- 3 Eylül 2015
- 32
- 35
- 88
- Konu Sahibi Kubis45001
Duyarlı kişilerle çalışmak ne güzel :) hepimiz için rahat bir dönem olur inşBenim de müdürüm yazmamış bana Allah razı olsun ondan. Ben de çok sevindim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyarlı kişilerle çalışmak ne güzel :) hepimiz için rahat bir dönem olur inşBenim de müdürüm yazmamış bana Allah razı olsun ondan. Ben de çok sevindim :)
Çok şükür çok sevindim. Allah esirgesin. Ben de başladım çok yorucu oluyor. tatilden sonra hamileliğin daha çok farkına vardım. Şimdilik iyi doğum kaygıları başladı. Söylediğin gibi Allah yardım ediyor. Hamilelik çok kutsal bir dönemCanım iyiyiz çok şükür doktorum çalışmanda bir sakınca yok dedi ben de başladım okula. Bazen dediğin gibi çok zor geçiyor ama Allah yardım ediyor hissediyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Merhaba canım benim bildiğim 32. hafta izne ayrılınıyor. Benim 32. haftam geldiğinde 1. dönemin bitmesine 2 hafta kalıyor. Seninle aramızda 1 hafta var neden 2. döneme sarkıyor senin? Ben mi yanlış biliyorum izin konusunu acaba?selam kızlar ben de şanslı bir mart annesiyim kısmetse hesaplamalarıma göre 2. dönem 1 hafta çalışmam gerekiyor sonra 37. hafta ve izin ama haziran da 1-2 hafta eksik kalıyo artık rapor izin yapcaz bişiyler
Kesinlikle rapor al arkadaşım. Senin ve bebeğinin sağlığı çok önemli neden sana nöbet yazmışlar anlamadım birazcık empatiii....Evet çok yoruldum bugün felaket haftaya rapor alıcam tutmuycam yapamıyorum
canım 32. hafta da doktorundan çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışabiliyorsun ve o çalıştığın 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletiyorsun. eğer çalışacak durumum olursa 37 ye kadar çalışıp öyle yapacağım bebişle daha fazla vakit geçirebilmek içinMerhaba canım benim bildiğim 32. hafta izne ayrılınıyor. Benim 32. haftam geldiğinde 1. dönemin bitmesine 2 hafta kalıyor. Seninle aramızda 1 hafta var neden 2. döneme sarkıyor senin? Ben mi yanlış biliyorum izin konusunu acaba?
Canim peki yariyil tatiline gelen dogum izinleri dogum sonrasina aktarilabiliyormu cunku ben dehil bir cok kisinin ki denk geliyor ve ben calisabilir raporu aldigimda o tatiller kesilecekse hic anlami olmayacak.. Cok arastirdim kimi illerde aktariliyor kiminde de aktarilmiyor.. Resmi olarakda netlik yok bu konudacanım 32. hafta da doktorundan çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışabiliyorsun ve o çalıştığın 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletiyorsun. eğer çalışacak durumum olursa 37 ye kadar çalışıp öyle yapacağım bebişle daha fazla vakit geçirebilmek için
canım resmi olarak ben de bilmiyorum ama 37. hafta geldiğinde ben 2. döneme başlamış ve hala çalışıyor olacam bu durumda benim mantığıma göre o 5 haftayı söke söke almam lazım ama maalesef milli eğitimin mantığı bizimkiyle aynı çalışmıyor umarım hakkımızı alabiliriz de 2. dönem de fazla rapor almamız gerekmezCanim peki yariyil tatiline gelen dogum izinleri dogum sonrasina aktarilabiliyormu cunku ben dehil bir cok kisinin ki denk geliyor ve ben calisabilir raporu aldigimda o tatiller kesilecekse hic anlami olmayacak.. Cok arastirdim kimi illerde aktariliyor kiminde de aktarilmiyor.. Resmi olarakda netlik yok bu konuda
Insallah canim insallah onlarda bizim gibi mantikli olurlar bende senin gibi dusunuyorum cunku dogum sonrasi raporlarla ugrasmak istemiyorum hakkim olani versinler yeter..canım resmi olarak ben de bilmiyorum ama 37. hafta geldiğinde ben 2. döneme başlamış ve hala çalışıyor olacam bu durumda benim mantığıma göre o 5 haftayı söke söke almam lazım ama maalesef milli eğitimin mantığı bizimkiyle aynı çalışmıyor umarım hakkımızı alabiliriz de 2. dönem de fazla rapor almamız gerekmez
Insallah canim insallah onlarda bizim gibi mantikli olurlar bende senin gibi dusunuyorum cunku dogum sonrasi raporlarla ugrasmak istemiyorum hakkim olani versinler yeter..
Hoca çok eksik olduğu için yazmışlar da yok yapamıycam müdür zaten zorlamadı rahatsız olursanız her verin ben bile çıkar bakarım dedi de rapor alıcam inşallahKesinlikle rapor al arkadaşım. Senin ve bebeğinin sağlığı çok önemli neden sana nöbet yazmışlar anlamadım birazcık empatiii....
İyi o zaman canım sevindim her şey gönlünce olsun.Hoca çok eksik olduğu için yazmışlar da yok yapamıycam müdür zaten zorlamadı rahatsız olursanız her verin ben bile çıkar bakarım dedi de rapor alıcam inşallah
Anladım canım ben de dönem sonun kadar çalışabilirsem ekleticem inşallah izne sonradan. Rapor vb. artık ne gerekirse dönemi tamamlamak için yapıcaz inşallah. :)canım 32. hafta da doktorundan çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışabiliyorsun ve o çalıştığın 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletiyorsun. eğer çalışacak durumum olursa 37 ye kadar çalışıp öyle yapacağım bebişle daha fazla vakit geçirebilmek için
Eklendiğini okumuştum canım. Sonuçta tatile denk geliyor.Canim peki yariyil tatiline gelen dogum izinleri dogum sonrasina aktarilabiliyormu cunku ben dehil bir cok kisinin ki denk geliyor ve ben calisabilir raporu aldigimda o tatiller kesilecekse hic anlami olmayacak.. Cok arastirdim kimi illerde aktariliyor kiminde de aktarilmiyor.. Resmi olarakda netlik yok bu konuda
Ayyy hadi insallah canim ya.. Yoksa bi suru ogretmen magdur olur :)))Eklendiğini okumuştum canım. Sonuçta tatile denk geliyor.
Bizim mudur 24. haftaya kadar nöbet verecek sanirim. Gecen gün hatirlatti bizzat. Bende doktoruna sorucam duruma gore dedimDuyarlı kişilerle çalışmak ne güzel :) hepimiz için rahat bir dönem odedimnş