Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

kan testi yapmışsın negatif çıkmış. kimyasal gebelikte pozitif çıkıyor. bende hiç ağrı olmadı. benim bildiğim kadarıyla hamilelik belirtisi adet belirtisiyle aynı oluyor. benim belim ağrır sadece. o zaman da ağrımıştı. kasık ağrısı hakkında bilgim yok. her ay adetin gecikiyorsa her ay hamile kalmış olamazsın. çünkü kimyasal gebelikten sonra vücudun anca 1 ay sonra kendine geliyor. ben 1 ay beklemek zorunda kaldım. doktora gitmişsin. doktor kan testinde anlar bence.

bende kimyasal gebelik yaşadım ama hiç ağrım olmadı. kan pıhtısı da gelmedi ya da ben farketmedim. herkese göre değişiyor sanırım

haklısınız ... tşk edrim sizede çok geçmiş olsun..

iyi geceler kızlar
kac gun önce yazdıgımı bile unutttum okadar yogun geciyor ki gunler
bende blirtiler iyice bas gösterdi ama psikolojikte olabilir tabi
mide kaynıyor resmen tam bulantı kusma denmez ama böle sanki yaglı bşey yemişsinde kaynıyor gibi .....kasıklarım cok agrıyor hatta agrı bacaklarıma dogru iniyor ......bugunde göguslerim dolgunlastı (ilk bebegimden sonra baya fosalmıslardı) elleyincede agryro
p.tesi kırmızı görcemmi offf ne degişik bır durum
eşimde ruyasında görmüş ben hamileymişim ve oglumuz olcakmıs
kız erkek farketmez saglıklı olsun inşallah tabi
Allahım her isteyen bu ay hamile kalsın inşallah
)

sabah kalktıgımda baslıyor gun içindede oluyor ama tam bulantı degil canım yaaayanma gibi böle kaynama gibi degişik ama rahatsız edici daha önce yasamamıstım yaniii

ha haaa inşallah canım .....bizde 2 kere denedik hatta yumurtlama zamanımı degilmi onu bile bilmiyorum ama kısmet bakalımm Rabbim ne zman kısmte etti

canım sanki belirtiler hamile gibi ama psikolojikte olabiliyor bendede senin belirtilerden var ama göguslerim agrımaya basladı bugun ve dolgunluk var ...inşallah hayırlı haberlerle gelşrsin sende

hadi inşallah canım hayırlısıyla mutlu haber al bende erken belirtiler yasıyorum ama :26:

canım acı bir tecrube yasamıssın ama inşalllah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bir bebek kucagına laırsın inşallah

ama baba adayları nedendir bizim kadar heyecanlı olmuyorlar o yüzden bazen çok sinir oluyorum... :26: peki en erken belirtiler hakkında bilgisi olan varmı ???
benim kocişte ben kadar sevinmiyor yada duygularını belli etmiyor bilmem

kızlar merhaba. benimde son 2 günüm adetime. bugün test yaptım ama hayal meyal çizgi çıktı. emin değilim. kesinleşince sizlerle paylaşacağım.
ayyy heyecan yaptım şimdi hadi hayırlı haberlele gel inşallah

Maalesef olmuyoor 10 senedırrr offf
canımmmmmmm doktora gittinizmi bir tedavi falan görmedinmi
Allahım inşallah sanada bu guzel duyguyu tattırır dua edelim birbirimize inşallah

toptan cevap vermişsin vallahi masallah:) bılmıyorum pazartesıye kadar dayanıcam ınsallah hamıleyımdır:)

HEP BERABER HAMİLE OLALIMMMMM :)

toptan cevap vermişsin vallahi masallah:) bılmıyorum pazartesıye kadar dayanıcam ınsallah hamıleyımdır:)

HEP BERABER HAMİLE OLALIMMMMM :)
ayy inşallah canım bende p.tesi test alır yaparım tabi kırmızıları görmezsem
ayyy heyecan yaptım şimdi yahuu

ayy inşallah canım bende p.tesi test alır yaparım tabi kırmızıları görmezsem
ayyy heyecan yaptım şimdi yahuu

geçmişi okumadıysan söyleyeyim canım bugun jınekologla konustu annem aıle dostu eger gec dollenmeyse bır dahakı ay olacagın tarıhten 10 cıkar o zaman testte cok sılık cıkıyormus yanı en guzel yontem 10 gun gecıktı mı 11. gun kan:)

merhaba kızlar sat 24 aralıktı bat 18-19 ocak. hala adet olmadım test alayım diyorum ama erken daha.bekleyeyim diyorum ama bekleyemiyoruum bana birşey söyleyin lütfen

kecıboynuzu kürü uyguladık sperm sayısı arttırmak ıcın hamıle kaldım sonrası cok faydalı sımdı ıkıncı bbek düşünüyoruz yıne kullanmaya basladık kürü
ness ıdrar testı yapabılırsın cıkar sonuc benım 2gün gecıkmelı cıkmıstı

denızcım seffafsa hala akıntı hamıle olabılırsın benım buay cok akıntım oldu beyaz beyaz umutlandıma ma sonra adetıme 4 gün kala falan akıntı sarıya döndü songünse sabah kahverengımsı oldu 1 saat sonra falanda adet oldum senın günün gecmıs akıntıda sarıyada dönmemıs umut var demekkı ıdrar testınde 15 dakıka sonra lıla gıbı demısısn ya zaten o testlerde 5 dakıka beklenıp sonuc alınıyor bılıyosun daha sonrası cıkan sonuc dogru olmuyor en temızı kan testı tabıkı ınsalah güzel haberı verırsın

ness canım evdeysen cık hemen eczane bul al testı yap işyerındeysende cıkısta al evde yap derım bekleyıp sters yapmaya hıc gerek yok akıntı varmı pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…