- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
- Konu Sahibi Kubis45001
-
hocam doktorun bilgisayarında hep öyle kayıtlı olunca bir şey yapar mı bilmiyorum :/ Zaten perşembe de gitsem pazartesi de gitsem 32.hafta hesabına göre 37 ye kadar çalışabilir diyecek.O da 3 Marta denk geliyor.Kısmet olursa ikinci dönem 4 hafta daha çalışmış olacağım böylelikle.İnanın ben de istemiyorum ama bu şekilde davranırsam 23-30 haziran semineri döneminde bir hafta rapor alsam tam yetiyor.Burada rapor almak zor olduğu için ne kadar çalışırsam o kadar kar gözüyle bakıyorumHocamsizinle ayni tarih gorunuyoruz, benim hesabima gore 15tatilin 2.haftasi persembe 33e basliyoruz yani iznimiz basliyor ama ben doktorla konusmustum pazartesiye cekebilirmiyiz diye o da olur demisti,, tam 2.donem baslarken izinde baslamis oluyor yani hic biri bosa gitmiyor iznin,, sizde bu sekilde konusabilirsiniz doktorunuzla,, 28ocak erken ve 1haftaniz bosa gider bence. Masallah siz calismayi dusunuyormusunuz o kadar, ben hala kararsizim 2.donem gidip gitmemekte
Ben mudurume 2.donem bikac hafta calisayim dedim o da yok rapor al dedi ogretmen ayarlayacam yerine sonra bulmasi zor olurmus sizin idareciler bisey demiyor muhocam doktorun bilgisayarında hep öyle kayıtlı olunca bir şey yapar mı bilmiyorum :/ Zaten perşembe de gitsem pazartesi de gitsem 32.hafta hesabına göre 37 ye kadar çalışabilir diyecek.O da 3 Marta denk geliyor.Kısmet olursa ikinci dönem 4 hafta daha çalışmış olacağım böylelikle.İnanın ben de istemiyorum ama bu şekilde davranırsam 23-30 haziran semineri döneminde bir hafta rapor alsam tam yetiyor.Burada rapor almak zor olduğu için ne kadar çalışırsam o kadar kar gözüyle bakıyorum
hocam bizim idare o konuda ters.geçen yıl doğum yapan arkadaşı seminer döneminde okulda kös kös oturduğumuz halde zorla getirtti.ben de o yüzden elimden geldiğince çalışıp sonrasında az rapor almaya çalışacağımBen mudurume 2.donem bikac hafta calisayim dedim o da yok rapor al dedi ogretmen ayarlayacam yerine sonra bulmasi zor olurmus sizin idareciler bisey demiyor mu
Ben mudurume 2.donem bikac hafta calisayim dedim o da yok rapor al dedi ogretmen ayarlayacam yerine sonra bulmasi zor olurmus sizin idareciler bisey demiyor mu
Merhaba hocam.Ben de 30.haftamdayım.Bu izin zamanları kafama takılmaya başladı artık.Kısmet olursa 37.haftaya kadar yani 2 marta kadar çalışmayı düşünüyorum.Vücudum dayanabilir mi bilemiyorum ama :S Erken doğum olması halinde doğum öncesi tüm izinler yanıyormuş diye duydum ben.Sizin ilk doğumunuz ne kadar erken oldu,nasıl eklendi?Farketmiyor canım şu tarihe kadar diye yazıyorlar zaten...diyelim ki doğum erken oldu beklenenden hastane 32de aldığımız rapora göre kalan günleri de ekliyor doğum sonrası şu tarihte çalışacak diye rapor veriyor. Yani ilk doğumumda öyleydi benim tarih işlerini hastane halletti o zaman da nisan annesiydim
hocam siz aldınız mı izninizi?31+1 de alınıyor diye okumuştum.32 de mi alacaksınız siz?Hocam 15 tatili eklemiyorlar işte izninizin için denk gelince. Yani fiilen 35 E kadar çalışmış olacaksınız 36. Ve 37. Haftalar 15 tatile denk geliyor yanlış anlamadım değil mi? Sizi 35 ten sonra izne ayrılmış sayıyor zaten devlet. 3 hafta ekleyecektir büyük ihtimalle. Yani toplamda 16 haftalık iznin herhangi bir yerine 15 tatil denk gelirse sayılmıyor. Eğer 32. Haftanız 15 tatil bitince başlasaydı tam 16 hafta kullanılabiliniyor.
hocam sizinle aynıyız.raporunuzu hangi gün alacaksınız?doktorum 28 ocakta gel dedi banaMerhaba hocam benimde dogum 30mart gorunuyor, ayniyiz sanirim,, cuma 32.haftaya giriyoruz ama doktor bikac gun oynayabilir pazartesiye cekebilir yani,, 2 3gunde olsa izniniz yanmamis olur
hocam raporunuzu hangi gün alacaksınız acaba?Evet insalah dogumlarimiz ayni zamana denk geliyor..2.donemin acilacagi ptesiye mi oynama yaptirabiliriz diyosunz hocam.siz 32 de ayrilacakmisnz izne calismaya devam mi
Merhaba hocam.Ben de 30.haftamdayım.Bu izin zamanları kafama takılmaya başladı artık.Kısmet olursa 37.haftaya kadar yani 2 marta kadar çalışmayı düşünüyorum.Vücudum dayanabilir mi bilemiyorum ama :S Erken doğum olması halinde doğum öncesi tüm izinler yanıyormuş diye duydum ben.Sizin ilk doğumunuz ne kadar erken oldu,nasıl eklendi?
38de doğdu doğum sonrası 8 haftayı ve 38de doğduğu için doğum öncesinden kalan 2 haftamı kullandım o zamanMerhaba hocam.Ben de 30.haftamdayım.Bu izin zamanları kafama takılmaya başladı artık.Kısmet olursa 37.haftaya kadar yani 2 marta kadar çalışmayı düşünüyorum.Vücudum dayanabilir mi bilemiyorum ama :S Erken doğum olması halinde doğum öncesi tüm izinler yanıyormuş diye duydum ben.Sizin ilk doğumunuz ne kadar erken oldu,nasıl eklendi?
peki 32-37 e kadar çalışmanızı da eklettiniz değil mi?38de doğdu doğum sonrası 8 haftayı ve 38de doğduğu için doğum öncesinden kalan 2 haftamı kullandım o zaman
okudum hocam evet ekleniyormuş dediğiniz gibi.hem çalıştığımız haftalar da eklenir böylece boşa gitmez izinler iyiymiş bari.http://www.memurlar.net/haber/557704/
http://www.memurlar.net/haber/557464/
doğum hakları ile ilgili birkaç haber varmış yeni duydum..pek bana uymuyor ama paylaşayım..belki duymayan vardır..
okudum hocam evet ekleniyormuş dediğiniz gibi.hem çalıştığımız haftalar da eklenir böylece boşa gitmez izinler iyiymiş bari.
keşke şu 24 hafta izin kabul edilseydidaha fazla olsaydı keşke :)
Çalışmamıştım o zaman 32de ayrılmıştım tam kapatmıştı dönemi. Seminerin son haftası rapor almıştım sadece eklenir ama çalışınca...peki 32-37 e kadar çalışmanızı da eklettiniz değil mi?
tamam o zaman endişelenmeme gerek kalmadı.ben de diyordum 37 ye kadar çalışıp da bir de erken doğum yaparsam sonra yanmasın diye korkuyordumÇalışmamıştım o zaman 32de ayrılmıştım tam kapatmıştı dönemi. Seminerin son haftası rapor almıştım sadece eklenir ama çalışınca...
32dolunca çalışabilir raporu veriliyor,37 dolunca da mecburi izne ayrılmak gerekiyorhocam siz aldınız mı izninizi?31+1 de alınıyor diye okumuştum.32 de mi alacaksınız siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?