çok teşekkr edrim beni aydınlattın.... ben 8 aydır evliyim 3 / 4 aydır gününü geçirmeyen adet günlerim dört beş gün geç oluyor hem ağrı oluyor kasıklarımda hemde hastalandığım zaman kan pıhtısı giibi daha önce kendimde hiç görmediğim birşey geliyor ilk adeim geciktiğinde 4 günn sonra kan testi yaptırdm negatif çıktı ... ertesi güne de hastalandım... merakk ettiğim bende böyle birşey olmuş olabilir mi yada bu kimyasal gebelik basit bi kasık ağrısıyla farkında olmadan geçiyor mu ?? birde 2 ay önce kasık ağrısından dktra gttm iltihap var dedi olmuş olsaydı doktor anlar mıydı ???
kan testi yapmışsın negatif çıkmış. kimyasal gebelikte pozitif çıkıyor. bende hiç ağrı olmadı. benim bildiğim kadarıyla hamilelik belirtisi adet belirtisiyle aynı oluyor. benim belim ağrır sadece. o zaman da ağrımıştı. kasık ağrısı hakkında bilgim yok. her ay adetin gecikiyorsa her ay hamile kalmış olamazsın. çünkü kimyasal gebelikten sonra vücudun anca 1 ay sonra kendine geliyor. ben 1 ay beklemek zorunda kaldım. doktora gitmişsin. doktor kan testinde anlar bence.