Merhaba ben günüm geçmeden yaptım pozitif çıktı idrarın 7saat beklemesi gerek net sonuç icinBen simdi yine yaptm test ve negatif
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi Simay d
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamiellik hamile adayları hamile anneler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben dün adet olmam gerekiyordu ama göğüs lerimden anladım hamile olduğumu gogusum çok ağrıyordu dün sabah yaptım pozitif akşam yaptım pozitif bugün sabah gene yaptım pozitif çıktı biraz idrarını beklette yap inşallah vardirMerhaba ben günüm geçmeden yaptım pozitif çıktı idrarın 7saat beklemesi gerek net sonuç icin
Idrarı bekletmek mi gerekiyor ilk defa duydum neye etkisi var acaba bekletmeninMerhaba ben günüm geçmeden yaptım pozitif çıktı idrarın 7saat beklemesi gerek net sonuç icin
İnternete okudum ben 4 saat beklemesi gerektiğini idrarin eczaneci de sabah idrarı ile baksın demişti eşime çünkü sabaha kadar bekliyor idrar daha etkili oluyor iki testim netti diyeri silikti çünkü çok beklemedimIdrarı bekletmek mi gerekiyor ilk defa duydum neye etkisi var acaba bekletmenin
İnternete okudum ben 4 saat beklemesi gerektiğini idrarin eczaneci de sabah idrarı ile baksın demişti eşime çünkü sabaha kadar bekliyor idrar daha etkili oluyor iki testim netti diyeri silikti çünkü çok beklemedim
esti yapmadan önce idrar ne süre ile tutulmalıdır?
Testi yaptığınız gün ne kadar geçse idrar tutmanız gereken süre o kadar azdır. Örneğin beklediğiniz adet kanaması 1 hafta geçmiş ise idrar tutmadan herhangi bir zamanda testi yapabilirsiniz. Öte yandan adet kanamasını beklediğiniz gündeyseniz ya da adet kanamanız 1-2 gün geciktiyse bu durumda 4 saat idrar yapmayıp daha sonra testi yapmalısınız.
Testi yaptığınız gün ne kadar geçse idrar tutmanız gereken süre o kadar azdır. Örneğin beklediğiniz adet kanaması 1 hafta geçmiş ise idrar tutmadan herhangi bir zamanda testi yapabilirsiniz. Öte yandan adet kanamasını beklediğiniz gündeyseniz ya da adet kanamanız 1-2 gün geciktiyse bu durumda 4 saat idrar yapmayıp daha sonra testi yapmalısınız.
Hmm ben yapilan idrarı beklet diyosun sandim sasırdım evet haklısın beklemek lazmİnternete okudum ben 4 saat beklemesi gerektiğini idrarin eczaneci de sabah idrarı ile baksın demişti eşime çünkü sabaha kadar bekliyor idrar daha etkili oluyor iki testim netti diyeri silikti çünkü çok beklemedim
Evet canım hayırlı olsun bu arada gebeliğin :)esti yapmadan önce idrar ne süre ile tutulmalıdır?
Amin canım inşallah vardr moralim bozuldu salı günü falan kan testi yaptırcam eğer regl olmazsam. Senin içinde hayrlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun bebişBen dün adet olmam gerekiyordu ama göğüs lerimden anladım hamile olduğumu gogusum çok ağrıyordu dün sabah yaptım pozitif akşam yaptım pozitif bugün sabah gene yaptım pozitif çıktı biraz idrarını beklette yap inşallah vardir
Benimde ağrılarım var ama bakalım hayırlısı artkİnşallah öyledir canm brl ağrım çok var 2 haftafır arada kasıklarıma ağrı giriyo bide
Moralini bozmaAmin canım inşallah vardr moralim bozuldu salı günü falan kan testi yaptırcam eğer regl olmazsam. Senin içinde hayrlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun bebiş
Amin canm inşallahBen dün adet olmam gerekiyordu ama göğüs lerimden anladım hamile olduğumu gogusum çok ağrıyordu dün sabah yaptım pozitif akşam yaptım pozitif bugün sabah gene yaptım pozitif çıktı biraz idrarını beklette yap inşallah vardir
Bende ateş basması oluyordu ateşim 37 olmuştu gogusum coook ağrıdı ben çok sitres yapmıştım sonra kendi kendime sitres yapmicam dedim olursa olur olmazsa olmaz dedim inşallah oldu sende unut kafana takma biseyle müşkül ol iyi oluyorMoralini bozma
Amin canm herkes için hayrlısı neyse o olsun. Rabbim isteyen herkese hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende henüz olmadım 14 gün geçti kader kısmet artkBende ateş basması oluyordu ateşim 37 olmuştu gogusum coook ağrıdı ben çok sitres yapmıştım sonra kendi kendime sitres yapmicam dedim olursa olur olmazsa olmaz dedim inşallah oldu sende unut kafana takma biseyle müşkül ol iyi oluyor
Yok o günden sonra yapmadm ilk yaptığımda 2. Çizgi silik çıkıp kaybolmuştu sonraki yaptığımda çıkmadı salı günü falan kan testi yaptırcam inşallah hayrlısı olurBen adet olacağım gün yaptım testi pozitif çıktı diyer hamileliklerimde de ben de öyle olmuştum benim günüm 10 gün falan geçmişti ama testen genede belli olmamıştı kan testi yaptırdım da belli oldu hayırlısı inşallah vardır
Salı günü kan testi yaptırcam yaptığımda birinde silik çıkıp kaybolmuştu ikincisinde çıkmamıstıTest yaptinmi