15 nisan gibi test yapabilirsiniz bence söyledikleriniz gebelik belirtisiKızlarrr merhaba sat 15 Mart bat 15 Nisan 30 martta yumurtlamada ilişkiye girdik içime azıcık boşaldığını söyledi dün ve bugün gaz sıkıntım sanki belimde kasığımda batmalar ve sık tuvalete çıkma halim var biraz da psikolojik olduğunu düşünüyorum ama fikri olan var mı erken gebelik testini ne zaman yapabilirim
İnşallah sadece psikolojik olmasından korkuyorum çünkü 5 günde böyle belirti olması saçma geliyor ama inşallah öyledir15 nisan gibi test yapabilirsiniz bence söyledikleriniz gebelik belirtisi
Benimde yumurtlamadan beri kasık ağrım gaz sancım aşırı bide meme hassasiyetim var yarın regl günüm testler silik çizgi çıkıyorİnşallah sadece psikolojik olmasından korkuyorum çünkü 5 günde böyle belirti olması saçma geliyor ama inşallah öyledir
Ben de meme hassasiyeti yok inşallah güzel haberi verirsiniz burdanBenimde yumurtlamadan beri kasık ağrım gaz sancım aşırı bide meme hassasiyetim var yarın regl günüm testler silik çizgi çıkıyor
İnşallah canım Pazartesiye kadar regl olmazsan kan vereceğimBen de meme hassasiyeti yok inşallah güzel haberi verirsiniz burdan
Yaptığım tüm testlerde silik gördüm ama yalancı pozitif olmasından korkuyorumEki Görüntüle 3570681 merhaba ben bugün 12 de yaptım ilk iki dk ikinci çizgi gözüktü kasıklarda batma var bide şiddetli bel ağrım akşam üstü çok az hafif kahvemsi akıntı geldi sizce gebelik mi yoksa adetim gelir mi bugün adet olmam lazım dı
Canım teste göre hamilesin ama artık bu testlere de güvenip emin olamıyoruzYaptığım tüm testlerde silik gördüm ama yalancı pozitif olmasından korkuyorum
Evet maalesef insanların duygularıyla oynuyorlar resmen ben 3 yıllık evliyim her test yaptığımda hep negatif gördüm silik bile görmemiştim bu ay ilk defa tüm testlerde ikinci çizgiyi gördüm ama gene emin olamıyorumCanım teste göre hamilesin ama artık bu testlere de güvenip emin olamıyoruz
Net bi şekilde görünüyor çizgi umarım hamilesinizdir kan verin bence hangi gebelik testini kullandınızEki Görüntüle 3570681 merhaba ben bugün 12 de yaptım ilk iki dk ikinci çizgi gözüktü kasıklarda batma var bide şiddetli bel ağrım akşam üstü çok az hafif kahvemsi akıntı geldi sizce gebelik mi yoksa adetim gelir mi bugün adet olmam lazım dı
Canım bence farklı marka testlerdede varsa hamilesindir ya belirtin var mıEvet maalesef insanların duygularıyla oynuyorlar resmen ben 3 yıllık evliyim her test yaptığımda hep negatif gördüm silik bile görmemiştim bu ay ilk defa tüm testlerde ikinci çizgiyi gördüm ama gene emin olamıyorum
Sizce benim gözüküyor mu catlatma iğnesi olmuştum bugün 17. GünümBenimde yumurtlamadan beri kasık ağrım gaz sancım aşırı bide meme hassasiyetim var yarın regl günüm testler silik çizgi çıkıyor
Sizce benim gözüküyor mu catlatma iğnesi olmuştum bugün 17. Günüm
Ben sanki hafif silik çizgi görüyorum ama emin değilimSizce benim gözüküyor mu catlatma iğnesi olmuştum bugün 17. Günüm
İşte yarın adet olmazsam kan vereceğim ilk testim Artımed oldu ama araştırınca yalan duyunca bebetıme aldım denedim onda da hafif silik çıktı dün bugün duratest yaptım az önce attığım oda direk çıktıNet bi şekilde görünüyor çizgi umarım hamilesinizdir kan verin bence hangi gebelik testini kullandınız
Göğüs ağrısı bide bel ve kasıklara anlık giren bıçak batması gibi ağrım varCanım bence farklı marka testlerdede varsa hamilesindir ya belirtin var mı
O zaman var bence gebelik güzel haberlerinizi bekliyoruzİşte yarın adet olmazsam kan vereceğim ilk testim Artımed oldu ama araştırınca yalan duyunca bebetıme aldım denedim onda da hafif silik çıktı dün bugün duratest yaptım az önce attığım oda direk çıktı
Göğüs ağrısı bide bel ve kasıklara anlık giren bıçak batması gibi ağrım var
Amin inşallah vardır çok teşekkür ederimO zaman var bence gebelik güzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?