- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
- Konu Sahibi Kubis45001
-
Teşekkür ederim hocam,çok sağolun.gittiği yere kadar artık :)Allah yardimciniz olsun hocam, benden bu kadar dedim ben. Birazda canim tatli galiba zora gelemiyorum ben. Bir sıkıntı olmadan calisirsiniz insallah
Tatil başlangıcında 32 haftalik gebedir doğuma 6 hafta kalana kadar çalışması uygundur diye rapor yazdi doktor.
ya bana ayrıntılı öyle yazmadı dokto.sadece 32.hafta doğum önü izni uygundur yazılı rapor verdi. sen sezeryan tarihini falan hesaplatıp 10 gün de <aktarılır diye mi yazdırdın? benim belli değil doğum tarihi 36-37 gibi sanki sağlık durumuma göre karar vercekler. o yüzden 37de doğum 3 hafta aktarılır falan bişey yazmadı.eksik mi oldu benim rapor ya????Onbeş tatildeki 2 haftayı doğum sonrasına aktarttim. Dün de doguma kadar 6 hafta izni uygundur diye rapor yazdi doktor. Doğum yapılan hastanenin yazı işlerinden doğum sonrası 8 hafta izin, aktarttigim 2 hafta ve sezeryandan dolayı 10 gün erken doğum. toplam 11 hafta 2 günu doğum sonrası iznim olarak kullanacağım ins.
Yok hocam şimdilik sadece 34 haftalik gebedir doğum öncesi 6 hafta izni uygundur diye rapor yazildı ..sezeryan günüm belli olduğundan o kısmı kendim hesapladim. Doğumdan sonra yazılacakmis diğer raporya bana ayrıntılı öyle yazmadı dokto.sadece 32.hafta doğum önü izni uygundur yazılı rapor verdi. sen sezeryan tarihini falan hesaplatıp 10 gün de <aktarılır diye mi yazdırdın? benim belli değil doğum tarihi 36-37 gibi sanki sağlık durumuma göre karar vercekler. o yüzden 37de doğum 3 hafta aktarılır falan bişey yazmadı.eksik mi oldu benim rapor ya????
ama kalan haftalar ekleniyor yani 37 de oldu 8+3 olacak di mi? bende sadece 32.hafta doğum önü izni uygundur yazıyor raporumda.Yok hocam şimdilik sadece 34 haftalik gebedir doğum öncesi 6 hafta izni uygundur diye rapor yazildı ..sezeryan günüm belli olduğundan o kısmı kendim hesapladim. Doğumdan sonra yazılacakmis diğer rapor
Hayirli olsun canim. Nereye atandinSevgili meslektaşlarım, ben de artık kadrolu bir öğretmen anne adayıyım. Atanmışım çok şükür
Hayirli olsun canim. Nereye atandin
Evet erken doğum haftası yanmiyormus. Dogum sonrasina eklenir dedi doktor da idare deama kalan haftalar ekleniyor yani 37 de oldu 8+3 olacak di mi? bende sadece 32.hafta doğum önü izni uygundur yazıyor raporumda.
Sevgili meslektaşlarım, ben de artık kadrolu bir öğretmen anne adayıyım. Atanmışım çok şükür
Hayirli olsun tekirdagli misnz bende corluda calisiyorum.Tesekkur ederim canım,
Tekirdağ - Marmara ereğlisi :)
Sevgili meslektaşlarım, ben de artık kadrolu bir öğretmen anne adayıyım. Atanmışım çok şükür
37 de doğum yaparsan doğum sonrası 8 haftan , doğum öncesi 32 den 37 ye kadar çalıştığın 5 haftan ve 37-40 arasındaki 3 haftan, yani toplam 16 hafta iznin oluyor canımarkadaşlar okuldaki konuşmalardan sonra benim kafam karıştı.ben 37ye kadar çalışabilir aldım.diyelim ki 37de doğum yaptım.önceki 5 haftamı aktarabilirim sonraya.ama 37-40 arasındaki üç hafta yanıyor değil mi?
eskiden yanıyordu ama şubatta gelen düzenleme ile yanmıyor artık sonuna eklenuoor izninarkadaşlar okuldaki konuşmalardan sonra benim kafam karıştı.ben 37ye kadar çalışabilir aldım.diyelim ki 37de doğum yaptım.önceki 5 haftamı aktarabilirim sonraya.ama 37-40 arasındaki üç hafta yanıyor değil mi?
hocam okuldaki arkadaşlar da farklı söyleyince kafam karıştı benim deeskiden yanıyordu ama şubatta gelen düzenleme ile yanmıyor artık sonuna eklenuoor iznin
öncesi aktarılıyor ama sonrası olmuyor dediler37 de doğum yaparsan doğum sonrası 8 haftan , doğum öncesi 32 den 37 ye kadar çalıştığın 5 haftan ve 37-40 arasındaki 3 haftan, yani toplam 16 hafta iznin oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?