• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

merhaba kızlar iyi akşamalr
ayy son 2 gundur fena midem bulanıyor daha dogrusu içim bulanıyyor ama bukadar erken belirti olmaz biliyorum
kendimi şartlandırmakta istemiyorum ama psikolojik olarak etkileniyorum sanırım
adetime 1 hafta var offf merak içindeyim yaaa:37:

hadi inş. hamişsindir bi çocukvar sanırım ama? 2.mi olcak bu

bugün nasıl geçecek bilmiyorum. sıkıntımı sizlerle paylaşayım istedim. dün adet olmam gerekiyorken olmadım. benim normalde günü hiç şaşmaz. ama dün ilginç bir şekilde çok sakindim. adet olsam bile çok metanetliydim. ben adet olacağım zaman biraz belim ağrır ve hemen olurum. dün hiç belimde ağrımadı. başka hiçbir belirtide yok. dünü atlattım hayırlısıyla.
ama bugün pek iyi değilim. adet oluverecekmişim gibi geliyor. tedirgin oluyorum. bugünü de geçirsem. yarın sabah doktora gideceğim zaten.
bu arada ben ekimde kimyasal gebelik geçirdim. ondan sonraki ilk ayımız. nerdeyse 6 aydır tek düşündüğüm şey ne zaman hamile kalacağım. hiç bir işime konsantre olamıyorum. aynı şeyleri yaşamak, filme başa sarmak istemiyorum artık.
Dün bana bir umut veren Allah'ım inşallah bugün umudumu almaz benden...
Yarın bu sıralar herşey belli olmuş olur sanırım. Sabır ver Allah'ım bana...

bugün nasıl geçecek bilmiyorum. sıkıntımı sizlerle paylaşayım istedim. dün adet olmam gerekiyorken olmadım. benim normalde günü hiç şaşmaz. ama dün ilginç bir şekilde çok sakindim. adet olsam bile çok metanetliydim. ben adet olacağım zaman biraz belim ağrır ve hemen olurum. dün hiç belimde ağrımadı. başka hiçbir belirtide yok. dünü atlattım hayırlısıyla.
ama bugün pek iyi değilim. adet oluverecekmişim gibi geliyor. tedirgin oluyorum. bugünü de geçirsem. yarın sabah doktora gideceğim zaten.
bu arada ben ekimde kimyasal gebelik geçirdim. ondan sonraki ilk ayımız. nerdeyse 6 aydır tek düşündüğüm şey ne zaman hamile kalacağım. hiç bir işime konsantre olamıyorum. aynı şeyleri yaşamak, filme başa sarmak istemiyorum artık.

inşallah rabbim hayırlısı ile kuçagını doldurur bende 17 si adet olamam lazımken olmadım idrar testide kocaman bir tek çizgi çıktı hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah hayırlı haberlerin gelir.

Gene maalesef....Oysa bu ay o kadar umutluydum ki...1 gün gecikti...Dün yüzüm güldü ama kötü haber bugün geldi...Neyin cezası anlamıyorum bu...neyin

kızlar geçen ay 16 snda regl olmuştum.her ay 1 hafta ileri atıyor günüm.yani bu bir kaç gün içinde olmam gerekiyor hala olmadım.bugün göğsümde biraz acı var ama regl belirtisimi ayırt edemiyorum çünkü çok heyecanlıyım kendimi hep gebelik için şartladım çünkü bu ay.sizce test alsam çokmu erken??

kızlar geçen ay 16 snda regl olmuştum.her ay 1 hafta ileri atıyor günüm.yani bu bir kaç gün içinde olmam gerekiyor hala olmadım.bugün göğsümde biraz acı var ama regl belirtisimi ayırt edemiyorum çünkü çok heyecanlıyım kendimi hep gebelik için şartladım çünkü bu ay.sizce test alsam çokmu erken??

nbuz senin adet siklusun 28 günden fazla mı? Hesaplarına göre daha varsa bence test alma. İdrar testinde çıkmama olasılığı çok fazla, kan testinde belki çıkar. Beklemenin çok zor olduğunu biliyorum. Benimde dün olmam gerekiyordu. Hiç aksamaz. Dün olmayınca biraz heveslendim ama biraz önce adet oldum. Bende bu ay çok heveslenmiştim. Hep hamile olduğumu hissettim. Şartlanmamak lazım aslında. Bence biraz daha sabret. Kaç aydır bekliyorsun gebeliği

nbuz senin adet siklusun 28 günden fazla mı? Hesaplarına göre daha varsa bence test alma. İdrar testinde çıkmama olasılığı çok fazla, kan testinde belki çıkar. Beklemenin çok zor olduğunu biliyorum. Benimde dün olmam gerekiyordu. Hiç aksamaz. Dün olmayınca biraz heveslendim ama biraz önce adet oldum. Bende bu ay çok heveslenmiştim. Hep hamile olduğumu hissettim. Şartlanmamak lazım aslında. Bence biraz daha sabret. Kaç aydır bekliyorsun gebeliği

aslında 4 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz.geçen hafta rutin doktor muayenesine gittim.görnürde hiçbir problemimim olmadığını,canımı sıkmamam gerektiğini zaten 1 seneye kadar kimsede problem aramadıklarını bunun doğal olduğunu sölyledi ama ne bileym işte sabırsızlanıyorum moralim bozuluyor.evet 28 günden fazla aslında beklemem gerekiyor.göğsümdede bi acı var poff

benımde 3 gun gecmıstı cok heyecanlı ve umutlu oluyo ınsan dımı? ama ne yazıkki negatif sonuç insan o an yıkılıyo resmen allahım dogru zamanda hayırlı evlat nasıp et inş....

benımde 3 gun gecmıstı cok heyecanlı ve umutlu oluyo ınsan dımı? ama ne yazıkki negatif sonuç insan o an yıkılıyo resmen allahım dogru zamanda hayırlı evlat nasıp et inş....

ben 1 gün geçince heveslendim. Hatta bugün kanama başlayınca acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm. Sen 3 gün beklemişsin. Adet olmadın mı peki? İdrar testi yaptıysan belki test yanlıştır. Seni heveslendirmek istemem ama ne bileyim insan umutlarını bitirmek istemiyor. Korkuyorum daha ne kadar bekleyeceğim diye. Zamanını bilebilsek beklemekte zor değil. Bilmemek zor sadece

Kızlar merhaba biz ilk defa bu ay çalışmalara başladık adetime 8 gün kala kocacım dayanamadı kan testi yaptırdı sonuç negatif üzüldüm baya erken yaptık sonuç değişebilir mi?

Kızlar merhaba biz ilk defa bu ay çalışmalara başladık adetime 8 gün kala kocacım dayanamadı kan testi yaptırdı sonuç negatif üzüldüm baya erken yaptık sonuç değişebilir mi?

bende aynı şekilde adetime 8 gün varken yapmıştm.. Değer sende ne çıktı? hatta 8 günde değil neredeyse 10 gün :D Değer değişiyormş döllenme bile olmamş olabilr deniyor. Benim değerim 2,39 çıktı yaptrdoığım zaman:) Ama ben hamile değilim:( senin ne cıktı değerin*

adetıne 8 gün kala sonucta yumurtlamanın üstünde 1 hafta gecmıs oluyor osürede döllenme olması lazım uzun bır zaman az cok degerın pozıtıfe yakın cıkması lazım 50 lı rakamlar flaan yındede gecıkme olursa yaparsın bayy subat topıgıne beklıyoruz senı ocaktan bır ıs cıkmadı hıcbırımıze ocagı kapatalım gel subata:))

bende aynı şekilde adetime 8 gün varken yapmıştm.. Değer sende ne çıktı? hatta 8 günde değil neredeyse 10 gün :D Değer değişiyormş döllenme bile olmamş olabilr deniyor. Benim değerim 2,39 çıktı yaptrdoığım zaman:) Ama ben hamile değilim:( senin ne cıktı değerin*

eşim telefonla öğrenmiş negatif demişler bugün sonucu alıp gelicek ozaman bakıp yazarım..nedense bişey hissetmiyorum söylemiştimde inşallah hamile olmak hepimize nasip olur mutlaka bir zamanı vardır onu bekliyordur:))

adetıne 8 gün kala sonucta yumurtlamanın üstünde 1 hafta gecmıs oluyor osürede döllenme olması lazım uzun bır zaman az cok degerın pozıtıfe yakın cıkması lazım 50 lı rakamlar flaan yındede gecıkme olursa yaparsın bayy subat topıgıne beklıyoruz senı ocaktan bır ıs cıkmadı hıcbırımıze ocagı kapatalım gel subata:))

doğru diyorsun canım nasip değilmiş napalım daha önümüzde coook aylar var şubat ayınıda severim bebişlerimiz ozaman gelirr inşallah:))))

Ben hala adet olmadım fakat belirtiler var,kasıklarım ağrıyor belim koparcasına ağrıyor:( Ama evet şubat topiğine gelim bende:D

Allah hepimizin hakkında hayıtlısını nasip etsin:)

canım sen ne durumdasın hala adet olmadın mı :37::37:merak ettım de:34::34:

Canım hala adet olmadım bu 15 dakıka sonra netlesen ucuk ucuk cızgılerden de nefret ettım bu testlerden kule yapsam yerıdır:( pazartesiye kadar agır ıs yapmaktan kacınıcam ardından kan testi gelmezse kırmızılar :(

İnşallah hamilesindir :49: ben de aralık ayında kımyasal gebelik geçirdim 14 ünde normal kanamam basladı bugun hala olmadım sen ılk ay kac gun gecıkmeyle adet olmustun merak ettim canım?

Back