Hamile ogretmenler buraya lutfen

Orası öyle canım benim 3. Gebeliğim inşallah hayırlısıyla kavuşalım izin işleri bir şekilde hallolur

Maşallah 3 çocuklu öğretmen anne olacaksınız ne güzel :) ben simdilik ücretli öğretmenim ama şubat atamasına basvurdum ümitliyim inşallah hayırlısıyla ben de atanirim..

Maşallah 3 çocuklu öğretmen anne olacaksınız ne güzel :) ben simdilik ücretli öğretmenim ama şubat atamasına basvurdum ümitliyim inşallah hayırlısıyla ben de atanirim..
Keşke öyle olsaydı canım ilk bebeğim olacak inşallah. Hayırlı bir yere çıkar inşallah atamanız

Keşke öyle olsaydı canım ilk bebeğim olacak inşallah. Hayırlı bir yere çıkar inşallah atamanız

Canım özür dilerim ben öyle anladım... inşallah rabbim bebisini korusun sağlıkla sıhhatli kavuştursun çoğu gitmiş azı kalmis maşallah :) benim de ilk bebeğim olacak insallah 2 yila yakındır istiyorduk olmuyordu sonunda supriz oldu.

İlk donem Staj olmasina güvendim 41. Tercihi açtım oğlumun şansına bakalım inşallah pisman olmam. 2700 civarı alim yapilacak benim sıralamam 1300lerde açıkta kalmayacağım gibi görülüyor. İnşallah hem benim hem de ülkemiz için en hayırlısı olur çok heyecanliyim perşembeyi iple cekiyorumm...

Slm arkadaşlar..ben bugün okula başladım 2 hafta çalışıp 36.haftada bırakmayı planlıyorum..
ben de öyle yapıcam. belki 36 dan sonra da aile hekim verirse bi de rapor alırım. 37 ye bağlarım. eğer sorunsuz bir şekilde 8+5 haftayı doğum sonrasına aktarırsak seminere bile yeticek gibi.

Kusura bakmayın ya nasıl denk getirdiniz tarihleri acaba planlı mı bana da taktik verseniz :) sessiz takipteyim bende sizden öğreniyorum izin durumlarını valla seneye marta denk gelsin istiyorum. Herkes hayırlı dogumlar şimdiden maşallah

Onbeş tatildeki 2 haftayı doğum sonrasına aktarttim. Dün de doguma kadar 6 hafta izni uygundur diye rapor yazdi doktor. Doğum yapılan hastanenin yazı işlerinden doğum sonrası 8 hafta izin, aktarttigim 2 hafta ve sezeryandan dolayı 10 gün erken doğum. toplam 11 hafta 2 günu doğum sonrası iznim olarak kullanacağım ins.

Canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın. Benim sat 25 Haziran Haziran'daki adetinden sonra çalışırsan marta denk geliyor. Allah ın izniyle hamile kalırsın inşallah ben Mart olsun diye plan yapmamıştım öyle denk geldi çok şükür

Aa benmde 24mart hocam, bakalim hangimzinki erken gelecek, hayirlisiyla dogarlar insallah hepimizin ki. Ben ayrildim ama dogum iznine 32dolunca, ayaklarm sismeye basladi gozum kesmedi calismayi, haziran bosta kaliyo ama olsun hallederiz dedik. 37ye kadar calisanlara sasiriyorum iyi dayaniyorlar gercekten

Ben de dün ayrıldım izne zaten çalışmadım hamilelik boyunca riskli durumlarım vardı sağlıkla gelsinler inşallah

bende aslını verdim okula..

yarıyıl tatlin nasıl aktarttınız ??

haziranda yaparsan marta,temmuzda yaparsan nisana denk geliyor canım öğretmenler için en iyi iki ay

mesela ben başladım çalışmaya 37 ye dayanabilirim inşallah 3 martı sabırsızlıkla bekliyorum sadece nefes nefese kalıyorum tek şikayetim çabuk yorulmak

ya tatlım benim de sağlık problemlerinden dolayı 36-37 gibi sezeryan düşünülüyor.o kalan 3-4 hafta doğum sonrasına aktarılıyor diye biliyorum .sen de öyle yazmışsın sanırım. ben çalışmaz raporluyum.yeni başladı iznim.

Kızlar ben sınıf öğretmeniyim şimdi süt iznimi kullandıpımda ek ders kesilicek mi bizim

Birde eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde düzenlenmesi diyo ben sabahçı olucam mesela her gün branş dersi yok öğrenciler napıcak kki nasıl kulllanabiliriz iznimizi

mesela ben başladım çalışmaya 37 ye dayanabilirim inşallah 3 martı sabırsızlıkla bekliyorum sadece nefes nefese kalıyorum tek şikayetim çabuk yorulmak
Allah yardimciniz olsun hocam, benden bu kadar dedim ben. Birazda canim tatli galiba zora gelemiyorum ben. Bir sıkıntı olmadan calisirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…