• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Merhaba arkadaşlar. Ben de çalışabilir raporumu cumartesi günü aldım. Mart ortasında doğum görünüyor. 15 tatilin sayılmaması gibi bir durumdan bahsetmişsiniz. Var mı öyle bir şey gerçekten? Şimdi okula gidince memura bi sorayım ben de. Eğer doğum sonrasına eklenmeyecekse hiçbir işe yaramayacak çünkü. :KK43:

Merhaba ben aralık sonu aldım doğum iznimi riskli gebelikten dolayı idareyle konuşsak şubat tatili doğum izninden sayılmaz mı iki hafta fazladan iznim olurdu

Merhaba ben aralık sonu aldım doğum iznimi riskli gebelikten dolayı idareyle konuşsak şubat tatili doğum izninden sayılmaz mı iki hafta fazladan iznim olurdu

yaz tatili ile ilgili dpb nın görüşü paylaşıldı önceki sayfalarda galiba.. şubattada aynı uygulama söz konusu dıye bılıyorum..

eğer şubat tailiniz 37 haftanın içindeyse çalışır duyumdaysanız ekleniyormuş. bir sorun yok yani bu durumda olanlara.zaten mantıklı olanda o maaşımızı alıyoruz da neden çalışır gözükürken eklenmesin

Bana doktor 2subatta gel dedi 32+0 oluyor ozman.bende dedim tatilm yanmasin 8subat geleyim 32+6 da yani. Ozel hastanede denetim cok oluyormus oyuzden olmaz demisti once sonra kabul etti siz de ole teklif edin belki yapar doktor
hocam benim doktor 28 ocakta 32+0 oluyor dedi :( hesaplama farklı gidiyor galiba.benim geç döllenme durumu vardı o yüzden doğum tarihim sürekli değişti.Benim anlamadığım şimdi 32+0'da da gitsem 32+6 da da gitsem oraya 37ye kadar çalışabilir dediğinde tarih değişmeyecek diye düşünüyordum.Doktor istediği tarihi gösterebilir mi 37 ye şu zamanda giriyor diye?

32dolunca çalışabilir raporu veriliyor,37 dolunca da mecburi izne ayrılmak gerekiyor :KK66:
Yeni biseyler varmış herhalde doğum izniyle ilgili bakmadim bende daha inşallah iyi ve işimize yarar şeyler vardir...
hocam yarım gün izni gelebilir sadece ama bizim işimize yarar mı bilemem :S

hocam doktorun bilgisayarında hep öyle kayıtlı olunca bir şey yapar mı bilmiyorum :/ Zaten perşembe de gitsem pazartesi de gitsem 32.hafta hesabına göre 37 ye kadar çalışabilir diyecek.O da 3 Marta denk geliyor.Kısmet olursa ikinci dönem 4 hafta daha çalışmış olacağım böylelikle.İnanın ben de istemiyorum ama bu şekilde davranırsam 23-30 haziran semineri döneminde bir hafta rapor alsam tam yetiyor.Burada rapor almak zor olduğu için ne kadar çalışırsam o kadar kar gözüyle bakıyorum :KK43:
Degistirebiliyorlar hocam, okulda bir arkadastan da duydum doktor bir hafta uzatti diyordu,, 32.haftaniz ne,kadar gec gorunurse o kadar iyi yani,, ama dediginiz tarih 28ocak erken bence,, bende 2.donemden birkac hafta calissam mi diyordum ama bacak agrilarim gittikce artiyor cok gozum kesmez oldu

Degistirebiliyorlar hocam, okulda bir arkadastan da duydum doktor bir hafta uzatti diyordu,, 32.haftaniz ne,kadar gec gorunurse o kadar iyi yani,, ama dediginiz tarih 28ocak erken bence,, bende 2.donemden birkac hafta calissam mi diyordum ama bacak agrilarim gittikce artiyor cok gozum kesmez oldu
doktora yazdım bakalım whatsaptan adam ne diyecek?3 şubatta geleyim dedim31+6 oluyor tam o gün.hocam rapor izin ayarlayabiliyorsanız 1 gün bile beklemeyin derim

Hocam bu cuma gidip tekrar konuscam doktorla daha once konusmustum da yine de hatrlatma yapmayi dusunuyorum,, 8subat ikinci donemn basladigi gun yani iznimi baslatip okula da gitmemeyi dusunuyorum
hocam o şekilde yaparsanız çok iyi olur sizin için tam yetişir gün hesabıyla

Merhaba kızlar bende 19nisanda bebisimi kucağıma alacagim. Size bi sorum olacak acaba ben 32.hafta da izne ayrilip seminer doneminde rapor mu kullansam yoksa biraz daha calisip rapor hic almasam mi. Esim diyo. Eylule kalsin raporlarin belki gerek olur diyor. Sizce ne yapayim?

Merhaba kızlar bende 19nisanda bebisimi kucağıma alacagim. Size bi sorum olacak acaba ben 32.hafta da izne ayrilip seminer doneminde rapor mu kullansam yoksa biraz daha calisip rapor hic almasam mi. Esim diyo. Eylule kalsin raporlarin belki gerek olur diyor. Sizce ne yapayim?
hocam 19 nisansa rapor almanıza gerek yok ki :S benim 25 mart olma durumunda bile 37.haftaya kadar çalışınca 23 hazirana kadar yetecek,1 hafta rapor yetecek.sizin rapor almadan direk dönem kapanıyor

Hocam bu cuma gidip tekrar konuscam doktorla daha once konusmustum da yine de hatrlatma yapmayi dusunuyorum,, 8subat ikinci donemn basladigi gun yani iznimi baslatip okula da gitmemeyi dusunuyorum

ben de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. bu haftasonu 32. hafta doluyor. ara tatil için iki haftalık çalışabilir raporu alıcam 8 şubatta da doğum öncesi almayı düşüyorum. valla 37 ye kadar çalışacak arkadaşları tebrik ediyorum.bebiş kasıklarıma cok baskı yapmaya başladı. havalar da buz gibi. gitmeyi hiç gözüm yemiyor. ayakta biraz dursam belim agrıyor :( bu arada ben de konuşacağım doktorla açık açık. çünkü haziranın başında iznim bitiyor. senin doktor rapor verecek mi ? anlaştın mı? bir de kaç hafta verecek ?

ben de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. bu haftasonu 32. hafta doluyor. ara tatil için iki haftalık çalışabilir raporu alıcam 8 şubatta da doğum öncesi almayı düşüyorum. valla 37 ye kadar çalışacak arkadaşları tebrik ediyorum.bebiş kasıklarıma cok baskı yapmaya başladı. havalar da buz gibi. gitmeyi hiç gözüm yemiyor. ayakta biraz dursam belim agrıyor :KK43: bu arada ben de konuşacağım doktorla açık açık. çünkü haziranın başında iznim bitiyor. senin doktor rapor verecek mi ? anlaştın mı? bir de kaç hafta verecek ?
benim de kafam karıştı doktor 30 mart diyordu şimdi 25 mart diyor :S 30+5 mişim bugün :S 28 ocakta gelmen gerekiyor dedi az önce.benim tatil erken başlayacak yani :( ben de 37 ye kadar çalışayım diyorum.2 mart gibi başlayacak böylece.23 haziran-30 haziran arası da rapor almam gerekecek.inşallah zorlanmadan 4 hafta çalışabilirim

benim de kafam karıştı doktor 30 mart diyordu şimdi 25 mart diyor :S 30+5 mişim bugün :S 28 ocakta gelmen gerekiyor dedi az önce.benim tatil erken başlayacak yani :KK43: ben de 37 ye kadar çalışayım diyorum.2 mart gibi başlayacak böylece.23 haziran-30 haziran arası da rapor almam gerekecek.inşallah zorlanmadan 4 hafta çalışabilirim

valla canım ben de ne zaman gideceğim konusunda kafam karışmıştı. doktorum 32 yi doldurup gel dedi. bu pazar tam 32 olmuş oluyorum. pazar hastane kapalı diye cumartesi gideceğim.
Sen de şu an 30+5 isen 28 ocakta 32 yi dolduruyorsun. Niye 25 demiş ki. inşallah çalışırsın canım Allah güç versin. Eğer okul açıldığında kendini gidebilecek gibi hissetmezsen de gider alırsın iznini. sen ve bebekten önemli değil ya.
Benim haziranın başı bitiyor iznim. tam beş hafta açığım var. ( 3 hafta okul 2 hafta seminer :( Hem kadın doğumcumla hem de aile hekimimle konuşmayı düşünüyorum. inşallah verirler rapor da haziranı kapatırım:KK16:

Back