- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
- Konu Sahibi Kubis45001
Selam kızlar. ben de dün gidip çalışamaz raporumu aldım.bugün 34. haftam bitti. ikinci dönem gitmiyorum. hayırlı olur inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37+0akadar çalışılıyo cnm
Bende 32haftalik yaziyor sadeceKızlar rapora 32+4 günlük hamile diye yazıldı bugün tarihli çalışamaz raporu. Hemşire sordu 32+4 dedim yalan söyleyemedim 4 gün aktarılır dedi bana ama bu milli eğitimlerin napacağı belli olmuyor. Bir de raporda doğuma kadar diyor erken doğumda tekrar mı hesap ediliyor çok kafam karıştı nasıl hesaplıyorlar görcez bakalım
avantaj hocam 1 hafta kârınız varKızlar 29subatta 33+2 iken dogum iznimi baslatmayi dusunuyorum. Bu durumda tekrar baslama tarihim olarak 16hafta saymam gerekiyor degil mi? Bide doktor 32 haftalık gosterip ayarlarim dedi. Bu avantaj mi dezavantaj mı tam anlayamadim da yardımcı olur musunuz
Rapora baktim simdi bugunden itbaren 8hafta sonrasinin tarihini atmis bende dogumdan sonraki izin sonra hesaplanacak sanirim onla ilgili bitarih yok..buarada belgelerin aslini mi okula veriyoruz fotokobiyi miKızlar rapora 32+4 günlük hamile diye yazıldı bugün tarihli çalışamaz raporu. Hemşire sordu 32+4 dedim yalan söyleyemedim 4 gün aktarılır dedi bana ama bu milli eğitimlerin napacağı belli olmuyor. Bir de raporda doğuma kadar diyor erken doğumda tekrar mı hesap ediliyor çok kafam karıştı nasıl hesaplıyorlar görcez bakalım
Ama ayrıldığım tarihten itibaren 16hafta hesaplamam gerekmiyor mu benim. Bu durumda farki kalmiyor diye düşündüm bendeavantaj hocam 1 hafta kârınız var
ayrıldığınız tarih 33se kardasınız demektir hocam.yine 32deyse bir şey farketmemiştirAma ayrıldığım tarihten itibaren 16hafta hesaplamam gerekmiyor mu benim. Bu durumda farki kalmiyor diye düşündüm bende
O zaman 32 olarak gostersin beni. 33+2de ayrilcam çünküayrıldığınız tarih 33se kardasınız demektir hocam.yine 32deyse bir şey farketmemiştir
Bende doğuma kadar diye yazıyor izne bugünden çıktığıma göre 16 hafta sonra başlamam gerekiyor herhalde ne Karışık işler yaa Hakkımızı yemezler umarım. ben aslını verdim okula. Haziranda da alabildiğim kadar rapor alacağım dersim az zaten bakalım o günler gelsin sağlıklaRapora baktim simdi bugunden itbaren 8hafta sonrasinin tarihini atmis bende dogumdan sonraki izin sonra hesaplanacak sanirim onla ilgili bitarih yok..buarada belgelerin aslini mi okula veriyoruz fotokobiyi mi
Orası öyle canım benim 3. Gebeliğim inşallah hayırlısıyla kavuşalım izin işleri bir şekilde hallolurHanımlar ne güzel denk getirmişsiniz tatilleri benim hazirandaki seminerlerde 37. Haftam doluyor ve bütün doğum izni yaz tatiline denk geliyor şansa bak
Neyse inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatli kucağımıza alalım bebişleri gerisi mühim değil...