- 17 Ağustos 2013
- 323
- 239
- 63
- Konu Sahibi Kubis45001
-
Çok teşekkür ederim canım. Bu olayı yaşadıktan sonra okul fobisi oldu bende :) İnşallah okul açılana kadar tamamen iyileşirim de güç kazanırım.Bu arada geçmiş olsun canım. Allah korusun bebişlerimizi de bizi de. İnşallah bir daha öyle bişey yaşamazsın
Darisi gerçeğine olsun inşaallah cok hevesleniyorum cinsiyetide bi ogrenseydik keskeBen de cinsiyetini tam olarak göremedim ya da hatırlamıyorum dün gece emzirdiğimi gördüm Rüyası bile çok güzeldi
Allah gönlünüze göre versin sizin de :) kilo alma kısmı yakında düzelir,zira baş edemiyorsunuz kendinizleYaa ben de 5 kilo verdim bulantılardan ama karnım çok şiş çok çabuk çıktı. Ben de başlarda kız hissediyordum şimdi erkek mi acaba diyorum.. Çok fazla rüyalar görüyorum ben de
Sorma canim ya bende kilo almadim verdim hatta.. Ruyamda 2 kez erkek bebek gordum bide cok tatli bir bebekti.. Sonra ruya tabirlerine baktim ruya sahibi hamileyse kizi olur diyo yani tersine oluyo
Oyle yaziyordu canim ama yonlendirmis olmayim simdi.:)) bugun bi ara uyudum bu kez kiz gordum hemde emziriyordum ayyy cok guzeldi yaaa...öyle miymiş
ay canım ya ne güzel :) ben erkek çocuk görmüştüm 5-6 yaşında siyah saçlı beyaz tenli al yanaklıOyle yaziyordu canim ama yonlendirmis olmayim simdi.:)) bugun bi ara uyudum bu kez kiz gordum hemde emziriyordum ayyy cok guzeldi yaaa...
Ruyan cok guzelmis canim allah hayretsin...ay canım ya ne güzel :) ben erkek çocuk görmüştüm 5-6 yaşında siyah saçlı beyaz tenli al yanaklıbaşını okşadım sonra güldü kayboldu
Ruyan cok guzelmis canim allah hayretsin...
Ayyyy evet okul fobisi bizim için de geçerli :) toparlanırsın inşallah. Ben de okulun geç açılmasına seviniyorum. Bizim için mükemmel bir zamanlama oldu. İnşallah her şey yolunda giderÇok teşekkür ederim canım. Bu olayı yaşadıktan sonra okul fobisi oldu bende :) İnşallah okul açılana kadar tamamen iyileşirim de güç kazanırım.
Aynı şeyi ben de düşünüyorum okul başlayınca 20. Haftam olcakOkulun başından itibaren yani 24 haftaya gelmeden nöbet tutamaz raporu alsam diyorum. Özel Hastanelerin raporu geçerli olur mu kızlar biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?