• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Hocamsizinle ayni tarih gorunuyoruz, benim hesabima gore 15tatilin 2.haftasi persembe 33e basliyoruz yani iznimiz basliyor ama ben doktorla konusmustum pazartesiye cekebilirmiyiz diye o da olur demisti,, tam 2.donem baslarken izinde baslamis oluyor yani hic biri bosa gitmiyor iznin,, sizde bu sekilde konusabilirsiniz doktorunuzla,, 28ocak erken ve 1haftaniz bosa gider bence. Masallah siz calismayi dusunuyormusunuz o kadar, ben hala kararsizim 2.donem gidip gitmemekte:KK17:
hocam doktorun bilgisayarında hep öyle kayıtlı olunca bir şey yapar mı bilmiyorum :/ Zaten perşembe de gitsem pazartesi de gitsem 32.hafta hesabına göre 37 ye kadar çalışabilir diyecek.O da 3 Marta denk geliyor.Kısmet olursa ikinci dönem 4 hafta daha çalışmış olacağım böylelikle.İnanın ben de istemiyorum ama bu şekilde davranırsam 23-30 haziran semineri döneminde bir hafta rapor alsam tam yetiyor.Burada rapor almak zor olduğu için ne kadar çalışırsam o kadar kar gözüyle bakıyorum :KK43:

mrb bende bgun 28+5 gunluk hamıleyım.kısmetse 5 subatta calısabılır raporu alacagım.bu 2.hamılelıgım bu arada

hocam doktorun bilgisayarında hep öyle kayıtlı olunca bir şey yapar mı bilmiyorum :/ Zaten perşembe de gitsem pazartesi de gitsem 32.hafta hesabına göre 37 ye kadar çalışabilir diyecek.O da 3 Marta denk geliyor.Kısmet olursa ikinci dönem 4 hafta daha çalışmış olacağım böylelikle.İnanın ben de istemiyorum ama bu şekilde davranırsam 23-30 haziran semineri döneminde bir hafta rapor alsam tam yetiyor.Burada rapor almak zor olduğu için ne kadar çalışırsam o kadar kar gözüyle bakıyorum :KK43:
Ben mudurume 2.donem bikac hafta calisayim dedim o da yok rapor al dedi ogretmen ayarlayacam yerine sonra bulmasi zor olurmus sizin idareciler bisey demiyor mu

Ben mudurume 2.donem bikac hafta calisayim dedim o da yok rapor al dedi ogretmen ayarlayacam yerine sonra bulmasi zor olurmus sizin idareciler bisey demiyor mu
hocam bizim idare o konuda ters.geçen yıl doğum yapan arkadaşı seminer döneminde okulda kös kös oturduğumuz halde zorla getirtti.ben de o yüzden elimden geldiğince çalışıp sonrasında az rapor almaya çalışacağım

Bizim idare de öyle dedi ve şubat tatili sayilmiyormus rapor bulmak ayrı dert zaten

çk ayıp o ne demek ya..

zorunda değilsiniz rapor almak için dr gezmeye..

bnde aynı durumdayım..almıyorum rapor falan.. evde tek başıma kalınca müdür mü bakıcak bana gelip..

boşverin..rahatınıza göre hareket edın..

ayrıca çocuklar sizin düzenınızle ne kadr fazla eğitim görürse o kadar ıyı bnce..

Farketmiyor canım şu tarihe kadar diye yazıyorlar zaten...diyelim ki doğum erken oldu beklenenden hastane 32de aldığımız rapora göre kalan günleri de ekliyor doğum sonrası şu tarihte çalışacak diye rapor veriyor. Yani ilk doğumumda öyleydi benim tarih işlerini hastane halletti o zaman da nisan annesiydim
Merhaba hocam.Ben de 30.haftamdayım.Bu izin zamanları kafama takılmaya başladı artık.Kısmet olursa 37.haftaya kadar yani 2 marta kadar çalışmayı düşünüyorum.Vücudum dayanabilir mi bilemiyorum ama :S Erken doğum olması halinde doğum öncesi tüm izinler yanıyormuş diye duydum ben.Sizin ilk doğumunuz ne kadar erken oldu,nasıl eklendi?

Hocam 15 tatili eklemiyorlar işte izninizin için denk gelince. Yani fiilen 35 E kadar çalışmış olacaksınız 36. Ve 37. Haftalar 15 tatile denk geliyor yanlış anlamadım değil mi? Sizi 35 ten sonra izne ayrılmış sayıyor zaten devlet. 3 hafta ekleyecektir büyük ihtimalle. Yani toplamda 16 haftalık iznin herhangi bir yerine 15 tatil denk gelirse sayılmıyor. Eğer 32. Haftanız 15 tatil bitince başlasaydı tam 16 hafta kullanılabiliniyor.
hocam siz aldınız mı izninizi?31+1 de alınıyor diye okumuştum.32 de mi alacaksınız siz?

Merhaba hocam benimde dogum 30mart gorunuyor, ayniyiz sanirim,, cuma 32.haftaya giriyoruz ama doktor bikac gun oynayabilir pazartesiye cekebilir yani,, 2 3gunde olsa izniniz yanmamis olur
hocam sizinle aynıyız.raporunuzu hangi gün alacaksınız?doktorum 28 ocakta gel dedi bana

Merhaba hocam.Ben de 30.haftamdayım.Bu izin zamanları kafama takılmaya başladı artık.Kısmet olursa 37.haftaya kadar yani 2 marta kadar çalışmayı düşünüyorum.Vücudum dayanabilir mi bilemiyorum ama :S Erken doğum olması halinde doğum öncesi tüm izinler yanıyormuş diye duydum ben.Sizin ilk doğumunuz ne kadar erken oldu,nasıl eklendi?

bn yanmıyor dıye biliyordum.. bugün burada paylaştığım linkte bununla ilgili maddeler var.. bır bakın isterseniz..

38de doğdu doğum sonrası 8 haftayı ve 38de doğduğu için doğum öncesinden kalan 2 haftamı kullandım o zaman

Çalışmamıştım o zaman 32de ayrılmıştım tam kapatmıştı dönemi. Seminerin son haftası rapor almıştım sadece eklenir ama çalışınca...
tamam o zaman endişelenmeme gerek kalmadı.ben de diyordum 37 ye kadar çalışıp da bir de erken doğum yaparsam sonra yanmasın diye korkuyordum

Back