• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim acaba ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
adetimden 28 gün sonra regl beklerken yumurtlama oldu ve değerlendirdik. Yani 27 eylül adet günümdü 23-24 ekimde yumurtlama oldu gebelik olup olmadığı ne zaman çıkar ?

7-8 kasim gibi adet olan lazim ozaman cnm eğer tutmadiysa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormus cunku hafta sonuna kadar bekle eğer adet olmazsan kan tahlili ver bence inşallah hamilesindir cnm

Benimde 12 günüm geçti test yapmaya korkuyorum yarin doktora gidicem bakalım ne cikicak sonuç 1 yildir olmuyor inşallah bu ay tutmustur

7-8 kasim gibi adet olan lazim ozaman cnm eğer tutmadiysa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormus cunku hafta sonuna kadar bekle eğer adet olmazsan kan tahlili ver bence inşallah hamilesindir cnm
Ben adet oldum sandım 23 ekimde damla damla kahverengi kanamam oldu kan tahlili yaptırdım hatta yerleşme kanamasımo diye çünkü o zaman yumurtlamam oldu bitti sanıyordum kanda 01 çıktı ovülasyon testi yaptım bi baktım 23 ekimde yumurtlama oluyormuş meğer kanama ondan olmuş o günleri değerlendirdik şimdi tuttumu tutmadımı çok merak ediyorum erken diye bakamıyorum idrarda zaten çıkmazda kanda ne zaman diye merak ediyorum

Kanda 10 günde çıkıyordu sanırım cnm ama sen bu haftada bekle haftaya bi kan ver garanti olsun cnm

Bel ve kaşık ağrısı deniliyor ama bende tam cozemedim kişiden kişiye değişiyor belirtiler kiminde hic olmuyor kiminde ilk günden basliyor

beklemek çok zor benim de bat 7 kasım
3 kasım da idrar testi yaptım negatif çıktı.
biraz umudumu kestiysemde erken yapmışsın testi diyenlerde oldu.
bide ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.

Bel ve kaşık ağrısı deniliyor ama bende tam cozemedim kişiden kişiye değişiyor belirtiler kiminde hic olmuyor kiminde ilk günden basliyor
Bi kaç akşamdır nedense sanki ağazımda metal tadı var bide bu gün belim ve midem ağırıyor şuan zor duruyorum iş yerinde

beklemek çok zor benim de bat 7 kasım
3 kasım da idrar testi yaptım negatif çıktı.
biraz umudumu kestiysemde erken yapmışsın testi diyenlerde oldu.
bide ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.

Evet cnm erken yapmissin biraz daha bekle adetin gecikirse kan ver kesin sonuç inşallah hamilesindir:KK49:

Adet olmadım hala ama ayın 5. De kan tahlili yaptırmıştım hastalandığım için gebeliğede bakıldı çıkmadı erkenmi acaba

Back