• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Hastaneden çalışabilir raporu alırsanız olur. Ben 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alicam. İznim 2. Donem açıldiginda başlayacak böylelikle doğum öncesinin 5 haftasını doğum sonrasına aktaricam
Hocam 15 tatili eklemiyorlar işte izninizin için denk gelince. Yani fiilen 35 E kadar çalışmış olacaksınız 36. Ve 37. Haftalar 15 tatile denk geliyor yanlış anlamadım değil mi? Sizi 35 ten sonra izne ayrılmış sayıyor zaten devlet. 3 hafta ekleyecektir büyük ihtimalle. Yani toplamda 16 haftalık iznin herhangi bir yerine 15 tatil denk gelirse sayılmıyor. Eğer 32. Haftanız 15 tatil bitince başlasaydı tam 16 hafta kullanılabiliniyor.

Aktif olarak çalışmadığımız hiç bir gün aktarılmıyor. Yani. Sene sonunda bir heyet alırsak tamamlarız YILI o Zaman. Aktarılsa normal rapor hakkı yetiyordu. Ama olsun hiç uğraşamam valla heyeti alır YILI kapatırım bayanlar. 15 tatil başlayınca ilk cumartesi benim 32 haftam dolmuş oluyor, çalışabilir almaya hiç gerek yok o zaman direk doğum iznine ayrılıcam o gün.
benimkide 29 ocakta doluyormuş oyle dedi doktor. senin gibi düşünüyorum. hiç zorlamıycam ayrılcam izne inşallah

Ben de 1 Şubatta doğum iznine çıkıcam. 1 haftası tatile denk geliyor ama olsun. Çalışabilir raporu almıcam, okul nerden baksan yoruyor insanı. Doğum iznim mayıs ortasında bitiyor. Rapor alıp seminer döneminde başlıcam tekrar. Seminerler yorucu değil hem.

Ben de 1 Şubatta doğum iznine çıkıcam. 1 haftası tatile denk geliyor ama olsun. Çalışabilir raporu almıcam, okul nerden baksan yoruyor insanı. Doğum iznim mayıs ortasında bitiyor. Rapor alıp seminer döneminde başlıcam tekrar. Seminerler yorucu değil hem.
Nasıl 1 şubatta ayrılıyorsunuz hocam? Bizim sat larımız aynı sizinle, 33+2 oluyoruz o tarihte?

Nasıl 1 şubatta ayrılıyorsunuz hocam? Bizim sat larımız aynı sizinle, 33+2 oluyoruz o tarihte?
Doktorumla konuştum normalde 22 Ocakta başlaması gerekiyor ama cumaya denk geldiği için ve ben haftabaşında başlasın istediğim için 1 Şubata karar verdik, sıkıntı olmaz dedi doktorum

benim 32+o ikinci dönemin 2. gününe denk geliyor.. inşallah 37. haftama kadar çalışacağım..

bugün şeker yüklememizide yaptırdık.. kusmamak için direndik :)

sonuca saatler kaldı..sizlerin nasıldı?

Evet 75 gr.dı. ben limon sıkıp içtim limonataya benzedi. İyi ki öyle yapmışım, tadı çok kötüydü çünkü.

eczaneden aldığımız glikozda çilek aromallıydı şansıma :) korktuğum kadar kötü geçmedi şükür ama kevgire döndüm :)

eczaneden aldığımız glikozda çilek aromallıydı şansıma :) korktuğum kadar kötü geçmedi şükür ama kevgire döndüm :)
Sonrasında 2 saatlik açlık zor gelmişti. Zaten 8 saat aç olup şekerli suyu içince mide tuhaflaşıyor. Çok şükür bundan sonra başka test kalmıyor. Bi tek kan testi o kadar. Geçmiş olsun.

Doktorumla konuştum normalde 22 Ocakta başlaması gerekiyor ama cumaya denk geldiği için ve ben haftabaşında başlasın istediğim için 1 Şubata karar verdik, sıkıntı olmaz dedi doktorum

keşke banada öyle bir hafta sonra verse raporu arada kalan bir haftamı kurtarırım. sondaki açiğim bir hafta azalır

Hocam 15 tatili eklemiyorlar işte izninizin için denk gelince. Yani fiilen 35 E kadar çalışmış olacaksınız 36. Ve 37. Haftalar 15 tatile denk geliyor yanlış anlamadım değil mi? Sizi 35 ten sonra izne ayrılmış sayıyor zaten devlet. 3 hafta ekleyecektir büyük ihtimalle. Yani toplamda 16 haftalık iznin herhangi bir yerine 15 tatil denk gelirse sayılmıyor. Eğer 32. Haftanız 15 tatil bitince başlasaydı tam 16 hafta kullanılabiliniyor.
Benim 37. Hafta İkinci dönem başladıktan 1 hafta sonra başlıyor ama

benim çalışablir raporum da 11 subata kadar olacak . tam anlayamadım aradaki tatilimi kesecek devlet. bi de raporu tam 32+0 da mı almalıyız

ben de bu ızın konusunu tam anlayamadım..benım 32 hafta 25 ocakta doluyor yanı ara tatıl baslamıs oluyor.Ben sımdı 37ye kadar calısabılır raporunu ne zaman almalıyım?

benim çalışablir raporum da 11 subata kadar olacak . tam anlayamadım aradaki tatilimi kesecek devlet. bi de raporu tam 32+0 da mı almalıyız
Hocam aslında çok basit 32. Haftadan sonraya her hangi bir tatil denk geliyorsa o sizin izninizin içinden sayılıyor. Tatil artı izin hakkı asla kullanılmıyor. Yani sizin çalışabilir raporunuz 11 şubat'a kadar sayılmıyor, çünkü devlet 15 tatilde zaten çalışmadığınızı söylüyor. O haftaları sona eklemiyor.

ben de bu ızın konusunu tam anlayamadım..benım 32 hafta 25 ocakta doluyor yanı ara tatıl baslamıs oluyor.Ben sımdı 37ye kadar calısabılır raporunu ne zaman almalıyım?
37ye kadar çalışabilir raporunu 32. Haftanız dolunca alıyorsunuz. Ama 25 ocak 8 şubat arası sizin doğum izninizden düşülecek. Çünkü 32 dolmuş oluyor ve tatille çakışıyor.
Yani siz doğum izninize 37. Haftada ayrılırsanız 16 haftadan 14 gün düşecekler. 14 hafta izin yapabileceksiniz.

Back