• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Hocalarım merhaba. Ben bu salı günü 36+0 oluyorum ve o gün çalışamaz raporu alıcam. Bu durumda benim iznim ne zaman biter bu konularda hiç bir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Merhaba güzel anne adayları, benim doğumum ağustosa geliyor,şimdi benim önceki izinlerim hep yanacak mı? Ne zaman göreve başlayacağım? Nasıl olacak hiç fikrim yok, beni de aydınlatır mısınız?ilk dönemi kapatmak mümkün mü bu durumda??

Hocalarım merhaba. Ben bu salı günü 36+0 oluyorum ve o gün çalışamaz raporu alıcam. Bu durumda benim iznim ne zaman biter bu konularda hiç bir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
hocam sanırım 7 haziranda bitiyor

Merhaba güzel anne adayları, benim doğumum ağustosa geliyor,şimdi benim önceki izinlerim hep yanacak mı? Ne zaman göreve başlayacağım? Nasıl olacak hiç fikrim yok, beni de aydınlatır mısınız?ilk dönemi kapatmak mümkün mü bu durumda??
evet hocam önceki izinleriniz yanıyor malesef.doğumdan sonraki 8 hafta ne zaman biterse o zaman göreve başlamanız lazım.1.dönemi raporla,heyetle belki kapatabilirsiniz,çünkü yetişmiyor

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn bskn --------------------------------- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- srrbkl srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

7- N nimet4 ------------------------------ ?

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. huzurum 25 ve 26. aaxyz 27. cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . okuyacak olanlar

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. huzurum 25 ve 26. aaxyz 27. cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . okuyacak olanlar

2. kez mı okuyorsunuz??

Arkadaslar merhaba gublerdir kafama bi soru takilio bn mus ta ogretmenim dogum iznine cikarken sat a gore 30 .haftaydim ama ultrasona gore 33 teydim doktor izne cikabilitsin dedi raporu yazdi ciktim bn zannediyordum ki ultrasona gore dogum olur memleketw donunce doktra gttm dr yine 3 hafta onde dedi ama sat i baz alicaz dogum icin dedi ee simdi sat a gore 17 mart iznime gore 3 mart dogum yapmis olmam lazim . Eger sat a gore dogum yaparsam bn o iki haftayo napcam notmal rapor mu alcam .mus taki dr bilgilendrmedi beni buraya gelince ogrendom lutfen bilginiz varsa yazarmiainiz

Arkadaslar merhaba gublerdir kafama bi soru takilio bn mus ta ogretmenim dogum iznine cikarken sat a gore 30 .haftaydim ama ultrasona gore 33 teydim doktor izne cikabilitsin dedi raporu yazdi ciktim bn zannediyordum ki ultrasona gore dogum olur memleketw donunce doktra gttm dr yine 3 hafta onde dedi ama sat i baz alicaz dogum icin dedi ee simdi sat a gore 17 mart iznime gore 3 mart dogum yapmis olmam lazim . Eger sat a gore dogum yaparsam bn o iki haftayo napcam notmal rapor mu alcam .mus taki dr bilgilendrmedi beni buraya gelince ogrendom lutfen bilginiz varsa yazarmiainiz

Canim bir bilgim yok ama doktor nasil boyle bir hata yapti. SATA gore ayarlaniyor izinler.

arkadaşlar okuldaki konuşmalardan sonra benim kafam karıştı.ben 37ye kadar çalışabilir aldım.diyelim ki 37de doğum yaptım.önceki 5 haftamı aktarabilirim sonraya.ama 37-40 arasındaki üç hafta yanıyor değil mi?
Canım benim doğumum aynen dediğin gibi oldu 37e kadar çalıştım cts 37 raporu almaya gittiğim gün doğum yaptım. Doğum sonrası iznim 16 hafta oldu yanmiyor hepsi aktarılıyor

Canım benim doğumum aynen dediğin gibi oldu 37e kadar çalıştım cts 37 raporu almaya gittiğim gün doğum yaptım. Doğum sonrası iznim 16 hafta oldu yanmiyor hepsi aktarılıyor
Çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla hazırım artık o zaman :D yani şimdi bile doğum yapsam aktarabiliyorum o halde :KK54: beni çok mutlu ettin canım:KK23:

Canm izin kagıdnda görünen tarihte dogum yapmayp daha gec yaparsan dogum tarihi olan gün hastaneye gidip tekrar bi izin kagıdı alıyorsin ve okuluna veriyorsun.hastanedekiler bu islemi biliyolar cabucak halledersin zaten.

Ya da izninde görünen tarihten önce dogum yaparsan dogum yaptığın gün hastaneden yine izin kağıdı alıyorsun erken dogum oldu yazıp iznini sonraya aktarıyolar.

Ben hastaneye özellikle sordum bu konuyu.ne zaman dogum yaparsan yap sana 16 haftalk izin yazıyoruz dedi görevli.sadece kağdnda görünen tarihte dogum olmaz da daha gec olursa fel hastaneye tekrar izin kagıdı yazalm dedi.

Anladim canim cok sagol peki bu izin yaziyolar ya bnm sat a gore 2 hafta onde olarak dogum iznine ciktim 2hafta olmasi sikinti yaratir mi

Back