Hamile ogretmenler buraya lutfen

benim çalışablir raporum da 11 subata kadar olacak . tam anlayamadım aradaki tatilimi kesecek devlet. bi de raporu tam 32+0 da mı almalıyız
22 ocak 8 şubat arasındaki Zaman doğumdan sonra izninize eklenmeyecek demek oluyor hocam. Devlet fiilen o tarihte çalışmadığımız için doğum iznine eklemiyor. Çalışabilir raporunuzun içine denk gelen hiç bir tatil eklenmiyor.

ben de bu ızın konusunu tam anlayamadım..benım 32 hafta 25 ocakta doluyor yanı ara tatıl baslamıs oluyor.Ben sımdı 37ye kadar calısabılır raporunu ne zaman almalıyım?
37 ye kadar çalışabilir raporunu 32+0 da almanız gerekiyor. Ara tatil başlamış olduğu için siz orda zaten izinli gibi sayılıyorsunuz. Doğum iznine ne Zaman ayrılırsanız toplam 16 haftalık izinden 25 ocak 8 şubat arasındaki gün sayısı düşülecek. Öyle izin Hakkı'nız olacak.

Niye bu şekilde kesinti yapıyorlar ki yamayis ortasında tekrar başlamak gerecek bu gidişle ..sonrası icin rapor almak zor olmaz umarım..

ben 32. hafta çalışabilir raporumu aldım kızlar 10 şubatta da 37 doluyor 2 gün için döneme başlamayacağım tabiki 22 ocakta tatile giriyorum yani. inşallah rapor alması kolay olur ve dönemi kapatabiliriz

Arkadaşlar merhaba..Ben 29 haftama girdim bugün.Doktorum 28 ocakta gel tatili saydıralım dedi ama ben bu durumu pek anlamadım.Hem 15 tatil saydırılmıyor galiba hem de benim hesabım çok farklıydı.32 nin girişinde izne ayrılıyormuşuz herhalde.Ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum,böylece 1 temmuza tam yetişecekti.O halde 3 Martta mı dersi bırakmam lazım galiba.bu sefer doğum 24 marta çekilir bu hesaba göre.Bana yardımcı olur musunuz kafam karıştı.Ah şu izin olayları ve raporlar zor olmasa keşke ikinci dönemi kapatabilsem

Uzun bi aradan sonra herkese merhabalar. Yoğunluktan giremiyorumdum ben. Şimdi hesap kitap işletim başlayınca sizlere de bi sorayım dedim.Simdi ilk sorum
1) Bir yılda 40 günlük rapor hakkımız var yaa bu simdi Ocak 2016 dan Aralık 2016 içinde mi 40 gün rapor hakkımız var, yoksa eylül 2015 den temmuz 2016 ya kadar olan eğitim öğretim süresinde mi 40 gün hakkımız var?

2) Bu 40 günlük raporları 5+5+5 şeklinde alabiliyor muyuz? Yani 2 aya yaysak nolur? Mesela eylülde de değil de kasımda başlasak fena olmaz hani

Cevaplarinizi dört gözle bekliyorum. Malum şimdiden 40 günlük rapor hakkımızı heba etmeyelim. Ogrenelim

Yeni yilda yenilendi die biliyorum izinler her memuriyette oyle oluyor.bende haziranda rapor alacagim biraz da eylulde alayim diyorm yada ucretsiz izne ayrilacagm.doktorum heyet veremem en fazla 20 gun yazabilirim dedi bana haziran icin.heyet almak.icin ne yapmak gerek

Evet ben de boş durmadım araştırdım izinler raporlar Ocaktan bi sonra ki Ocağa kadar geçerliymiş. Yani her ocakta yeni 40 gün rapor hakkı oluyor.Ama tabi idareli kullanmak lazım. Malum bebekli günlerde daha çok ihtiyacımız olacak.
Heyet raporu kısmını ben de bilmiyorum tam olarak. Fırsat bulursam arastiririm

Heyet raporunu 3 kadındoğumcu veriyor hastaneden alınıyor. Ben sürekli heyetliyim. Üniversiteye gidip yatış yaptırıyorum 3 gün sonra çıkış yapıp raporumu alıyorum. Bu arada Üniversite'de görevli doktorum özel muayenesine gidiyorum..

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum nasıl gidiyor hamilelik :) ben kaç kilo oldum bilmiyorum ama normal diye düşünüyorum. Biraz kendime de aldım ama olsun bugunleri gördük ya çok şükür. Bu hafta 32deyim çalışabilir raporunu aldım. Şubat tatilinden sonra 1 hafta gideceğim sonra izin inşallaaahhh. Ama bazıları Şubat tatili çalışmış sayılmıyor demiş. Bana öyle bir şey söylemediler. Bizim okulda daha önce ayrılanlar da çalışmış sayılmış. Herhalde uygulama farkı. Elini vicdanına koysun bu idareciler :/ bu arada heyet raporu alacak arkadaşlar ben hasta olmadığımız halde rapor almayı etik bulmuyorum. Tabii yine siz bilirsiniz... Bizim bazı arkadaşlar aldı o hastalık onlarda çıktı. Tabii hastalık varsa ona bir şey diyemem. Ayaklarım şişmeye başladı kocaman oldu siz ne durumdasınız. Hepinize kolaylıklar diliyorum

İkametinize ve eşinize 200 km uzaktaki ilçede kadronuz olsa ve her dönem görevlendirme için yalvarıp vermediklerini görünce, daha da acısı 20 km'lik ilçedekini anında kendi evinin dibine görevlendirme yapan Ankara milli eğitimden bahsediyorsak her şey Etik. Bebeğimi 200 km uzakta bırakıp 1,5 ay çalışmaya mı gideyim sütten kesip hocam? Yıllardır il içinde kıpırdayamıyorsunuz ama il dışından ilçe emrine cuk geliyorlar 10 puanla. MEB etik olsun önce. Bana da 20-30 km yakında kadrolu okul versin seve seve çalışırım, giderim. Burda il memdekiler kendileri diyorlar hocam kendinde uğraşma bizi de uğraştırma heyet al diyorlar. Siz düşünün :) Allah yukarıda, bende bi hastalık çıkmadan önce benim gibi il içi mağdurlarına bu eziyeti çektirenler çeksin inşallah.

Merhaba canım ben de idareye sorduğumda ara tatilin sayılacagini söylediler. Ama burda okuduklarim kafami karistirdi.pazartesi ilce milli eğitimi arayip soracagim. Ben.okullarin kapandığı hafta tam 32 oluyorum. Ara tatil doğum öncesi izinden gitmesin diye çalışabilir alacağım. Okul açılınca da doğum öncesi iznine ayrilmayi düşünüyorum. Sen maşallah bir hafta daha çalışacaksın sanırım. Hazirani kapatıyor musun tamamen

Benim durum daha kotu esim afyonda ben zonguldaktayim. Birde oğlum var babasiyla kaliyo. Onlari birakip kizimla nasil geri doneyim iki aylik bebekle

Bence hiç sormamak en iyisi :) sorunca insan başına iş açıyor bazen. Arkadaşlar ben heyetle ilgili kendi fikrimi söyledim tabiiki herkesin durumu farklı. Allah yardımcınız olsun. Benim doğum nasıl olacak bilmediğim için dönemi kapatıp kapatmayacağım da belli değil. Ama eğer mesela bir ay kalsaydı heyet yerine ücretsiz izin tercih ederdim. Ne bileyim çoluğumuzdan çocuğumuzdan çıkar diye korkuyorum. Başta söylediğim gibi tabii ki herkesin kendi kararı. Rabbim bütün hamilelere doğum yapacaklara yapanlara lohusalara hastalara yardım etsin

Hocamsizinle ayni tarih gorunuyoruz, benim hesabima gore 15tatilin 2.haftasi persembe 33e basliyoruz yani iznimiz basliyor ama ben doktorla konusmustum pazartesiye cekebilirmiyiz diye o da olur demisti,, tam 2.donem baslarken izinde baslamis oluyor yani hic biri bosa gitmiyor iznin,, sizde bu sekilde konusabilirsiniz doktorunuzla,, 28ocak erken ve 1haftaniz bosa gider bence. Masallah siz calismayi dusunuyormusunuz o kadar, ben hala kararsizim 2.donem gidip gitmemekte

Ho
hocam arkadasim yaz tatilinde dogum yapti idare once sayilir demis sonrasaymadilar fiilen calismadigi icin, dogru duzgun hic kullanamadi iznini ekimde bitti hepsi,, biraz idareye de bakiyor sanirim ama genel olarak ben de tatiller aktarilmiyor diye biliyorum

Arkadaşlar bu izni sat a gore mi ultrasina göre mi ayarlıyoruz benim sat ve ultrason farkli çünkü, sat a gore isticem doktordan raporu ayrica raporu illa 37.haftaya kadar çalışır diye almamiz sart degil heralde benim ikinci donem başladığında 35.hafta oluyor 2.donem gitmek istemedigim için 35.haftaya kadar calisabilir diye alacagim raporu sorun olmaz degil mi?

valla canım ben de anlamadım ki bu işi. okulum sorun olmaz biz çalışıyor gibi görünüyoruz maaşımizi aliyoruz ara tatilde dedi. Yine de içim rahat etmedi ilçe milli eğitim özlük bölümünü aradım. Onlar da sorun olmadığını söylediler. Ben de kurcalamiycam artık. Raporu alıp goturucem. Sonradan aksilik çıkarmazlar inşallah

Sen sadece 32de calisabilir raporu alacaksin kacinci haftaya kadar calisacagin sana kalmis.35te birakabilirisn .en fazla 37e kadar calisabilirisn rapora gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…