- 16 Mart 2023
- 201
- 74
- 18
- 33
Temmuz ayında klomen kullandım çatlatma iğnesi ile 22 mm olmuştu yumurta yine olmadıDoktorunuz inositol veya klomen femara vs önerdi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temmuz ayında klomen kullandım çatlatma iğnesi ile 22 mm olmuştu yumurta yine olmadıDoktorunuz inositol veya klomen femara vs önerdi mi
Yaaa çok üzüldüm... Testler baya umutlandırmış, en iyisi biraz akışına bırakmak, bizde 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor, eşimde bir sıkıntı yok bende de yok ama olmuyor, bu ay ilk defa klomen kullanacağım, inositol de kullanıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yaaTemmuz ayında klomen kullandım çatlatma iğnesi ile 22 mm olmuştu yumurta yine olmadı
Amin canım amin inşallah. İşin tuhaf yani ben ilk gebeliğimi artı-med ile öğrenmiştim. Normal günlerde de hiç bir testimi pozitif görmedim şimdiye kadar. Bunları pozitif görünce sevinçten havaya uçtum ama fena çakıldımYaaa çok üzüldüm... Testler baya umutlandırmış, en iyisi biraz akışına bırakmak, bizde 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor, eşimde bir sıkıntı yok bende de yok ama olmuyor, bu ay ilk defa klomen kullanacağım, inositol de kullanıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yaa
Çok üzüldüm yaa, inşallah tez vakitte hayırlısıyla yeniden olur inositol araştırmanızı tavsiye ederim, yumurtalıklar için çok iyiAmin canım amin inşallah. İşin tuhaf yani ben ilk gebeliğimi artı-med ile öğrenmiştim. Normal günlerde de hiç bir testimi pozitif görmedim şimdiye kadar. Bunları pozitif görünce sevinçten havaya uçtum ama fena çakıldım
Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin, bi araştırayım ben onuÇok üzüldüm yaa, inşallah tez vakitte hayırlısıyla yeniden olur inositol araştırmanızı tavsiye ederim, yumurtalıklar için çok iyi
Amin inşallah bi sorunuz olursa ben buradayımAmin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin, bi araştırayım ben onu
Merhabalar bende 2 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum . Bu ay klomene başlayacağım. İnositol nedir ? Şimdiden teşekkürlerÇok üzüldüm yaa, inşallah tez vakitte hayırlısıyla yeniden olur inositol araştırmanızı tavsiye ederim, yumurtalıklar için çok iyi
Merhaba, bende yarından itibaren klomen kullanacağım, sonra kontrole gideceğim. Doktorum bir de içerisinde inositol olan bir ilaç verdi, yumurtayı kaliteli hâle getiriyor, döllenmeye hazırlıyor bu takviye.Merhabalar bende 2 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum . Bu ay klomene başlayacağım. İnositol nedir ? Şimdiden teşekkürler
Çok üzüldüm ya bu kadar net çizgide de yanlış cikiyorsa yaninne işe yarıyor bu testler acaba para tuzağından başka. Bende bugün üç tane erken gebelik yaptım seninki gibi bile çıkmadı ve umudumu iyice kaybettim. Bende çok düzensiz adetlerim var sadece bu ay c life kullandım yumurtlamayı değerlendirdik. 23 26 tarihlerindeydi. Çok kasık ağrım vardı akıntım da cagoldi bugün test yaptım ama bendi umudumu kaybettim. İlk test markasını unuttum. İkinci test prodüktör. Üçüncü test freely.cizgiler hemen anında çıktı.ama fotoları ancak cekebildimAmin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin, bi araştırayım ben onu
Aynen öyle Bi de gidip kan verdim, ama siz başka markalar alıp tekrarlayın bence. Orda çizgi görünüyor, predictor iyi bir marka ama ben artık hiç güvenmiyorum. İnşallah hayırlısı ile pozitif görürsünüzÇok üzüldüm ya bu kadar net çizgide de yanlış cikiyorsa yaninne işe yarıyor bu testler acaba para tuzağından başka. Bende bugün üç tane erken gebelik yaptım seninki gibi bile çıkmadı ve umudumu iyice kaybettim. Bende çok düzensiz adetlerim var sadece bu ay c life kullandım yumurtlamayı değerlendirdik. 23 26 tarihlerindeydi. Çok kasık ağrım vardı akıntım da cagoldi bugün test yaptım ama bendi umudumu kaybettim. İlk test markasını unuttum. İkinci test prodüktör. Üçüncü test freely.cizgiler hemen anında çıktı.ama fotoları ancak cekebildim
Yok yapılmadı. Bebek kaybı 1 tane olduğu için. Bende kimyasal diye düşünüyorum. Çünkü ben hiç pozitif görmemiştim şimdiye kadar. Sadece tekrar gebelik olduğunda doktor bir test yapacağız demişti. O da başka şehirde bir perinatolog. Tekrar da gebelik olmayınca kaldı öyleKonuya şimdi denk geldim kimyasal yaşamış olabilirsiniz belki de kaybınız da var. Genetik test pıhtılasma testleri yapıldı mı?