• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Arkadaşlar 32. haftam yarıyıl tatiline denk geliyor bir haftalık iznim boşa mı gider yoksa doktordan çalışamaz raporunu 33. Hafta alıp bir haftamızı doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Hastaneden çalışabilir raporu alırsanız olur. Ben 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alicam. İznim 2. Donem açıldiginda başlayacak böylelikle doğum öncesinin 5 haftasını doğum sonrasına aktaricam

Ben de 9 ocakta alacağım çalışabilir raporu... Hayırlısı inş sağlığım yerinde olur da aktarabilirim doğum sonrasına bu haftaları...

Biliyorum canım ama cumartesi daha rahat oluyor kontroller diye 32+2de gideceğim hafta içi okuldan once koşturmak istemiyorum
Anladım cnm ama iki gün gündür aktarma yapıcaksınya sonuçta ne kadar erken gidersek okadar iyi değil mi yanlış mı biliyorum ben yoksa

Anladım cnm ama iki gün gündür aktarma yapıcaksınya sonuçta ne kadar erken gidersek okadar iyi değil mi yanlış mı biliyorum ben yoksa
Farketmiyor canım şu tarihe kadar diye yazıyorlar zaten...diyelim ki doğum erken oldu beklenenden hastane 32de aldığımız rapora göre kalan günleri de ekliyor doğum sonrası şu tarihte çalışacak diye rapor veriyor. Yani ilk doğumumda öyleydi benim tarih işlerini hastane halletti o zaman da nisan annesiydim

Farketmiyor canım şu tarihe kadar diye yazıyorlar zaten...diyelim ki doğum erken oldu beklenenden hastane 32de aldığımız rapora göre kalan günleri de ekliyor doğum sonrası şu tarihte çalışacak diye rapor veriyor. Yani ilk doğumumda öyleydi benim tarih işlerini hastane halletti o zaman da nisan annesiydim
Anladım cnm 37+0 hangi günse o güne kadar çalışabilir raporu mu vericek yani doktor

Yok canım bi değişiklik olmadıysa.. ama doktorumda sakın geçirme fln demedi bir daha ki gelişine yazalım çalışabilir raporunu dedi... Ben senden önce alacağım ya nasılsa kesin bilgiyi o zaman yazarım buraya

çalışabilir vs raporları dogum yapacagımz hastane veya doktrdan almak zorunda değiliz di mi ben farkli bi yerden alıcam da

Kızlar sevk nasıl alınıyo acaba ben hiç almadım ama almam gerekicek çünkü rapor hakkım gitsin istemiyorum bilenler bana anlatabilir mi

Kızlar sevk nasıl alınıyo acaba ben hiç almadım ama almam gerekicek çünkü rapor hakkım gitsin istemiyorum bilenler bana anlatabilir mi

hastanede o bölüm yoksa ,o bölümün olduğu başka bir hastaneye hastaneye acilden bile sevk yazılıo dıye bılıyorum..bahsettiğiniz buysa eğer :)

Gitmediğin gün için sevk alayım diye düşünüyorsun canım sanırım. Yönetmelik biraz değişti sanırım tam bilmiyorum önceden dojtora girdi çıktı yapman yeterliydi. Şu an verebilirse o gun icin sgklilarin çalışamaz raporu gibi bi kağıt veriyorlar. Viziteye çıktığın tarih ve saat ile is yerinde çalışabileceğin tarih yazılı oluyor. Devlet hasraneleri verir mi bilmiyorum ama özel hastaneler veriyor

Gitmediğin gün için sevk alayım diye düşünüyorsun canım sanırım. Yönetmelik biraz değişti sanırım tam bilmiyorum önceden dojtora girdi çıktı yapman yeterliydi. Şu an verebilirse o gun icin sgklilarin çalışamaz raporu gibi bi kağıt veriyorlar. Viziteye çıktığın tarih ve saat ile is yerinde çalışabileceğin tarih yazılı oluyor. Devlet hasraneleri verir mi bilmiyorum ama özel hastaneler veriyor
Sağlık ocağı verir mi bunu canım acaba

:KK43:Arkadaşlar bu yazıya göre yarı yıl tatilimiz doğumdan sonraya aktarılmıyor
Aktif olarak çalışmadığımız hiç bir gün aktarılmıyor. Yani. Sene sonunda bir heyet alırsak tamamlarız YILI o Zaman. Aktarılsa normal rapor hakkı yetiyordu. Ama olsun hiç uğraşamam valla heyeti alır YILI kapatırım bayanlar. 15 tatil başlayınca ilk cumartesi benim 32 haftam dolmuş oluyor, çalışabilir almaya hiç gerek yok o zaman direk doğum iznine ayrılıcam o gün.

Back