Hamile olabilir miyim?

bbrtbbssrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
8
4
36
Merhaba

Öncelikle fake değilim yıllardır takip ediyorum.

Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi. 4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
Karnımda bir şişlik kilo artışı var daha önce psikolojik mide bulantısı da hissettim. Sindirim sorunum da var bu ara 2 aydır karın içinde hareket hissediyorum gaz da olabilir.
4 aylık hamilelik kesin farkedilir mi test doğru mudur tecrübelerinize göre cevap verir misiniz
Teşekkür ederim

Doktora git canim ultrasonda kesin cikar

Daşga geçmenize gerek yok üç çocuk doğurmdım sağlıklı da düşünemiyorum. Çevremde fark edilmeyen gebelik de gördüm. dingindeniz dingindeniz 29 yaş.. Bitter sever Bitter sever
Farkedilmeyen gebelik dediğin insanlar hastaneye gidip kan tahlili yaptırmaktan acizler de onun için.. Herkes her şeyi yapmayı biliyor bi hastaneye gitmeyi akıl edemiyor. Ayrıca konunun yeri burası değil hamilelik bölümü. Git bak orda bir iki haftalık hamilelikler nasıl öğreniliyor

Siz insanları aşaglamak için mi buradasınız? Isteyerek cevap yazıp zorla sormuşlar gibi ego yapıyorsunuz.
Baktım oraya da emin olamadım şu an doktora da gidemiyorum rahatladınız mı? Size layık olduysam bırakın da başkaları cevap yazsın dingindeniz dingindeniz

Merhaba

Erkek arkadaşımla 4 ay önce korunarak ilişkiye girdik ancak temaslarımız oldu tabi. 4 aydır regl oluyorum 2 kez de test yaptım negatif çıktı ama negatif teste regle rağmen hamile olanları okudum.
Karnımda bir şişlik kilo artışı var daha önce psikolojik mide bulantısı da hissettim. Sindirim sorunum da var bu ara 2 aydır karın içinde hareket hissediyorum gaz da olabilir.
4 aylık hamilelik kesin farkedilir mi test doğru mudur tecrübelerinize göre cevap verir misiniz
Teşekkür ederim
Kan testi %100 çıkar gidin yaptırın

Hamile değilsiniz.
Hamile olsanız gebelik testinde çıkardı dört ayda.
Yine de garanti olsun içinize sinsin gidin kan testi yapın, kanda mutlaka çıkar.

Merhaba

Teşekkür ederim
4 aylik hamileliğin anlasilmamasi mümkün değil . En azından kendi yaşadıklarıma göre cevap verecek olursam : ilk tekme atışıyla orda bir canlı olduğunu idrak edebilmistim :) testin biri yanlış çıkar ikisi yanlış çıkar . Dört ay boyunca hepsi mi negatif çıktı ? Bence hamile değilsin fakat yine de bir ultrason görüntüsüyle içini ferahlat derim .gitmişken 6 ayda bir her kadının yaptırması gereken kontrollerinide yaptırmış olursun .

Bncr git bi kadın doğumcuya 4 aydır regl görmemende sıkıntı yani hamile olmasan bile karnında ki şişlik regl olmadığın için olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz insanları aşaglamak için mi buradasınız? Isteyerek cevap yazıp zorla sormuşlar gibi ego yapıyorsunuz.
Baktım oraya da emin olamadım şu an doktora da gidemiyorum rahatladınız mı? Size layık olduysam bırakın da başkaları cevap yazsın dingindeniz dingindeniz
Bence işi tartışmaya dökmeye çalışma konunu kapatmaktan başka işe yaramaz. Ben hakaret etmedim aşağılayıcı bir ifade de kullanmadım. Ama duymayı çok merak ediyorsan tekrar söyleyim evet bir kan testi yaptırmaktan aciz insanlar var. Bunun neresi aşağılamak? Komplekslisin sanırım

hamile olman imkansız. psikolojiktir belirtiler. ben bu ay çok ilaç kullandım. regl gecikti. çok korktum hamileyimdir diye. bütün hamilelik belirtileri mevcuttu :KK70: eşim abarttığımı söylese de ben çok pis korktum. dünya kadar ilaç içmiştim çünkü Allah muhafaza. neyse eşim haklı çıktı :KK66:

Dahiliye doktoruna gidebilir miyim? Hormon testi mi gerçi şu an 1 hafta gidemem :KK43:

doktora gerek yok. hastaneye gidip gebelik testi yaptırıcam deyin. direkt fişi kesip kan almaya yolluyorlar. 2 saate çıkıyor sonuç. beta değer 10 un altındaysa gebe değilsinizdir.

Bence işi tartışmaya dökmeye çalışma konunu kapatmaktan başka işe yaramaz. Ben hakaret etmedim aşağılayıcı bir ifade de kullanmadım. Ama duymayı çok merak ediyorsan tekrar söyleyim evet bir kan testi yaptırmaktan aciz insanlar var. Bunun neresi aşağılamak? Komplekslisin sanırım
Sizin öyle olduğunuzu düşünüyorum aksine ama anlıyorum sorunlarınız olabilir. Cevap verdiğiniz için teşekkürler

Allahımmmm sana geliyorum..
Bu tür konuları okuyunca, genç kızlarımıza o kadar çok kızıyorum ki...
Ne kadar cahil bir toplumuz böyle.. Bir korunmayı dahi becerememişsiniz... ( korunduğuna emin olsan, aradan 4 ay geçmesine ragmen hamile miyim diye sormazsın )
Üzerinden 4 ay geçmiş, hala hamile olabilir miyim ? korkusu..
Bunlar hep cahillikten. Cahillik çok zor...

Allahımmmm sana geliyorum..
Bu tür konuları okuyunca, genç kızlarımıza o kadar çok kızıyorum ki...
Ne kadar cahil bir toplumuz böyle.. Bir korunmayı dahi becerememişsiniz... ( korunduğuna emin olsan, aradan 4 ay geçmesine ragmen hamile miyim diye sormazsın )
Üzerinden 4 ay geçmiş, hala hamile olabilir miyim ? korkusu..
Bunlar hep cahillikten. Cahillik çok zor...
Velev ki cahilim beceremedim napayım? Turkiyede tabu değildi sokakta dersi vardı da biz mi almadık. Bunları sarfetmektense bilgi verseydiniz keşke

X