• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Onbeş tatildeki 2 haftayı doğum sonrasına aktarttim. Dün de doguma kadar 6 hafta izni uygundur diye rapor yazdi doktor. Doğum yapılan hastanenin yazı işlerinden doğum sonrası 8 hafta izin, aktarttigim 2 hafta ve sezeryandan dolayı 10 gün erken doğum. toplam 11 hafta 2 günu doğum sonrası iznim olarak kullanacağım ins.
ya bana ayrıntılı öyle yazmadı dokto.sadece 32.hafta doğum önü izni uygundur yazılı rapor verdi. sen sezeryan tarihini falan hesaplatıp 10 gün de <aktarılır diye mi yazdırdın? benim belli değil doğum tarihi 36-37 gibi sanki sağlık durumuma göre karar vercekler. o yüzden 37de doğum 3 hafta aktarılır falan bişey yazmadı.eksik mi oldu benim rapor ya????

ya bana ayrıntılı öyle yazmadı dokto.sadece 32.hafta doğum önü izni uygundur yazılı rapor verdi. sen sezeryan tarihini falan hesaplatıp 10 gün de <aktarılır diye mi yazdırdın? benim belli değil doğum tarihi 36-37 gibi sanki sağlık durumuma göre karar vercekler. o yüzden 37de doğum 3 hafta aktarılır falan bişey yazmadı.eksik mi oldu benim rapor ya????
Yok hocam şimdilik sadece 34 haftalik gebedir doğum öncesi 6 hafta izni uygundur diye rapor yazildı ..sezeryan günüm belli olduğundan o kısmı kendim hesapladim. Doğumdan sonra yazılacakmis diğer rapor

Yok hocam şimdilik sadece 34 haftalik gebedir doğum öncesi 6 hafta izni uygundur diye rapor yazildı ..sezeryan günüm belli olduğundan o kısmı kendim hesapladim. Doğumdan sonra yazılacakmis diğer rapor
ama kalan haftalar ekleniyor yani 37 de oldu 8+3 olacak di mi? bende sadece 32.hafta doğum önü izni uygundur yazıyor raporumda.

bugün itibari ile ben de 37. hafta raporumu alıp teslim etmiş bulunuyorum :KK76:
inşallah şu 2 hafta tatil de eklenir de fazla rapora gerek kalmaz.:KK36:

[QUOTEeylüldeSalih, post: 45105740, member: 723013"]Tesekkur ederim canım,
Tekirdağ - Marmara ereğlisi :)[/QUOTE]
Bende eylulde zonguldaka atandim. Smdi doğum iznindeyim esimin yanina geldim.

arkadaşlar okuldaki konuşmalardan sonra benim kafam karıştı.ben 37ye kadar çalışabilir aldım.diyelim ki 37de doğum yaptım.önceki 5 haftamı aktarabilirim sonraya.ama 37-40 arasındaki üç hafta yanıyor değil mi?

arkadaşlar okuldaki konuşmalardan sonra benim kafam karıştı.ben 37ye kadar çalışabilir aldım.diyelim ki 37de doğum yaptım.önceki 5 haftamı aktarabilirim sonraya.ama 37-40 arasındaki üç hafta yanıyor değil mi?
37 de doğum yaparsan doğum sonrası 8 haftan , doğum öncesi 32 den 37 ye kadar çalıştığın 5 haftan ve 37-40 arasındaki 3 haftan, yani toplam 16 hafta iznin oluyor canım :KK66:

eskiden yanıyordu ama şubatta gelen düzenleme ile yanmıyor artık sonuna eklenuoor iznin

37 de doğum yaparsan doğum sonrası 8 haftan , doğum öncesi 32 den 37 ye kadar çalıştığın 5 haftan ve 37-40 arasındaki 3 haftan, yani toplam 16 hafta iznin oluyor canım :KK66:
öncesi aktarılıyor ama sonrası olmuyor dediler

Back