• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi

Aslında 4 damla damlattım sadece ama belki dediğiniz gibi fazladan damlamış olabilir💁🏻‍♀️ erken gebelik testi aldım az önce ama ne zaman yaparım bilmiyorum valla bakalım kısmet 😊
İyi yapmissiniz sabah ilk idrarla deneyin hatta idrari toplayin bi kaba batirip cikarin daha iyi olur idrar kacmaz gosterge yerine. 2 damla bile yeterliydi kaset test icin ☺️

Iki üç gün var henüz biraz düzensiz benin âdetlerim o yüzden tam bir tarih veremıyorum... dün sadece o mangal kokusundan bi midem bulandı normalde çok severim, acaba mı deyip test yaptım ve anlık görüntüsünü çektim fotoğrafta bozuk gibi bi şey oldu zaten baksana
Suan ne halde testiniz tekrar ceksenize atmadiysaniz

Acaba adet olacağım için mi iki çizgi gibi çıktı öyle bi şey olabilir mi? Ya test aldim da 30 lira para verdim şimdi onu da boş yere harcamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️😒 bir hafta sonra yapsam daha iyi sanki bilemiyorum kafam karıştı yaa
Regl e kac günün var canım

Yeni aldığın erken gebelik testi mi

Eklentiler

• 20220713_183917.jpg
    20220713_183917.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 136
son regl tarihim 20 hazirandı yerleşme gibi bir şey oldu 24ünde kan testi verdim değer 1.2den düşük çıktı ama 2 günde bir test yaptım testlerde silik bir çizgi var ama emin olamadım o çizgiler orda hep var mı arka planda yoksa hiç yok hormon görünce mi oluşuyorlar bilginiz varsa aydınlatır mısınız

Eklentiler

• 93FBE1AD-3A85-49B1-9039-0860BFA3B9A4.jpeg
    93FBE1AD-3A85-49B1-9039-0860BFA3B9A4.jpeg
    198,4 KB · Görüntüleme: 128
Doğru söylüyorsun ama hiç hamile olabileceğime inanasım gelmiyor, yarın mi denesem yoksa iki üç gün sonra mı çünkü eger varsa daha belirgin olur çizgi belki ya da belki hiç çizgi çıkmayabilir de ay kafam çok karıştı valla belki de boşa ümitlendim şu an bide tek çizgi çıkarsa şimdiki yapacağımda demekki bozukmuş test
Cnm kendi kendini yipratirsn ancak böyle yarın ilk idrarinla yap bnce

son regl tarihim 20 hazirandı yerleşme gibi bir şey oldu 24ünde kan testi verdim değer 1.2den düşük çıktı ama 2 günde bir test yaptım testlerde silik bir çizgi var ama emin olamadım o çizgiler orda hep var mı arka planda yoksa hiç yok hormon görünce mi oluşuyorlar bilginiz varsa aydınlatır mısınız
Cnm bn birşey göremedim burda ya

Back