- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
- Konu Sahibi Kubis45001
onlar eski sistemde doğurmuşşlarsa ondan demiştir. kalanlar da aktarılıyor diye biliyorum ve açıkçası öyle olmasını diliyorum ..öncesi aktarılıyor ama sonrası olmuyor dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlar eski sistemde doğurmuşşlarsa ondan demiştir. kalanlar da aktarılıyor diye biliyorum ve açıkçası öyle olmasını diliyorum ..öncesi aktarılıyor ama sonrası olmuyor dediler
inşallah hocam,ben de öyle diliyorum :)onlar eski sistemde doğurmuşşlarsa ondan demiştir. kalanlar da aktarılıyor diye biliyorum ve açıkçası öyle olmasını diliyorum ..
hocam sanırım 7 haziranda bitiyorHocalarım merhaba. Ben bu salı günü 36+0 oluyorum ve o gün çalışamaz raporu alıcam. Bu durumda benim iznim ne zaman biter bu konularda hiç bir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
evet hocam önceki izinleriniz yanıyor malesef.doğumdan sonraki 8 hafta ne zaman biterse o zaman göreve başlamanız lazım.1.dönemi raporla,heyetle belki kapatabilirsiniz,çünkü yetişmiyorMerhaba güzel anne adayları, benim doğumum ağustosa geliyor,şimdi benim önceki izinlerim hep yanacak mı? Ne zaman göreve başlayacağım? Nasıl olacak hiç fikrim yok, beni de aydınlatır mısınız?ilk dönemi kapatmak mümkün mü bu durumda??
merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. huzurum 25 ve 26. aaxyz 27. cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . okuyacak olanlar
malesef daha 1. bitmedi anımsatmak için yayınladım2. kez mı okuyorsunuz??
Arkadaslar merhaba gublerdir kafama bi soru takilio bn mus ta ogretmenim dogum iznine cikarken sat a gore 30 .haftaydim ama ultrasona gore 33 teydim doktor izne cikabilitsin dedi raporu yazdi ciktim bn zannediyordum ki ultrasona gore dogum olur memleketw donunce doktra gttm dr yine 3 hafta onde dedi ama sat i baz alicaz dogum icin dedi ee simdi sat a gore 17 mart iznime gore 3 mart dogum yapmis olmam lazim . Eger sat a gore dogum yaparsam bn o iki haftayo napcam notmal rapor mu alcam .mus taki dr bilgilendrmedi beni buraya gelince ogrendom lutfen bilginiz varsa yazarmiainiz
ladybolmasa ost: 45213259 .!.:Bn hic bilmiodum canim ya ankaraya donunce ogrendim
tmm şimdi oldu :) Arapça bilsem alırdım..bizleride dualarınıza katın nolur..malesef daha 1. bitmedi anımsatmak için yayınladım
evet 2013 nisan annesiyim. Bende seni hatırlıyorum sanki...Temmuz sen nisan 2013 temi doğurdun sanki oradan hatırlıyorum seni. Ben de geçen yıl Mart 5 te kızımı doğurdum. Şimdi 1 yaşını dolduracak inşallah. Hepinize hayırlı doğumlar
Canım benim doğumum aynen dediğin gibi oldu 37e kadar çalıştım cts 37 raporu almaya gittiğim gün doğum yaptım. Doğum sonrası iznim 16 hafta oldu yanmiyor hepsi aktarılıyorarkadaşlar okuldaki konuşmalardan sonra benim kafam karıştı.ben 37ye kadar çalışabilir aldım.diyelim ki 37de doğum yaptım.önceki 5 haftamı aktarabilirim sonraya.ama 37-40 arasındaki üç hafta yanıyor değil mi?
Çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla hazırım artık o zaman yani şimdi bile doğum yapsam aktarabiliyorum o halde beni çok mutlu ettin canımCanım benim doğumum aynen dediğin gibi oldu 37e kadar çalıştım cts 37 raporu almaya gittiğim gün doğum yaptım. Doğum sonrası iznim 16 hafta oldu yanmiyor hepsi aktarılıyor
Canm izin kagıdnda görünen tarihte dogum yapmayp daha gec yaparsan dogum tarihi olan gün hastaneye gidip tekrar bi izin kagıdı alıyorsin ve okuluna veriyorsun.hastanedekiler bu islemi biliyolar cabucak halledersin zaten.Arkadaslar merhaba gublerdir kafama bi soru takilio bn mus ta ogretmenim dogum iznine cikarken sat a gore 30 .haftaydim ama ultrasona gore 33 teydim doktor izne cikabilitsin dedi raporu yazdi ciktim bn zannediyordum ki ultrasona gore dogum olur memleketw donunce doktra gttm dr yine 3 hafta onde dedi ama sat i baz alicaz dogum icin dedi ee simdi sat a gore 17 mart iznime gore 3 mart dogum yapmis olmam lazim . Eger sat a gore dogum yaparsam bn o iki haftayo napcam notmal rapor mu alcam .mus taki dr bilgilendrmedi beni buraya gelince ogrendom lutfen bilginiz varsa yazarmiainiz