara 2 aydır karın içinde hareket hissediyorum gaz da olabilir.
4 aylık hamilelik kesin farkedilir mi test doğru mudur tecrübelerinize göre cevap verir misiniz
Teşekkür ederim

hamilelik falan değil o emin olabilirsin. sindirimle alakalı da olabilir, psikolojik te.. 4 aylık hamileliği bırak 9 aylık farkedilemeyen hamilelikler de var. yapıyla alakalı bir durum. ama hamilelik konusunu sanmıyorum hiç germe kendini bence

Ben doguda çalışırken bi kiz geldiydi annesiyle tesadüfen gebelik testi istediydik ( doktorumuz başına iş gelmesin diye bekar kizlara test yapmiyordu) 3 aylik gebe çıkmıştı tüm aşiret hastaneyi basmıştı anne bayılmıştı kiz da korundum ama filan diyordu... aile planlamasi yöntemlerinde kondom asla %100 korunma yöntemi değil, düzgün kullanılmadığı taktirde hapla da gebe kalabilirsin. Bi daha ki sefere eger kalp hastaligin yada migrenin yoksa lütfen 1 aylik yada 3 aylik ignelerden yaptir eczanede 10 tl gibi bi meblağ. 4 aylik bi gebelikte gebelik testi pozitif çıkardı ama test bozuksa cıkmayadabilir. Kan testi yaptirmanda fayda var ama hastaneye gidemiyorsan 2 tane test al ikisini yni anda yap ikisinden biri mutlaka dogru cevabi verecektir.

Ciddi bir panik bozukluk anksiyete ve obsesif kişilik bozukluğu teşhisi koyulabilir hamilelik dışında bencede var o psikoloji mikrop kaptım diyerek ateşimi çıkarmışlığım var

Düzgün yorumlar için teşekkürler kızlar. Aşırı bilgi ve tecrübe timsallerinden de cahiliyetimden dolayı özür diliyorum. Nöbetten dolayı en erken haftaya doktora gidebilirim sonucu bildiririm.
Ne kadar bilginiz de olsa teorik ve pratik başka.. psikoloji insanı en saçma şeyleri bile düşünmeye sevk ediyor. Empati yapmak veya eski hallerini hatırlamak yerine kırk yıllık tecrübeli gibi ahkam kesip aşağlamak kolay. İlk defa bir soru sordum biçok cevaba hayret ettim.
Çoğunun çocuğu bilinçsizce olmuştur belki ama başkasına laf eder.
Şurdan öğrendiğim tek şey bir daha soru sormayacağımdır. Doğru düzgün cevap verenleri tenzih ediyorum.

"Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi." şu ne demek?

Konuya dönersek hamileysen de geçmiş olsun doğacak mecbur
yer yer korunarak yer yer korunmadan sanırım :confused:

4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
bende bunu anlamadım.
stresten regl olmazsın acaba hamile miyim dersin anlarım?
regl olursun ama hamile olmasına rağmen regl olmaya devam edenler oluyormuş der yine şüphelenirsin onuda anlayabilirim bi yere kadar. ama 2 defa test yapıp haaaaala ısrarla hamile miyim diye düşünmen bana takıntılı olduğunu düşündürdü.

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat edilsin, tartışma olmasın lütfen.

X