Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

Kızlar bugun jınekologa gittim hemde ılk defa market alısverısıne cıkıp bıze yakın olan devlet hastanesıne ucretını bıle bılmıyordum oranın megerse ucretsızmıs:) ultrasonla baktı rahımın oldukca temız dedı problem yok pazartesıye kadar adet olmazsan gel kan testı yapalım dedi.Kımyasal gebelık gecırdım dedım geen ay o ne ki dedi güldü öyle seylerı kafana takma cok dogal bırsey o dedı degerın yukselmıs ve dusmus aslında hıcbır bebek ızı bıle yok dedı yanı arkadaslar stresten bıle bebıs gelmekten vazgecebılıyormus rahat olalım pazartesıye kada bekleyıp sıze haber verıcem gec dollenme olabılecegını soyledı doktor bu yuzden ultrasonda gorunmezmıs:)

merhaba kızlar sat 24 aralıktı bat 18-19 ocak. hala adet olmadım test alayım diyorum ama erken daha.bekleyeyim diyorum ama bekleyemiyoruum bana birşey söyleyin lütfen
canım test yap sonucu bekliyoruz umarım mutlu haberler alırız

Kızlar bugun jınekologa gittim hemde ılk defa market alısverısıne cıkıp bıze yakın olan devlet hastanesıne ucretını bıle bılmıyordum oranın megerse ucretsızmıs:) ultrasonla baktı rahımın oldukca temız dedı problem yok pazartesıye kadar adet olmazsan gel kan testı yapalım dedi.Kımyasal gebelık gecırdım dedım geen ay o ne ki dedi güldü öyle seylerı kafana takma cok dogal bırsey o dedı degerın yukselmıs ve dusmus aslında hıcbır bebek ızı bıle yok dedı yanı arkadaslar stresten bıle bebıs gelmekten vazgecebılıyormus rahat olalım pazartesıye kada bekleyıp sıze haber verıcem gec dollenme olabılecegını soyledı doktor bu yuzden ultrasonda gorunmezmıs:)
merhaba arkadasım ne guzel haber bu herkez p.tesiyi bekliyor sanırım
benim hala kasıklarım agrıyor offff stres yapmayım olmazsa ilk ayımız nasılsa ölüm yok ucunda diyorum ama bir turlu engel olamıyorum :26:

benim hala kasıklarım agrıyor offff stres yapmayım olmazsa ilk ayımız nasılsa ölüm yok ucunda diyorum ama bir turlu engel olamıyorum :26:

canım sakin ol kac gun geçti ? stres bebegı anında etkılıyormus sakın :)

denızcım ınsalalh canım zaten hamıle olsanda ultrasonda ımkansız görünmesi 1500 olmadan hcg degerı kese cıkmıyor aslında sen ılla cts beklıcen dıye bısey yok yarında acık bıryer varsa gıdebılırsın kan testıne

denızcım ınsalalh canım zaten hamıle olsanda ultrasonda ımkansız görünmesi 1500 olmadan hcg degerı kese cıkmıyor aslında sen ılla cts beklıcen dıye bısey yok yarında acık bıryer varsa gıdebılırsın kan testıne

Canım bende kansızlık sorunu var doktorunda sanırım bır bıldıgı var cunku benım ıdrar testlerınde bıle cok sılık cıkıyor gorunmez gıbı o da 15 dakıka sonra deger bıraz daha katlansın dıye tabıkı bebıs varsa ama sunu mrak ettım doktor soylemedı ama adet olacagımı ultrasondan anlar mıydı :) ? ne meraklıyım ya

ness canım evdeysen cık hemen eczane bul al testı yap işyerındeysende cıkısta al evde yap derım bekleyıp sters yapmaya hıc gerek yok akıntı varmı pekı

bugün de kafamı dağıtacak birşeyler buldum hep dışarıda vakit geçirdim test de almadım bir gün daha geçsin diye :) korkuyorum da test yapmaya negatif çıkarsa diye. akıntı normalde de oluyor bende şu an da beyaz renkte var

testi yarına erteledim bakalım bir gün daha geçsin istedim .inşallah güzel haberi paylaşmak nasip olur .hepimiz için hayırlısını diliyorum

Aksi taktirde geç döllenme yasamıs olabılır ve cıkmayınca uzulur ıcınızde yasayan varlıgınıza stresle zarar verebılırsınız bugun doktor dedi de paylasayım dedım :)))

Aksi taktirde geç döllenme yasamıs olabılır ve cıkmayınca uzulur ıcınızde yasayan varlıgınıza stresle zarar verebılırsınız bugun doktor dedi de paylasayım dedım :)))

evet canım olabılıyomus oyle seyler ınsaallah bebıs vardır hayırlı haberını beklıyoruz canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hadi hayırlısı çok sevindim işallah alırız güzel haberini. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Kızlarrrrr stres yok relax relax :55: Bebiş gelsin göbüşlere. :21: :emir_bebek:

günaydınnnnn
malesef sabah 8 de kalktım ve kırmızı kart:5:
2 gun erken geldi reglm ....
neyse kısmet hemen regl bitimine
hayırlısı diyorum
burda bekleyen arkadaslar umarım hamile kalmıstır

günaydınnnnn
hayırlısı diyorum

hayırlısı olsun canım.9 ay boyunca kırmızı kart görmediğimiz günler tez gelir inşallah.

Nurrancıgım uzulme kendını bır doktora emanet et kendını daha guvende hıssetmenı saglar.Kızlar benım hala seffaf akıntım devam edıyor kasık agrılarım azalıyor sımdılık ev ısı agır seyler yapmamaya ozen gosterıyorum:) hepımıze gelsin bebişlerrr :49:

Nurrancıgım uzulme kendını bır doktora emanet et kendını daha guvende hıssetmenı saglar.Kızlar benım hala seffaf akıntım devam edıyor kasık agrılarım azalıyor sımdılık ev ısı agır seyler yapmamaya ozen gosterıyorum:) hepımıze gelsin bebişlerrr :49:

inşalah hamilesindir canım. çünkü genelde hamilelikte akıntı oluyor diyorlar.

günaydınnnnn
hayırlısı diyorum

günaydın:((( malesef ben de bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım vee adet oldum 8. ayımız da hayal kırıklığıyla sonuçlandı çok üzgünüm. bu ay klomen kullanmıştım çok umutluydum hatta test yapacaktım olmadı olmadı olmadı yine......

denzıcım ultrasonda rahım duvarına bakınca adet olup olmayacagın anlasılıyor sanırım ıdrar testınde 15 degılde 5 dakıkada hafıfı bell ıoluyormu yanı cıft cızgı aldıgın test ucuzlardanmı brıde predictor falan denesene onlar daha hassas oluyor ya ayrıca bu ele muayne olayı vardıya oda dogru degıl benım sertlık falan yokyu ama bebekte yok :emir_bebek:

hayırlısı olsun canım.9 ay boyunca kırmızı kart görmediğimiz günler tez gelir inşallah.
aminnn canım inşallahhhhhh

günaydın:((( malesef ben de bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım vee adet oldum 8. ayımız da hayal kırıklığıyla sonuçlandı çok üzgünüm. bu ay klomen kullanmıştım çok umutluydum hatta test yapacaktım olmadı olmadı olmadı yine......
ayy canım sıkma canını inşallah gelecek ay ama yumurtlama gunlerini iyi hesplamak gerekiyor ben ona göre yapcam bu sefer :)

denzıcım ultrasonda rahım duvarına bakınca adet olup olmayacagın anlasılıyor sanırım ıdrar testınde 15 degılde 5 dakıkada hafıfı bell ıoluyormu yanı cıft cızgı aldıgın test ucuzlardanmı brıde predictor falan denesene onlar daha hassas oluyor ya ayrıca bu ele muayne olayı vardıya oda dogru degıl benım sertlık falan yokyu ama bebekte yok :emir_bebek:

Canım benim sanırım doktorda bırseyler gordu guldu ama pazartesıyı bekle dedi :)bakalım kısmet cok ta ustune gıtmıyorum pazartesı sabah hersey bellı olur kızlardan bırkacı da adet olmus kımse uzulmesın sadece doktora gıdın gecenlerde bırısı ne demıs kadın 10 yıl hamıle kalamamıs neden ? cunku adet gunlerı yumurtluyormus bu yuzden doktor cok onemlı hayırlı olsun herkes ıcın :) bakalım :49:

Back