Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

evet benım bır arkadasımda hamıle kalamıyordu oda dra gıttı yumurtlama gününü yanlıs hesaplıyormus herkeste bılınenın aksıne 14 degıl 19.gün falanmıs ona göre ılıskıye gırınce hamıle kalmıstı adet günü yumurtlamakta kötüymüş ya ben sanırım kendımın dogru hesaplıyorumdur ogluma hamıle kaldıgımda yumurtlama dönemını sımdıkı gııb hesaplamıstım ama 14 degılde 16-17.günlerde kalmıstım hamıle ama cünkü eşıme buay yumurtlama bıtmek üzere 14.gün gectı demsıtım öylesıne denemıstık hamıle kalmıstım
bizimde ıkıncı cocuk planlarında subata kaldı bugün hesaplayıcılara göre hamıle kalmanın yüksek oldugu günlerın baslangıcı benım ıcın bakalım artık dua edın bızede özellıkle denızcım sen dua et cünkü bence sen hamılesın hamılelerın duası tutarmıs :46:

denzıcım bıde bısey sorcam sen dra gıttıgınde karındanmı baktı alttanmı ben dıyorum bu hafta dra gıdıp bır genel kontrol yaptırsam dıye carsamba falan ama ozman yumurtlama günlerınde olcam bır döllenme durumu falan olursa dr alttan muayne falan ederse bısey olurmu dıye tedırgın oldum hem yumurtlama günümüde tam olarak görürüz ancak ultrasonda görünüyor nasılsa yumurtlama

denzıcım bıde bısey sorcam sen dra gıttıgınde karındanmı baktı alttanmı ben dıyorum bu hafta dra gıdıp bır genel kontrol yaptırsam dıye carsamba falan ama ozman yumurtlama günlerınde olcam bır döllenme durumu falan olursa dr alttan muayne falan ederse bısey olurmu dıye tedırgın oldum hem yumurtlama günümüde tam olarak görürüz ancak ultrasonda görünüyor nasılsa yumurtlama

benım karından baktı canım.İnan bana eskılerde dıyor alttan baktırma dıye.Doktor ılıskı yasaklıyor ama penısten buyuk alet sokuyor ıcıne anlasılmaz bır durum :) ben gecen ay alttan baktırdım ve yenı hamıleymısım eee düştü tabi önce kanamam basladı baktırdıktan sonra:( tehlıkelı kadın resmen alt ust ettı degerlerımı ustten baktırt eger ıltıhap kasıntın falan yoksa gorebılırler ustten sanırım

Benim için hamilesin diyenler içinden geçirenler yazın bakalım tutacak mı :) ?

denzıcım bırsey yok aslında hanı öylesıne bır ultrasonla baktırsammı dıye dedim kalsın boşver:)
hamılesınn :46:

denzıcım bırsey yok aslında hanı öylesıne bır ultrasonla baktırsammı dıye dedim kalsın boşver:)
hamılesınn :46:

Canım gıt devlet hastanesıne belesten baktır ssk varsa:) neden olmasın hakkını kullan:)özel hastaneden daha ılgılıler:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bekleyişlerdeyim bu ay klomen kullandım adet günüm 28 kasımdı sonraki 24 aralık bu ay bilmiyorum halen bekliyorum dr 16 sında progesteron testi yaptırdım 22.59 çıktı dr iyi dedi adet olmazsan 24 de gebelik testi yaptır dedi bakalım inş hamişimdir pazartesinden beri adet sancısı yaşıyorum ama oldum olacam strese girdim çok kötü yaaa:(((

merhaba arkadaşlar bende bekleyişlerdeyim bu ay klomen kullandım adet günüm 28 kasımdı sonraki 24 aralık bu ay bilmiyorum halen bekliyorum dr 16 sında progesteron testi yaptırdım 22.59 çıktı dr iyi dedi adet olmazsan 24 de gebelik testi yaptır dedi bakalım inş hamişimdir pazartesinden beri adet sancısı yaşıyorum ama oldum olacam strese girdim çok kötü yaaa:(((

İnşallah canım benim ben de yarın kan testi yaptırıcam bugun 8.gün gecikmem bakalım:)

ıns olur haftaya da benım var

İnşallah hayırlısını diğleyin olursa vardır bır nedenı olmazsa da vardır nedenı :) ben bır cok test ldım bundan 7 gun once yaptım hepsı 20ser dakıka sonra hafıf sılık cıktı sonrasında doktora gıttım pazartesı deyınce testı falan bıraktım bakalım bızım bıcır yarın varsa yoksa bellı olcak:)

arkadaşlar benim bhcg 80.47 sizce hamilemiyim?
Canım 50 üzerindeki degerler hamile oldugun gosterır adet gecıkmenden ne kadar sonra bu deger cıktı? 2 gün sonra tekrar kan testı yaptır deger 2 katı artmıssa guzel bır hamılelık dmeektır:) hayırlı olsun sımdıden:)

arkadaşlar benim bhcg 80.47 sizce hamilemiyim?
Canım 50 üzerindeki degerler hamile oldugun gosterır adet gecıkmenden ne kadar sonra bu deger cıktı? 2 gün sonra tekrar kan testı yaptır deger 2 katı artmıssa guzel bır hamılelık dmeektır:) hayırlı olsun sımdıden:)

canım benim daha adetime 3 gün var. sence hamile miyimdir? şaşırdım kaldım

denizcim çok heyecan yaptım bi teşşekkür edemedim kusura bakma heyecanla cevabını bekliyorum ben pek bilmiyorum bu kan değerlerini kusura bakma

denizcim bence %90 hamilesin diye geçiyor içimden. inan senden bu haberi almak bu topiğin kırılma noktası gibi geliyor ve bu yüzden inşallah diyorum. hepimiz için inşallah diyorum.. :49:

denizcim bence %90 hamilesin diye geçiyor içimden. inan senden bu haberi almak bu topiğin kırılma noktası gibi geliyor ve bu yüzden inşallah diyorum. hepimiz için inşallah diyorum.. :49:

Ay guzel kalpli insan :)inşallah hala seffaf akıntım devam adet belırtılerım azaldı gitti gibi birşey hafıf mıde bulantım ve oburlugum devam edıyor:)Doktorun ozellıkle pazartesı gel test yapalım demesı de garıp olsam olurdum bugun 8. gün eger ben hamıleysem hepımız hamıleyız:) inşallah gelsin bebişler :) :49:

Son düzenleme:
canım hakkımızda hayırlısı olsun.sana da şimdiden tebrikler...benim de içime doğdu denizcim bencede sen hamilesin.ama kendimden hala şüphe ediyorum:)

Back