Hamile ogretmenler buraya lutfen

merhaba kızlar..

36+1 de gerçekleşen ilk mart doğumu haberini 2016 mart annelerınde okudum..

ilk bebeğimiz hayırlı olsun..bizlerede zamanında hayırlı doğumlar olur inşallah..

cuma günü çalışabilir raporumu aldım..

son haftaya kadar dayanabilirim inşallah :)

36 + 0 kadar mı çalışıyorduk?? ben dra heyecandan soramadım..unuttum..

37+0akadar çalışılıyo cnm

teşekkür ederim:)

bana tek nüsha kağıt verildi..tarih falanda yoktu..sorayım dedım..

bugün en altta minik notu okudum..35 gün sonra çalışamaz raporu için müraacat edin yazıyormuş kağıtta :)

Kızlar rapora 32+4 günlük hamile diye yazıldı bugün tarihli çalışamaz raporu. Hemşire sordu 32+4 dedim yalan söyleyemedim 4 gün aktarılır dedi bana ama bu milli eğitimlerin napacağı belli olmuyor. Bir de raporda doğuma kadar diyor erken doğumda tekrar mı hesap ediliyor çok kafam karıştı nasıl hesaplıyorlar görcez bakalım

Kızlar 29subatta 33+2 iken dogum iznimi baslatmayi dusunuyorum. Bu durumda tekrar baslama tarihim olarak 16hafta saymam gerekiyor degil mi? Bide doktor 32 haftalık gosterip ayarlarim dedi. Bu avantaj mi dezavantaj mı tam anlayamadim da yardımcı olur musunuz

Bende 32haftalik yaziyor sadece

avantaj hocam 1 hafta kârınız var

Rapora baktim simdi bugunden itbaren 8hafta sonrasinin tarihini atmis bende dogumdan sonraki izin sonra hesaplanacak sanirim onla ilgili bitarih yok..buarada belgelerin aslini mi okula veriyoruz fotokobiyi mi

Ama ayrıldığım tarihten itibaren 16hafta hesaplamam gerekmiyor mu benim. Bu durumda farki kalmiyor diye düşündüm bende
ayrıldığınız tarih 33se kardasınız demektir hocam.yine 32deyse bir şey farketmemiştir

Rapora baktim simdi bugunden itbaren 8hafta sonrasinin tarihini atmis bende dogumdan sonraki izin sonra hesaplanacak sanirim onla ilgili bitarih yok..buarada belgelerin aslini mi okula veriyoruz fotokobiyi mi
Bende doğuma kadar diye yazıyor izne bugünden çıktığıma göre 16 hafta sonra başlamam gerekiyor herhalde ne Karışık işler yaa Hakkımızı yemezler umarım. ben aslını verdim okula. Haziranda da alabildiğim kadar rapor alacağım dersim az zaten bakalım o günler gelsin sağlıkla

Arkadaşlar merhaba. Ben 32 haftalık ken hatta 32+5 ti sanırım o Zaman doktorumdan 32 haftalıktır. Ayın sekiZine kadar çalışabilir raporu aldım. Bugün kar tatili olduğundan İZİN işlemi yapamadım. Peki bnm sizce çalışamaz raporu almama gerek var mı tekrardan.

Hanımlar ne güzel denk getirmişsiniz tatilleri benim hazirandaki seminerlerde 37. Haftam doluyor ve bütün doğum izni yaz tatiline denk geliyor şansa bak

Neyse inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatli kucağımıza alalım bebişleri gerisi mühim değil...

Orası öyle canım benim 3. Gebeliğim inşallah hayırlısıyla kavuşalım izin işleri bir şekilde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…